Eski dostluklarla yeni hayata merhaba :) bizde muradımıza erdik 2014 gelinlinleri :)

aaaaaa diğer topicde aldığım kadehlerin fotosunu eklemiştim görmedin mi seeeennnn

bi de nevresim aldım.. ben sana demiştim ama ekim ayı itibari ile başlayacağım diye

bu arada peçete deyince halaaa aklıma geliyosun

dimi

vallahi yatıp kalkıp çeyiz düşünüyorum.

nevresim pike saç kurt. mutfak robotu taksitine giricem şimdi.

Bronzcum hakkaten dilanın dediği gibi, eksikler bitince insan yavaş yavaş el etek çekiyor bunlardan. Benim mutfak eksiğim kalmadı, hala bakıyorum, sonra diyorum ki var bunlar, uzak dur ebru :)

Edoşum bak böyle süslemiştik işte. masaların ortasında da süslerimiz var. Tabaklarda benim yaptığım kurabiyeler var :)

Selam Edacığım nasılsın?? Nasıl gidiyor nişanlılık:):) Artık buraya mı geldik:):)

topiğiniz hayırlı olsun
Allah bir yastıktaq kocatsın sizlerihuzur daim olsun yuvanızda..

birşey danıışmak isterseniz 2013 gelinleri olarak bekleriz

dimi

vallahi yatıp kalkıp çeyiz düşünüyorum.

nevresim pike saç kurt. mutfak robotu taksitine giricem şimdi.

Bende aynı dertten muzdaribim kuzum ya Nisanda bitiyor taksitlerim sonrasında ufak ufak tavalarıma cam eşyalarıma elektriklilere başlayayım diyorum markalarım bile belli hatta ürünlerimde birtek benim almamı bekliyorlarSenin kafanda varmı belirledinmi ürünlerini canım
sagol kuzum bırakma tabi ya hem inşallah 2014 e dönüş olur sizinde

Agzından bal damlıyor kuzum Allahmı söyletti ne Hayırlısı olsun canımcım şaka biryana herhalukarda sizinleyim :13:

sonra belki kaldırcak yer bulamicam gelinliği ama satın aldık bizz
acele macele diil yaa her şey tamam olsun benim aklım kalmasınn

ahh canımm ben sözümde 3. yılıma girceğim için o arada hallettim her şeyii

ben biraz şeyim ya bunu alıyım,buunuda alıyım bunuda bunuda....

gözlerim öyyyyle çanak çömlekte, süste püste. hepsi tamam olsa bile hala bakarım

baya sözlü kalmışsınız siz kaç yaşındasın dila?

Canım harika görünüyor herşey kurabiyelere özellikle bayıldım balonda çok severim herşeyde bulundurmak isterim bende

Nehirim teşekkür ederim canım :) Çok uğraştık ama değdi valla. benim de çok içime sindi. Bütün süslemeler ve kurabiyeler ellerimizle yapıldı.

yemek takımının taksiti mi? tencere takımın jumboydu dimi ?

ben yemek takımı için kararsızım.şuan almayı düşünmediğim için araştırmıyorumda. :26: hisar istiyorum aslında ama beni aşıcak biraz

Selam gelincikler

Topiğiniz hayırlı olsun.... İnşallah burada mutlu heyecanlı kıpır kıpır yazışmalarınız olsun

2013 topiğine de her zaman bekleriz

Yemek takımımım bitti canım tencere seti ve çkb takımının bu taksit Hepsini jumbodan aldım canım set halinde degil ama ayrı ayrı çünkü bütün begendiklerim set halinde hiç sunulmadı Hisarda güzel çelikte jumbo ve hisar kime sorarsan bunların ismini verir ben memnunum hisardan biraz daha pahalı eger istersen jumboyada gözat derim kuzum tenceresini kaldırdıgında agırlıgını görünce kalitesini hissediceksin çelik agırsa kalitelidir hisarda denemedim bir dene derim

hayırrrr görmedim hayırlı olsun basla tabi canım daha cok sıkısmadan
offf ben bu arada yine pecetelere taktım baya ara vermiştim ama şimdi içimdeki eda al al al diyo

ebisimmmmmm harika olmus yaaa harikaa orada olsaım geldi

Selam Edacığım nasılsın?? Nasıl gidiyor nişanlılık:):) Artık buraya mı geldik:):)

hosgeldin kuzum valla kuzum nişanlılık güzelmişde aslında ama kıyafet sorunu hala devam ediyo cıkıp yeni kıyafet aramaktan yoruldum evde bir giymedigim elbisem var oda kısa altına tayt falan giysemde uygun degil bana göre sevdigimde istemez..:44:bana kalsa bohcada gelen pantolon ve kazagı giyecektim ama annemden işitmedigim laf kalmadı bende diyorumki tanısmada geldiklerinde giydigim elbiseyi giysem üzerine krem bi hırkayla bu sefer olmazmı bence olur ama annemde aynı şeyi giymiş derler diyo..kendisi bohca götürmeye nişanlıgını giymiş gitmiş insan yeni elbise aramak istemiyorum cok yoruldum bedenim kück olmadıgından her istedigimi bulamıyorum ne dersen onu giysem olmaz mı

topiğiniz hayırlı olsun
Allah bir yastıktaq kocatsın sizlerihuzur daim olsun yuvanızda..

birşey danıışmak isterseniz 2013 gelinleri olarak bekleriz
çok sagolll
Aminn
Çok teşekkür ederizzz bizde her zaman bekleriz ama tavsiye falan vermeyede buyrun

İnşallah canımm inşallah canımcım yeni topigimiz hayırlı olsun tatsızlıkların olmadıgı sadece dostların bulundugu bir topik olsun inşallah

canım siz iyi yapmıssınız işte 2 dügünün olacak belki sorun olurdu kiralamada
bende istiyorum eşyalarımı almak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…