Eski düzeyli insanlar nerede ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

berfinhanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2017
49
50
23
Arkadaşlar bu siteye epeydir girmiyordum, şöyle bir okuyayım dedim. Konulara göz gezdirdim. Bırakın erkekleri, hemcinslerim bile sapıtmış. Tinder'dan eş aradığını iddia eden mi dersin, kocasını aldatan mı dersin, kocamlayken eski sevgilimi düşünüyorum diyen mi dersin... Kimsenin aşka inandığı da yok, herkes materyalist olmuş.

Nerede o eski düzeyli ilişkiler, insanların birbirine aşık olup başkasına bakmadığı zamanlar artık bitti mi? Erkeklere zaten güvenmiyordum ama bu siteye bakınca bir ben enayi gibi yaşıyormuşum dedim. Herkes aynı olmuş, kadınlar da aynı artık.

Kuyruk acısı olanlar toplandı konuya tabi. Ahlaksızlık bir toplumu uçuruma sürükler. Bunun din ile yobazlık ile alakası yoktur. Toplumsal ahlak kuralları her dönem var olmak zorundadır. Bu başlık altında saldırıya geçen yaşıtlarımı yaşını başını almış ablalarıma bırakıyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu siteye epeydir girmiyordum, şöyle bir okuyayım dedim. Konulara göz gezdirdim. Bırakın erkekleri, hemcinslerim bile sapıtmış. Tinder'dan eş aradığını iddia eden mi dersin, kocasını aldatan mı dersin, kocamlayken eski sevgilimi düşünüyorum diyen mi dersin... Kimsenin aşka inandığı da yok, herkes materyalist olmuş.

Nerede o eski düzeyli ilişkiler, insanların birbirine aşık olup başkasına bakmadığı zamanlar artık bitti mi? Erkeklere zaten güvenmiyordum ama bu siteye bakınca bir ben enayi gibi yaşıyormuşum dedim. Herkes aynı olmuş, kadınlar da aynı artık.
eskilerden bahsettinmi, topa tutuyorlar burda insanları....

eskilerden bahsettinmi, topa tutuyorlar burda insanları....
ya ben de genç bir kızım, ama inanın böyle değilim. Çevremi şaşkınlıkla izliyorum. İnsanlar napıyor anlayamıyorum. Ne gereği var? Herkes bir eş bulsun ve yaşamına devam etsin. Neden bu aç gözlülük, noluyoruz yahu.

Eskiden de vardir böyle olaylar ama zamanlar sosyal medya yoktu tek fark bu.
Köy yerlerinde colugu cocugu birakip kocaya kacan gelin mi dersin neler neler oluyor. Simdi gün yüzüne ya cikiyor ya cikmiyor. Göze batiyor.
Neyse icini rahatlatayim esimle sosyal medya hesabimiz yok, iki cocukluyuz birbirimizi cok seviyoruz. Güzel seyler de var yani cok sükür.

Son düzenleme:
ya ben de genç bir kızım, ama inanın böyle değilim. Çevremi şaşkınlıkla izliyorum. İnsanlar napıyor anlayamıyorum. Ne gereği var? Herkes bir eş bulsun ve yaşamına devam etsin. Neden bu aç gözlülük, noluyoruz yahu.
sizin gibi gençkızlara, okadar ihtiyacımız varki...ben bir erkek olsam ve bu siteyi okusam, evlenmekten vazgeçerdim:)

Güzelce açıklayarak yorum yapacaktım size ama bir önceki mesajınızı görünce vazgeçtim.
İnsanların özel hayatı sizi ilgilendirmez. Size giren çıkan bir şey olmadığına göre ki öyle de gözüküyor ki dile vurmuş.

Ben kendimi kiblerim zahmet etmeyin.
baksanıza daha iletişim kurmasını dahi bilmiyorlar, bir de steve jobs'u koymuş profiline. : d

vallahi sizin gibilere ancak gülünür. Özel hayatlarının beni ilgilendirmeyen kısımlarını bilemem ama, bu forumda paylaşıyorsa beni ilgilendiriyordur. Boş laf yapmayın.

Güzelce açıklayarak yorum yapacaktım size ama bir önceki mesajınızı görünce vazgeçtim.
İnsanların özel hayatı sizi ilgilendirmez. Size giren çıkan bir şey olmadığına göre ki öyle de gözüküyor ki dile vurmuş.

