- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.421
iyiyim ben de dün ikili testim vardı şükür bir problem yok
geçmiş olsun valla nedir bu böyle nazara mı geliyorsun ne
başına gelmeyen kalmadı allah beterinden saklasın
maşallah sonuna kadar çok güzel olsun inşallah
nazara bende çok inanıyorum sürekli okuyorum ama kötü gözler çok fena insanı yıkıyo resmen
mahallemiz saolsun çok fena herkes birbirle akraba dedikodu had safhada herkes birbirinin eviyle ilgileniyor tabi lafta çok oluyo
ben hiçbirine gitmiyorum burnum havada oluyo tabi sonra
ayyy bir dokun bin ah işit oldu demi
haa bu arada kaynanam geldiiii offf
kalabalık olunca aile böyle oluyo uzak olmak en iyisi
benim durumda senden farklı değil her an dip dipe hiç iyi olmuyo
inşallah taşınıcam bende hayırlısıyla
bebek olmadan mı taşınacaksın ne güzel sağlıkla huzurla oturun yeni evinizde valla bende artık buralardan gitmek hatta başka bi şehre taşınmak istiyorum
eşimin düşündüğü bi kaç iş var eğer olursa bende taşınacağım hem çok zor oluyo senenin 7 ayı kızımla yanlız kalmak istemiyorum artık
en iyisi bütün akrabalardan uzakta yaşamak kafan rahat olur hiç değilse
bugünlerde neler oluyo bana anlamıyorum adım sakara çıkmıştı zaten artık düzelmez
dün ayağıma çivi battı doktora gittim tetenoz iğnesi yaptılar 5 doz yapıcaklar şu an kolum çok fena şişti kaldıramıyorum bile
evden besmelesiz çıkmam dualarımı ederim ama bu bir haftadır sürekli bişeyler oluyo allah beterinden korusun cümlemizi artık kızım evden çıkarken anne lütfen rahat dur artık kendine dikkat et diyo roller değişti sanki
dün ekmek tuz çevirdim başımdan dul bi ablaya verdim
başka ne yapabilirim acaba dua olarak yada başka bişey
haa bide arkadaşlar korku için dua bilen varmı ben geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli üstümde çiyan dolaşıyo gibi geliyo
ayağıma bişey deyse sıçrıyorum nasıl atlatıcam bu durumu
hadi hakkında hayırlısı olsun gurbetçim bu ay sen klomen kullandın galiba başka bi topikte gördüm seni inşallah sebep olur da bebişin gelir
bende bu ay klomen kullancaktım ama eşimin kesin dönüş tarihi belli olmadığı için bir ay daha erteledim
yumurtalarına falan bakmaya gittinmi çatlatma iğnesi oldun mu datayları yazarmısın
aucuna ufle iki eline sonra 3 ihlas felak nas fatiha oku onu avucuna ufle ve elini ulasabilen heryerine sur sagina yat Allah korktuklarimizdan emin eylesinbugünlerde neler oluyo bana anlamıyorum adım sakara çıkmıştı zaten artık düzelmez
dün ayağıma çivi battı doktora gittim tetenoz iğnesi yaptılar 5 doz yapıcaklar şu an kolum çok fena şişti kaldıramıyorum bile
evden besmelesiz çıkmam dualarımı ederim ama bu bir haftadır sürekli bişeyler oluyo allah beterinden korusun cümlemizi artık kızım evden çıkarken anne lütfen rahat dur artık kendine dikkat et diyo roller değişti sanki
dün ekmek tuz çevirdim başımdan dul bi ablaya verdim
başka ne yapabilirim acaba dua olarak yada başka bişey
haa bide arkadaşlar korku için dua bilen varmı ben geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli üstümde çiyan dolaşıyo gibi geliyo
ayağıma bişey deyse sıçrıyorum nasıl atlatıcam bu durumu
ay ablam geçmiş olsun.. neler oluyor böyle sana yaa.. çok kötü nazara geliyosun sen bence..
korku için de halam hep küçükken bana ihlas ve fatiha suresini oku derdi yatınca..
onları okuya okuya uyurum hala..
bende aptal gibi saat 15:00da çıktım evden sağlık ocağına gitcem artık dayanamadım burnumun tıkanıklığına...
gittim kocaman kilidi vurmuşlar baka kaldım.. sonradan jeton düştü.. yarının sebebiyle bugün yarım gün çalışıyorlar diye.. halbuki saat 14te babamla konuştum paydos edenler oldu yarından dolayı diye. .hiç aklıma bile gelmedi sağlık ocağının kapalı olacağı
sonracıma gittim eczaneye dedim sakıncası olmayan bir burun damlası istiyorum..
