Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar bu siteye epeydir girmiyordum, şöyle bir okuyayım dedim. Konulara göz gezdirdim. Bırakın erkekleri, hemcinslerim bile sapıtmış. Tinder'dan eş aradığını iddia eden mi dersin, kocasını aldatan mı dersin, kocamlayken eski sevgilimi düşünüyorum diyen mi dersin... Kimsenin aşka inandığı da yok, herkes materyalist olmuş.

Nerede o eski düzeyli ilişkiler, insanların birbirine aşık olup başkasına bakmadığı zamanlar artık bitti mi? Erkeklere zaten güvenmiyordum ama bu siteye bakınca bir ben enayi gibi yaşıyormuşum dedim. Herkes aynı olmuş, kadınlar da aynı artık.
:) bende hep diyorum ki ben bu zamana göre çok geri kafalıyım , bundanda mutluluk duyyorum

benim bir gram yaşamak istediğim bir şey yok. Karşı olduğum şeyler, yalancılık, iradesizlik ve riyakarlık.

1. hayatında birisi varken başkasıyla olmak ahlaksızlıktır.
2. tinder gibi tek gecelik ilişki sitelerinde dolaşıp bir de düzeyli ilişki beklemek ahlaksızlıktır.
3. 10 kişiyle yatıp kocana yalan söylemek yalancılık ve ahlaksızlıktır.
4. sürekli uçkurunun peşinden koşmak iradesizliktir.

5. eski sevgilini düşünerek kocanla beraber olmaya devam etmek hem ahlaksızlık hem riyakarlıktır.

Daha sayarım da sizin gibiler anlamaz beni.

1. Size ne
2. Size ne isteyen istedigini bekler
3. Kadinin kocasi siz misiniz, size ne?
4. Sizi ilgilendiren hicbir sey yok. Dunya kadar param var, meslegim var, vaginami eglemek istiyorum baska eglencem yok size ne?
5. Koca da salak degil ya, karsidakinin sevmediginin o da farkinda ama durumu kabul ediyor. 2 tarafin da esit sekilde asik oldugu iliski sayisi cok az. Asik olan taraf diger tarafin o kadar yogun hissetmemesini yaninda olmasi sartiyla kabul etmisse....size ne ki?

benim bir gram yaşamak istediğim bir şey yok. Karşı olduğum şeyler, yalancılık, iradesizlik ve riyakarlık.

2. tinder gibi tek gecelik ilişki sitelerinde dolaşıp bir de düzeyli ilişki beklemek ahlaksızlıktır.

5. eski sevgilini düşünerek kocanla beraber olmaya devam etmek hem ahlaksızlık hem riyakarlıktır.

Sevgilimi tinderda buldum. Aşırı düzeyli bir ilişkimiz var. Evlenmek istediğimde de evlenirim onunla. Süper ciddili yani. Bir de birkaç kişiyle seks yaptıktan sonra buldum. Oh oh canıma değsin :))
Sizin ahlak ölçülerinize göre yaşamadığım için çok mutluyum.
Daha önce ne yaşadığım veya sevgilimle ne şartlar altında tanıştığım değerimi düşürmeyecek kadar değerli bir insanım. Siz de öyle olsaydınız bunu kafaya takmazdınız.
Enayi gibi hissediyorsanız da içinizde kalmış demek ki 😃

bakınca bir ben enayi gibi yaşıyormuşum dedim.
Kendinizi enayi gibi hissediyorsanız siz de kendinize tinderdan bir koca bulun burada ağlayacağınıza. Ay hiç güleceğim yoktu. Bir de genç kızım demiş. :KK70: :KK70:

Seni kimse almadı mıı?? Kıyamam. :cry:

