sarissa sen ne öğretmeniydin.
Sarissa evet bebek düşünüyorum ama önce şu kistleri halledeceğiz.
Herkesin kist türü farklı ablanınki doğumla atılabilecek türdenmiş ne güzel.
minicik puf çift kişilik yatamı oluyo akannehirevet alırken bend eyataklı olmasını istedim aslında çünkü salon koltuklarımda yatak olmuyor.ama bunu görüncede çok beğendim.bide bunun pufu var büyük yanına ekleyince çift kişilik oluyor.bide şişme yatk aldım misafirim gelince şişiriyorum pratik oluyor oda.
ben sormuştum canım,uyku kısmı zaten hepsinden çok sinir bozucu sanırımKızlar hanginiz sordunuz hatırlayamadım ama aldığım ilaçlar hormoın içerikli ,sanırım bünyeme ağır geliyorlar,nasıl uykum var bugün nasıl,hareket etmekte zorlanıyorum.Yavaşlatılmış film gibiyim
benimkide arnicanın sulu sistemgüle güle kullan pınarcığım
memnun musun
özellikleri neler
bana düğün hediyesi olarak arnica nın süpürgesi gelince
yeni süpürge almamıştım ama hiç memnun değilim
ilerde yeni bir tane alacağım inşallah
yaa çok rahat görüntüsü var seninkinide bayıldım vallacanım hormon içerikli ilaçlar resmen şişiriyor,2 aydır kullanıyorum karnım şişti balon gibi kaydirigubbakcemile
pınarcığım resmi nerden ekledin??????????
bende görebiliyorumda o yüzden sordum
kızlar bende yataştan aldım köşeli takımımı
yataştan buldum koltuğu buda resmi
ama benimki kahverengi,yastıklarınıda lacivert,turuncu,kahve yaptırdım
çok güzelmiş yaa çok beğendimalınyazım evet canım süt beyaz.bide zayıflığu dert etme ya ne güsel işte.bende çok kilo aldım ya üniversitede inceciktim.işe bir girdim otur otur kocaman oldu. kaydirigubbakcemile3 hiç kilo veremiyorum ben.yani çok bir çabada yok ama.bi 5 kilo vermem gerekiyo.hamile kalırsam iyce tonn ton olurum .doğum yapıpı incecik olanlara hayran oluyorum ya.
önemli değil canım takılıyorum arada dalgınlığımıza gelebiliyoalınyazımsın özür dilerim dalgınlığıma gelmiş kusura bakma özür özür kızlar makina sğper sesi çok az rahatlıla yanındakiyle konuşuyosun mutlaka sesi çıkıyor ama rahatsız etmiyor tuttuğu halıyı bırakmıyor tek sorun o gücüm yetmiyor ayarını düşürüncede az çekiyor
yok canım yataşın sitesinden aldım resmi benim aldığım takım yani.beyaz deri canım siliniyo şimdilik.gerçi üzerinde bir ay bile oturmadım ama:)).ya bu koltukları taşırken nakliyeci güya battaniye sardı. battaniyeler berbatmış beyaz koltuklar siyah olmuş resmen.bide mürekkep gibi lekeler.onları çıkaramadım.eve gidince buhar makinesiyle yapacam sanırım çıkar buharla.seninkide güzel bide kumaş daha kullanışlı rahat olur.sende güle güle kullan canım.
canım çok geçmiş olsunTeşekkür ederim kistlerimin yok olması için bir ilaç,yeni teşhis koyulan guatr ilacı için bir ilaç,grip için antibiyotik vitamin,bir ton bitki çayı içiyorum.Midem karmakarışık oldu
Dirimcimn benim beğendiğim koltuğu almışsın cnm.
