- 22 Aralık 2012
- 1.270
- 271
- 163
- Konu Sahibi MutluBulut_
-
hayırrrr görmedimhayırlı olsun basla tabi canım daha cok sıkısmadan
offf ben bu arada yine pecetelere taktım baya ara vermiştim ama şimdi içimdeki eda al al al diyo
ebisimmmmmm harika olmus yaaa harikaaorada olsaım geldi
hosgeldin kuzumvalla kuzum nişanlılık güzelmişde aslında ama kıyafet sorunu hala devam ediyo cıkıp yeni kıyafet aramaktan yoruldum evde bir giymedigim elbisem var oda kısa altına tayt falan giysemde uygun degil bana göre sevdigimde istemez..:44:bana kalsa bohcada gelen pantolon ve kazagı giyecektim ama annemden işitmedigim laf kalmadı bende diyorumki tanısmada geldiklerinde giydigim elbiseyi giysem üzerine krem bi hırkayla bu sefer olmazmı bence olur ama annemde aynı şeyi giymiş derler diyo..kendisi bohca götürmeye nişanlıgını giymiş gitmiş insan yeni elbise aramak istemiyorum cok yoruldum bedenim kück olmadıgından her istedigimi bulamıyorum ne dersen onu giysem olmaz mı
çok sagolll
Aminn
Çok teşekkür ederizzz bizde her zaman bekleriz ama tavsiye falan vermeyede buyrun
İnşallah canımminşallah canımcım yeni topigimiz hayırlı olsun tatsızlıkların olmadıgı sadece dostların bulundugu bir topik olsun inşallah
canım siz iyi yapmıssınız işte 2 dügünün olacak belki sorun olurdu kiralamada
bende istiyorum eşyalarımı almak
İnşallah canımminşallah canımcım yeni topigimiz hayırlı olsun tatsızlıkların olmadıgı sadece dostların bulundugu bir topik olsun inşallah
zevklisin kuzum yada zevklerimiz benziyor ikisinden biriedoşum düğüne bekleriz canım :) beğenmene çok sevindim tatlım :)
Amin canımcım inşallah
zevklisin kuzum yada zevklerimiz benziyor ikisinden biri
canım siz iyi yapmıssınız işte 2 dügünün olacak belki sorun olurdu kiralamada
bende istiyorum eşyalarımı almak
Yemek takımımım bitti canım tencere seti ve çkb takımının bu taksitHepsini jumbodan aldım canım set halinde degil ama ayrı ayrı çünkü bütün begendiklerim set halinde hiç sunulmadı Hisarda güzel çelikte jumbo ve hisar kime sorarsan bunların ismini verir ben memnunum hisardan biraz daha pahalı eger istersen jumboyada gözat derim kuzum tenceresini kaldırdıgında agırlıgını görünce kalitesini hissediceksin çelik agırsa kalitelidir hisarda denemedim bir dene derim
Kuzum hoşbulduk:) Kuzum kıyafet için bence aynısı olur canım ya. Dert etme bu kadar hem yine özenli gideceksin aynı şeyi giymiş demezler. Sonuçta sen o evin kızısın artık aaa aynı şeyi giymiş diyeceklerini sanmıyorumhosgeldin kuzumvalla kuzum nişanlılık güzelmişde aslında ama kıyafet sorunu hala devam ediyo cıkıp yeni kıyafet aramaktan yoruldum evde bir giymedigim elbisem var oda kısa altına tayt falan giysemde uygun degil bana göre sevdigimde istemez..:44:bana kalsa bohcada gelen pantolon ve kazagı giyecektim ama annemden işitmedigim laf kalmadı bende diyorumki tanısmada geldiklerinde giydigim elbiseyi giysem üzerine krem bi hırkayla bu sefer olmazmı bence olur ama annemde aynı şeyi giymiş derler diyo..kendisi bohca götürmeye nişanlıgını giymiş gitmiş insan yeni elbise aramak istemiyorum cok yoruldum bedenim kück olmadıgından her istedigimi bulamıyorum ne dersen onu giysem olmaz mı
İkisi birden olsun edoşum, ikimiz de zevkli olalım :)
canım biz farklı şehirlerde olduğumuz için aldık mobilyalarımızı flnn
bide borçları şimdiden ödeyip borcumuzu azaltmak istiyoruz açıkcası
canım biz farklı şehirlerde olduğumuz için aldık mobilyalarımızı flnn
bide borçları şimdiden ödeyip borcumuzu azaltmak istiyoruz açıkcası
hayırrrr görmedimhayırlı olsun basla tabi canım daha cok sıkısmadan
offf ben bu arada yine pecetelere taktım baya ara vermiştim ama şimdi içimdeki eda al al al diyo
evet biz zevkliyizkiebisim ve kızlar tost makinesi alayım diyorum bu aksam tekzende uygun bakıcam eger varsa bizim oradakine alayım diyorum arnica tostit görünüş olarak begendim fiyatıda uygun 121 mi ne öle bişey internette baktım herkes çok güzel hemen ısınıyo tostu lezzetli yapıyo yazmıs ama tek kusuru varmıs plakları cıkmıyormus :44:bizim evdekinide cıkarmıyoruz biz tek tarafı cıkıyo evdekinin ama temizleniyo cıkmadanda alsam mı ne yapsam eger varsa :44:
iyi yapmıssınız canım aslında bende ev tutmadan almak istiyorum zaten kiracı insanın eve göre mobilya alırsam tasındıgım eve uymaz o yüzden zaten bi köşe takım alıcam uygun boyutta ve özellikle yer degişebilenler var sanırım yani 2 li ile 3 lü evin durumuna göre takılıyo öyle rahat bi koltuk bulursak iyi olursiz nikah tarihinide aldınız mı ?