18 lira dedi.. baka kaldım.. altın su mu dedim bu böyle.. neymiş tek doz halindeymiş te bebek doğunca ona da kullanılabilirmiş te.. diğer ilaçlar ise açınca 4-5 gün içinde kullanılmalı ondan sonra atılmalıymış ta..
ayol dedim öbüründen ver sen bana ben iyileşim de inş gerek kalmaz bebeğe dedim.. kadın bakıyo şaşkın şaşkın.. zaten nefes nefese kaldım yokuşu çıkana kadar... ağzım su aygırı gibi açık.. burun foşur foşur..
6liralık bi ilaç aldım..
eczaneden çıktım 3-5adım attım burnum açıldı.. ayol dedim açılması için illa bişeye para mı vermem lazımdı.. daha da kullanmadım da ilacı ha..
sonra gittim örgü ipi sıparş vermiştim beyaz.. aldım.. yarım kalan işlerimi yapıvercem güç bulursam
yaw bir de karnım ağrıyor.. adet olcakmışım gibi.. acep burnumu çekerken çok mu kasıyorum kendimi bacılar..
cnm gecmis olsun c vitamini ye bol bol
sağol abla.. içim dışım narenciye oldu zaten.. bitki çaylarına dadanmamak için de sıcak suya bal limon karıştırıp içiyorum.. çpk şükür ateş falan yok ta.. burnum öldürüyo... ağzım açık uyuymak zorunda kalıyorum o da iyice perişan etti.. al işte bu saatte dikildim böyle.. sıcak bişi içip 1 kaşık ta bal yiyip yatıcam...
sogan dogra burnun acilsin kizzz cok faydasi varrrrr
akşam menemen için 3 soğan doğradım.. doğrayana kadar 10 tane peçete gitti
çok şükür kullandığım damla da iyi geldi.. rahat uyuyabildim bu gece..
Kızlar herkese selam..
Artık tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim.yeni yılda başlayacağım hayırlısıyla..Ama hangi merkez hangi doktor ?henüz karar veremedim.
MEmorıal,Bahçeci,Acıbadem ve MEdical Park üzerinde yoğunlaştım..
Crafty yardımınız ihtiyacım var cnm..sen hangisini önerirsin? medical park göztepeyi tavsiye eden bi tanıdık var DR. sedat kadanalı ..
Ama ben karar veremedim.
Bir de hangi gün gitmem iyi olur? Adetin 2. günü mü?
Sen Genetik tanı testiyaptırdın mı?Ne kadar istediler?
Çok soru sordum ama yeni bir yola girecem ve hiç bişey bilmiyorum.aydınlatırsan sevinirim cnm.
kizlar gun icersin de ölctügüm ates baz alinirmi atesim 37 ins hamislik belirtisidir....
Kızlar herkese selam..
Artık tüp bebek merkezine gitmeye karar verdim.yeni yılda başlayacağım hayırlısıyla..Ama hangi merkez hangi doktor ?henüz karar veremedim.
MEmorıal,Bahçeci,Acıbadem ve MEdical Park üzerinde yoğunlaştım..
Crafty yardımınız ihtiyacım var cnm..sen hangisini önerirsin? medical park göztepeyi tavsiye eden bi tanıdık var DR. sedat kadanalı ..
Ama ben karar veremedim.
Bir de hangi gün gitmem iyi olur? Adetin 2. günü mü?
Sen Genetik tanı testiyaptırdın mı?Ne kadar istediler?
Çok soru sordum ama yeni bir yola girecem ve hiç bişey bilmiyorum.aydınlatırsan sevinirim cnm.
canım hayırlısı olsun.. crafty en kısa zamanda gerekli bilgileri verir sana..
seneye bu sıralar bebişin kucağında olur inşallah.. moralini yüksek tut canım benim..
Ben memorialde yaptım Güvenç Bey de
o ayrıldı bahçec,ye geçmiş
mutlaka ona git derim ben
medinin tarantula da ona gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?