Günün birinde salonda oturmaktan vazgeçip oturma odamızı kullanmaya başlarsak bende koltuklarımı değiştirip bu köşeli koltuktan alabilirim
şimdi hatırladım yataştan almıştın dimiyok canım yataşın sitesinden aldım resmi benim aldığım takım yani.beyaz deri canım siliniyo şimdilik.gerçi üzerinde bir ay bile oturmadım ama:)).ya bu koltukları taşırken nakliyeci güya battaniye sardı. battaniyeler berbatmış beyaz koltuklar siyah olmuş resmen.bide mürekkep gibi lekeler.onları çıkaramadım.eve gidince buhar makinesiyle yapacam sanırım çıkar buharla.seninkide güzel bide kumaş daha kullanışlı rahat olur.sende güle güle kullan canım.
mısra angeldan benimde haberim yokAngel nerde kızlar bilgisi olan var mı acaba?
teşekkürler canım,bende seviyorum yastıklı koltukları ama benim salonumdaki koltuklarda yastıklı kafamçokkarıştıdirimciğim seninki de çok güzel
güle güle kullan canım
çok yastıklı koltukları ben de sevmişimdir hep
evet canım ya 4 gün sonra çift rakamlara düşüyorum ya bi düşseydimTAMAM ÇEKTıREYıMDE FOTOYU EKLEYıM HEMEN :)
SıYAH KUMAŞ EKLETTıM GÜZEL OLDU GALıBA :)
AMA ÇOK ZAYIFLAMIŞIM YAA
MRALıM BOZULDU
36 BEDENDE BıLE BOŞLUKLAR KALDI YANı(
KORKARIM HAMıLEYKENDE ıYıCE ERıYCEM
EVLENıNE KıLO ALITIM ÜMıDı VARDIDA NERDEEE :gitme:
ANLADIM CANIM TÜM VAKıT EŞıNLE SıZıN OLAMAYACAK OYÜZDEN BRUK
HAKLISINDA ASLINDA AMA YıNEDE BıRLıKTE OLABıLECEKSıNıZ YA ODA GÜZEL
ıN EVCı ıZNı ALIR
15 GÜN SONRASINDADA KOÇıŞ HEP SENıN OLCAK
5 GÜN SONRA ÇıFT RAKAMDASIN SÜPER YAA opuyorumnanaktan
[/I][/B]
kaydirigubbakcemile3yaa çok rahat görüntüsü var seninkinide bayıldım valla
koçişle yat uzan oohhh valla
bende bitane rahat bişey alcam
benimki eskilerden annelerimizde olanlardan ama renkleri güzel
yeşil turuncu çizgili
neyse koçiş gelinde hallederiz
canım güzle güle aşkla kullan
çok güzelmiş yaa çok beğendim
beyazlar gerçekten ayrı bigüzel oluyo
kullanabileceğimi bilsem bende isterdim ama
ben regl dönemimde mahvederdim o takımı(
güle güle aşkla sevgiyle kullan canım
ya kiloyada takmıycamda gören herkes moralimi bozuyo iyice kurumuşsun diye
aslında güzelde
bazen avıurtlarım çok kötü çıkıyo(
neyse şimdilik tesllim doğumdan sonrada zayıf olabilme ihtimalim
bende hep balı etli bayanarı beğenmişimdir
ama sanırım bizdede zayıflık ırsi
ananemden başlıyo
kuzenlerimde hep böyle
neyse iyi tarafından bakalım bari :)
te dert bu olsun dimi :)
(
günaydın canlarım
nasılsınız
beni özledinizmi:kedi:
günaydın canlarım
nasılsınız
beni özledinizmi:kedi:
koltuğun kırmızısı ve kumaşın cinsi hoşuma gitmiştidirim bende önce o kırmızıyı alacaktım.sonra o çok büyük geldi gözüme.resimde durduğu gibi değil.kocaman bişey.
teşekürler canım benimBen geldim ne çok yazmşsınız ya:))
Pınar güle güle kullan süpürgeni canım.
Sarissa hoşgeldin canım a.s.
Kekula ve Dirim koltuklarınız çok güzelmiş.Güle güle,iyi günlerde oturun.
Angelcim nasılsın?Ne ciciler aldın bakayımzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?