Kuzum hoşbulduk:) Kuzum kıyafet için bence aynısı olur canım ya. Dert etme bu kadar hem yine özenli gideceksin aynı şeyi giymiş demezler. Sonuçta sen o evin kızısın artık aaa aynı şeyi giymiş diyeceklerini sanmıyorumHem düğün arifesindesin artık paraya her şeyden çok ihtiyaç var canım.
Bizde beyaz eşyalarımızı aldık dün
boşver peçeteyi aldıkların yeter
alacağın bi dünya şey vardır daha
suyun altında yıkayamıyosun bezlerle falan siliyosun aslında cok zor olmuyo ama cıkan kadarda rahat olmaz tabi :44:bide korkmazı begeniyorum ama alamam en son begendigim 249 du zam gelecek diyolardıplakları çıkmadan temizliği zor olmaz mı:44:
fiyatı uygun ama temizlik açısından aklıma takıldı benim.
Merhabaa kızlarrrr
Yeni topiğin hayırlı uğurluu olsunnn Edacım
Ben acaba 2014-2015-2016 ne zaman ewlencem bilemedimm :26:
Nihanımı gördüm kii
vaalla öyle hemde koca bir dünya kadar
suyun altında yıkayamıyosun bezlerle falan siliyosun aslında cok zor olmuyo ama cıkan kadarda rahat olmaz tabi :44:bide korkmazı begeniyorum ama alamam en son begendigim 249 du zam gelecek diyolardıo fiyata bile 130 tl fark var baska esyamı alırım onunla :44:
Sagol canım
Hakkında en hayırlısı ne zamansa o zaman olur inşallah
Edaaaa topik mi açtın fıstık, niden haberim yok nidenAkışta görüp de öyle içeri dalmasam anlamazdım yani.
Neyse efendim şaka bir yana güzel günler, güzel muhabbetler diliyorum hepimize
Bu daaa açılış hediyem olsun, eee eli boş gelinmez değil mi
Eki Görüntüle 907005
Offfffffff bu ne yaa bayılırımmm bayılırımmm olsada yesekkkk
Bugün öğle yemekte tatlıda yoktu zatennn
Edaaaa topik mi açtın fıstık, niden haberim yok nidenAkışta görüp de öyle içeri dalmasam anlamazdım yani.
Neyse efendim şaka bir yana güzel günler, güzel muhabbetler diliyorum hepimize
Bu daaa açılış hediyem olsun, eee eli boş gelinmez değil mi
Eki Görüntüle 907005
bekleme sebebiniz ne canım özel olmazsaBana kalırsaaa hemennnn
Bundan çooook zaman önce evlilik sadece hayal gibiydi..
Neler paylaştık birlikte oldu olacak evlendik evlenicez derkeennn vallahi gidiyoruz sonunda
Evlenmemize cogumuzun birazcıkın daha var ama yıl olarak artık bizim yılımız geldiiiihoşgeldi sefalar getirdi
Kalıcı dostluklarımız vardı bizim hala özelden yazıştıgımız yada online gördügümüz anda mutlu oldugumuz
Gelin tekrardan toplanalım bu kez son hazırlıklarla yola cıkalım..sonra evlilik sonra cocuk sonra torun dermişim ama abartma eda dersiniz diye susuyorum
Neyse neyse sustum ben
Hepimiz hosgeldikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?