deryacığım merak etme kıyametin büyük alametleri henüz gerçekleşmedi
2012'ye az kaldı
bu kadar kısa sürede gerçekleşip bitmez sanırım
yine de Allah bilir tabii
ama kıyametin çok yaklaştığı kesin.sadece büyük alametler kaldı.bir çok şey gerçekleşti şimdiye kadar.toplu ölümler cinayetler afetler hepsi kıyamet alametleri.allah hepimize hidayet versin.hiç diğer taraf için çalışmıyoruz.hep dünya için çalışıyoruz.
Kızlar hanginiz sordunuz hatırlayamadım ama aldığım ilaçlar hormoın içerikli ,sanırım bünyeme ağır geliyorlar,nasıl uykum var bugün nasıl,hareket etmekte zorlanıyorum.Yavaşlatılmış film gibiyim
TAMAM ÇEKTİREYİMDE FOTOYU EKLEYİM HEMEN :)vavvvv hemen ekle resmi,kısa olan elbisen değil mi canım?
siyah kumaş mı eklettin canım???
canım eşimin akrabaları
eşim evci izni alırsa düğüne birlikte gideriz,ama ben başbaşa zaman geçirmeyi yeğlerim.gerçi onun için iyi olur belki teyzeleri,dayıları,annesi,babası bütün aileyi görecek
moral olacak belki
ikinci seçenek evci izni alamaz çarşı izni alırsa,akşam 5 de teslim olacak,düğün akşamsa ayrı olacağız,içim buruk olacak yine
yada hiç izin alamayacak,ben düğüne gideceğim felan
aman karışık şeyler
Allah hayrılısını versin
zaten yılbaşında tam 15 günümüz kalacak :asigim:
BENCEDE YAA, ALLAH SONUMUZU HAYIRETSİNama kıyametin çok yaklaştığı kesin.sadece büyük alametler kaldı.bir çok şey gerçekleşti şimdiye kadar.toplu ölümler cinayetler afetler hepsi kıyamet alametleri.allah hepimize hidayet versin.hiç diğer taraf için çalışmıyoruz.hep dünya için çalışıyoruz.
ya resim eklemeyi bilmiyom
canım hormon içerikli ilaçlar resmen şişiriyor,2 aydır kullanıyorum karnım şişti balon gibi kaydirigubbakcemileKızlar hanginiz sordunuz hatırlayamadım ama aldığım ilaçlar hormoın içerikli ,sanırım bünyeme ağır geliyorlar,nasıl uykum var bugün nasıl,hareket etmekte zorlanıyorum.Yavaşlatılmış film gibiyim
hayırdır canım ne ilacı kullanıyorsun
geçmiş olsun
pınarcığım güle güle kullan
neden memnun kalmadın?
değiştirebilirsin yeni aldıysan
kekulacığım bu resim odanın resmimi
hiç halı göremedim CADIARZU
canım güle güle kullan
bende köşeli aldım ama benimki yatak olmuyor,bazsıda yok
seninkinin kumaşı ne oluyor canım
rahat silebilirsin sanıırm
Teşekkür ederim kistlerimin yok olması için bir ilaç,yeni teşhis koyulan guatr ilacı için bir ilaç,grip için antibiyotik vitamin,bir ton bitki çayı içiyorum.Midem karmakarışık oldu
Dirimcimn benim beğendiğim koltuğu almışsın cnm.
Günün birinde salonda oturmaktan vazgeçip oturma odamızı kullanmaya başlarsak bende koltuklarımı değiştirip bu köşeli koltuktan alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?