- 31 Ocak 2013
- 16.229
- 1.860
- 198
- Konu Sahibi MutluBulut_
-
seni çeyiz alırken görmekksonunda
offf benimde elektrikli ev aletlerimi halletmem lazım ama henüz 2 parcam var ütü , rondo & blenderofff bittim ben indirim kampanya duyarsanız haber verin ama nott internetten alışveriş yapmıyorum malesef
dimi
vallahi yatıp kalkıp çeyiz düşünüyorum.
nevresim pike saç kurt. mutfak robotu taksitine giricem şimdi.
Aslında bende öyle biriyim hersey hazır olsun kafam rahat olsun diyorum ama tek ben böyleyim işte sorun orada herkes acelen ne diyo
ben gelinligi kiralamak istedigimden korkuyorum erken kiralayınca ya baskası giyerse ve giydiginde gelinligi bozarsa
çokkk hos olurrr işte 2 dügünün en güzel kısmı bence sac
dimi yaa saka gibiydi neydi o 700 lerbenim kac kaldı 150-160 falanmı tamam kuzucum eminim senin zevkinle cok güzel olmustur
Sagol boncugummm topigimizz
sagol kuzum bırakma tabi ya hem inşallah 2014 e dönüş olur sizinde
Bundan çooook zaman önce evlilik sadece hayal gibiydi..
Neler paylaştık birlikte oldu olacak evlendik evlenicez derkeennn vallahi gidiyoruz sonunda
Evlenmemize cogumuzun birazcıkın daha var ama yıl olarak artık bizim yılımız geldiiiihoşgeldi sefalar getirdi
Kalıcı dostluklarımız vardı bizim hala özelden yazıştıgımız yada online gördügümüz anda mutlu oldugumuz
Gelin tekrardan toplanalım bu kez son hazırlıklarla yola cıkalım..sonra evlilik sonra cocuk sonra torun dermişim ama abartma eda dersiniz diye susuyorum
Neyse neyse sustum ben
Hepimiz hosgeldikk
dimi
vallahi yatıp kalkıp çeyiz düşünüyorum.
nevresim pike saç kurt. mutfak robotu taksitine giricem şimdi.
sagol kuzum bırakma tabi ya hem inşallah 2014 e dönüş olur sizinde
Aslında bende öyle biriyim hersey hazır olsun kafam rahat olsun diyorum ama tek ben böyleyim işte sorun orada herkes acelen ne diyo
ben gelinligi kiralamak istedigimden korkuyorum erken kiralayınca ya baskası giyerse ve giydiginde gelinligi bozarsa
çokkk hos olurrr işte 2 dügünün en güzel kısmı bence sac
ablam 2012 aralıkta sözlendi, eylülde evlendi. sözden sonra başladı çeyiz düzmeye. hele son 2 ay allahım allahım her akşam iş çıkışı çarşda alıyoduk soluğu
akıllandım ama. ben sıkıştırmayacağım o kadar
Bronzcum hakkaten dilanın dediği gibi, eksikler bitince insan yavaş yavaş el etek çekiyor bunlardan. Benim mutfak eksiğim kalmadı, hala bakıyorum, sonra diyorum ki var bunlar, uzak dur ebru :)
Edoşum bak böyle süslemiştik işte. masaların ortasında da süslerimiz var. Tabaklarda benim yaptığım kurabiyeler var :)
Eki Görüntüle 906970 Eki Görüntüle 906971 Eki Görüntüle 906972
topiğiniz hayırlı olsun
Allah bir yastıktaq kocatsın sizlerihuzur daim olsun yuvanızda..
birşey danıışmak isterseniz 2013 gelinleri olarak bekleriz
Edoşum bak böyle süslemiştik işte. masaların ortasında da süslerimiz var. Tabaklarda benim yaptığım kurabiyeler var :)
sonra belki kaldırcak yer bulamicam gelinliği ama satın aldık bizz
acele macele diil yaa her şey tamam olsun benim aklım kalmasınn
ahh canımm ben sözümde 3. yılıma girceğim için o arada hallettim her şeyii
baya sözlü kalmışsınız sizkaç yaşındasın dila?
Canım harika görünüyor herşey kurabiyelere özellikle bayıldım balonda çok severim herşeyde bulundurmak isterim bende
Bende aynı dertten muzdaribim kuzum ya Nisanda bitiyor taksitlerim sonrasında ufak ufak tavalarıma cam eşyalarıma elektriklilere başlayayım diyorum markalarım bile belli hatta ürünlerimde birtek benim almamı bekliyorlarSenin kafanda varmı belirledinmi ürünlerini canım
Agzından bal damlıyor kuzum Allahmı söyletti ne Hayırlısı olsun canımcım şaka biryana herhalukarda sizinleyim :13:
Nehirim teşekkür ederim canım :) Çok uğraştık ama değdi valla. benim de çok içime sindi. Bütün süslemeler ve kurabiyeler ellerimizle yapıldı.
24 yaşındayımm
üni son yılımda sözlüydümm
ki ilişkimiz daha 6 aylıktıı
pek aceleci çıkmışız yahu bizdeee
hayırlısı böyleymiş.
ALLAH güle güle geçim versinnn
yemek takımının taksiti mi? tencere takımın jumboydu dimi ?
ben yemek takımı için kararsızım.şuan almayı düşünmediğim için araştırmıyorumda. :26: hisar istiyorum aslında ama beni aşıcak biraz
aaaaaa diğer topicde aldığım kadehlerin fotosunu eklemiştim görmedin mi seeeennnn
bi de nevresim aldım.. ben sana demiştim ama ekim ayı itibari ile başlayacağım diye
bu arada peçete deyince halaaa aklıma geliyosun
Bronzcum hakkaten dilanın dediği gibi, eksikler bitince insan yavaş yavaş el etek çekiyor bunlardan. Benim mutfak eksiğim kalmadı, hala bakıyorum, sonra diyorum ki var bunlar, uzak dur ebru :)
SelamEdacığım nasılsın?? Nasıl gidiyor nişanlılık:):) Artık buraya mı geldik:):)
çok sagollltopiğiniz hayırlı olsun
Allah bir yastıktaq kocatsın sizlerihuzur daim olsun yuvanızda..
birşey danıışmak isterseniz 2013 gelinleri olarak bekleriz
Bende aynı dertten muzdaribim kuzum ya Nisanda bitiyor taksitlerim sonrasında ufak ufak tavalarıma cam eşyalarıma elektriklilere başlayayım diyorum markalarım bile belli hatta ürünlerimde birtek benim almamı bekliyorlarSenin kafanda varmı belirledinmi ürünlerini canım
Agzından bal damlıyor kuzum Allahmı söyletti ne Hayırlısı olsun canımcım şaka biryana herhalukarda sizinleyim :13:
sonra belki kaldırcak yer bulamicam gelinliği ama satın aldık bizz
acele macele diil yaa her şey tamam olsun benim aklım kalmasınn
ahh canımm ben sözümde 3. yılıma girceğim için o arada hallettim her şeyii
Selam gelincikler
Topiğiniz hayırlı olsun.... İnşallah burada mutlu heyecanlı kıpır kıpır yazışmalarınız olsun
2013 topiğine de her zaman bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?