1. Size ne
2. Size ne isteyen istedigini bekler
3. Kadinin kocasi siz misiniz, size ne?
4. Sizi ilgilendiren hicbir sey yok. Dunya kadar param var, meslegim var, vaginami eglemek istiyorum baska eglencem yok size ne?
5. Koca da salak degil ya, karsidakinin sevmediginin o da farkinda ama durumu kabul ediyor. 2 tarafin da esit sekilde asik oldugu iliski sayisi cok az. Asik olan taraf diger tarafin o kadar yogun hissetmemesini yaninda olmasi sartiyla kabul etmisse....size ne ki?
Demek istediğim şey zaten bize ne diye bir şey yok. Toplumsal ahlak herkes için geçerli olan kurallardır. Bu olayın sonucunu ancak cahiller göremez. Toplumsal düzenin bozulmasının sonucunda nereye sürükleneceğinizi bilmediğiniz için 21.yüzyıl özgürlüğünü "pembe gözlüklerle" tepe tepe kullanmak derdindesiniz ama bunun acısını çekiyoruz. Düzen hanımefendi, düzen. Düzen bozulursa toplum bozulur.

sonsuz özgürlük taş devrinde olur, medeniyet sonsuz özgürlüğü ahlak kafesinin içine hapsederek toplumsal huzur ve düzeni sağlamaktır.

Demissiniz ya online siteden ciddi iliski beklemek ahlaksizliktir...eee diyelim diger konunun sahibesi guvendi birine ama adam sacma sapan bir tip cikti. Konu sahibesi hayalkriikligina ugradi, uzuldu. Soyler misiniz bu olay toplum ahlakini tam olarak nasil bozuyor???

Ya arkadaşlar ciddiye alıp cevap bile yazmayın, polemik amaçlı gelmiş. Az önceki konuda yazdığı şu çirkin yorum bu sözde ahlak bekçisinin.

burada da herkes ayakları üstünde durma peşinde gibi konuşuyor ama biraz içeriği okuyunca herkesin değil ayaklarının üstünde durmak, dizlerinin üstüne çökmüş bir erkekle münasebet içinde olduğunu görüyorsun.

Bu da ikinci hesabı gibi. Mune Mune bir göz atar :KK66:

sizin gibi gençkızlara, okadar ihtiyacımız varki...ben bir erkek olsam ve bu siteyi okusam, evlenmekten vazgeçerdim:)

sonsuz özgürlük taş devrinde olur, medeniyet sonsuz özgürlüğü ahlak kafesinin içine hapsederek toplumsal huzur ve düzeni sağlamaktır.

Bunun tercumesini yapardim ama icim almiyor
Hosgörü nedir bilir misin?
Konumuz sanki katiller sapiklar ve hirsizlar falan mi ben mi kacirdim arkadasim

Siz bunları yapan hemcinslerinize niye taktınız? Bunu yapan kadınlar “namussuz” peki erkekler ne?
Bunları yapan erkekler yok mu?
Madem bunları yapan kadınlardan “daha iyi durumda” olduğunuzu düşünüyorsunuz o zaman dürüst olun da tüm insanlar için genel konuşun yoksa bunları yapan, daha rahat yaşayan, diğer insanları yargılamadan yaşayan kadınları kıskanan biri olarak kalacaksınız.

Demek istediğim şey zaten bize ne diye bir şey yok. Toplumsal ahlak herkes için geçerli olan kurallardır. Bu olayın sonucunu ancak cahiller göremez. Toplumsal düzenin bozulmasının sonucunda nereye sürükleneceğinizi bilmediğiniz için 21.yüzyıl özgürlüğünü "pembe gözlüklerle" tepe tepe kullanmak derdindesiniz ama bunun acısını çekiyoruz. Düzen hanımefendi, düzen. Düzen bozulursa toplum bozulur.

Cocuk tacizleri tecavüzler kadın cinayetleri çalan çırpan liyakatsiz siyasetçiler toplumun düzenini bozmazken kocasını aldatan, eşini sosyal ağdan bulan kadın toplum ahlakını düzenini bozuyor. Valla bravoo yaa

Demissiniz ya online siteden ciddi iliski beklemek ahlaksizliktir...eee diyelim diger konunun sahibesi guvendi birine ama adam sacma sapan bir tip cikti. Konu sahibesi hayalkriikligina ugradi, uzuldu. Soyler misiniz bu olay toplum ahlakini tam olarak nasil bozuyor???

herkesin sürekli olarak elinin altında seks yapabileceği yedek onlarca insanın olduğunu düşünmesi aldatma oranlarını artırdı, artırıyor da. Boşanma oranları %40-50'lere vardı. Düzenli aile hayatı tarih oldu. Herkesin gözü elinin altında kolayca ulaştığı diğer alternatiflerde. Burada kocasını aldattığını gururla söyleyen insanları da yadırgamayacaksak, kimi yadırgayacağız.

Sizin gibiler Epiküryenisttir. Anlık hazlar size yeterlidir. Ama toplumu yönetmek bir süreçtir. Toplumun huzuru sizin anlık zevkinizden önemlidir.

Ablacim, kimse uluorta kocami aldatayim ya da uckur kovalayim demiyor, insanlar bunlari ozel hayatlarinda yapiyor. Farz edin ki ben is arkadasinizim, evli biriyle iliski yasiyorum.Ne yapacaksiniz, isten mi aticaksiniz? Benim ozel hayatim sadece beni ilgilendirir, toplumu dahi ilgilendirmez. Devlet dahi insanlarin ozel hayatlarinin OZEL oldugunu kabul eder, ve baskasinin ozelini ifsa etmek basbayagi suc.

Siz insanlarin ozgur iradesiyle yaptigi islere yoracaginiz kafayi, taciz/tecavuz suclarina yorun. Sokaktan gecen kadinlarin popolarina bakan 50lik amca tipli adamlar var onlara niye saydirmiyorsunuz mesela??

Oneriniz nedir peki, devlet herkesin ustune kamera koysun 7/24 izlesin mi? Misal , Ozge evli bir herifle konustu bugun ama sanki gereginden fazla konustu, hemen 50 sopa vurula. Omer Bey sanki kasiyer kiza bakti ama Omer Bey nisanli, hemen falakaya yatirila. Devletin isi yok milletin uckurunu mu dert edinsin? (sizin yaptiginiz gibi)

Kizlar düzeni erkenden koca bulup evlenerek sagliyoruz o zaman okey
Haydi kizlar kocaya( ama evinde oturacak aldatmali uckuruna düskün olmayacak).

Yani anlamadım hem düzeylilikten bahsediyorsunuz hem de buna enayilik diyorsunuz. Onları yapmayınca enayilik yapınca başka bir şey mi olunuyor. Bu nasıl bir çelişkidir? Tespit kasacağım diye saçmalamasanız mı acaba?

Cocuk tacizleri tecavüzler kadın cinayetleri çalan çırpan liyakatsiz siyasetçiler toplumun düzenini bozmazken kocasını aldatan, eşini sosyal ağdan bulan kadın toplum ahlakını düzenini bozuyor. Valla bravoo yaa

geldi yine boşçular, tacizi tecavüzü savunanın allah belasını versin. Öyle bir şey yok. Ben istediğim konuya değinirim, her konunun altına tecavüzü tacizi eklemek zorunda mıyım te allahım...
Siz bunları yapan hemcinslerinize niye taktınız? Bunu yapan kadınlar “namussuz” peki erkekler ne?
Bunları yapan erkekler yok mu?
Madem bunları yapan kadınlardan “daha iyi durumda” olduğunuzu düşünüyorsunuz o zaman dürüst olun da tüm insanlar için genel konuşun yoksa bunları yapan, daha rahat yaşayan, diğer insanları yargılamadan yaşayan kadınları kıskanan biri olarak kalacaksınız.

konuda erkeklerden de bahsetmişim, okuduğunu anlamakta sıkıntılarınız var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X