Ben kendimi kiblerim zahmet etmeyin.

Ay güldürdün beni emi sen cok yasa :-)

sizin gibi gençkızlara, okadar ihtiyacımız varki...ben bir erkek olsam ve bu siteyi okusam, evlenmekten vazgeçerdim:)

inanın twitter'da bir erkek bana burada okudukları yüzünden kadınlardan soğuduğunu söyledi, ben de onun üzerine ne zamandır bakmıyordum diye buraya geldim. Dediği kadar varmış. Hani burada bana dinci yobaz yaftası takarlar şimdi bir de, bu benim nesildeki yaşıtlarımın böyle bir teneke kafalılığı da var. O yüzden söyleyeyim öyle dinci birisi de değilim ama din başkadır, ahlak başkadır.

Yahu herkesi hayatina kimse karisamaz diye bir halka mal olmus bir cümle var bu topraklarda.
Ben de yeni gelinlerin simarmalarini beyenmiyorum mesela bana da cok sacma geliyor.
Yani flörtlesmeye mi karsisin. Yoksa burada ahlaksizliga ahlaksizlik deniliyor zaten.
Ama bu insanlari da cöpe atamayiz.
Hatasiz kul olmaz, büyük konusma bence insanin basina neler gelecegi hic belli olmaz.

Isteyen istedigi yerden eş arar size ne? Kaldi ki o konu sahibesi gayet insanca ve naif bir sekilde, bu yolumu denesem nasil yapsam bir sekilde konu acmis. Kudurmus gibi onume gelenle 24 saat yazisayim, tanimadigim heriflerle bulusayim yazmamis.

Oyle bile olsa, yine de sizi ilgilendirmez. Ne yazik ki size girip öıkan bir şe olmaması gerektiği konusunda sevgili AbsolutPromise AbsolutPromise e katiliyorum. İnsanların nasıl eş aradığı sizi hiç mi hiç ilgilendirmez. Size ne kardeşim size ne kimsiniz ki???

berfinhanim berfinhanim Nedense size Sizene....... deme ihtiyacı duydum,
Siz kendinizi neden enayi gibi hissediyorsunuz.
Siz seçilmiş kişi misiniz ?
Veya siz de bunları yaşamak istiyorsunuz da toplum baskısı ile mi hanım hanımcık oturuyorsunuz???

benim bir gram yaşamak istediğim bir şey yok. Karşı olduğum şeyler, yalancılık, iradesizlik ve riyakarlık.

1. hayatında birisi varken başkasıyla olmak ahlaksızlıktır.
2. tinder gibi tek gecelik ilişki sitelerinde dolaşıp bir de düzeyli ilişki beklemek ahlaksızlıktır.
3. 10 kişiyle yatıp kocana yalan söylemek yalancılık ve ahlaksızlıktır.
4. sürekli uçkurunun peşinden koşmak iradesizliktir.

5. eski sevgilini düşünerek kocanla beraber olmaya devam etmek hem ahlaksızlık hem riyakarlıktır.

Daha sayarım da sizin gibiler anlamaz beni.

Başlık eski düzeyli insanlar nerede ama konu içeriği herkes sapıtmış. Siz de biraz düzeyli olabilseniz keşke. İnsanların özel hayatı ne sizi ne başkasını ilgilendirir. Görmek istemiyorsanız foruma girmezsiniz. Mahkeme kurmuş neyin kimin ahlaksız olduğuna siz mi karar veriyorsunuz? Ne haddinize?

Isteyen istedigi yerden eş arar size ne? Kaldi ki o konu sahibesi gayet insanca ve naif bir sekilde, bu yolumu denesem nasil yapsam bir sekilde konu acmis. Kudurmus gibi onume gelenle 24 saat yazisayim, tanimadigim heriflerle bulusayim yazmamis.

Oyle bile olsa, yine de sizi ilgilendirmez. Ne yazik ki size girip öıkan bir şe olmaması gerektiği konusunda sevgili AbsolutPromise AbsolutPromise e katiliyorum. İnsanların nasıl eş aradığı sizi hiç mi hiç ilgilendirmez. Size ne kardeşim size ne kimsiniz ki???
sonsuz özgürlük taş devrinde olur, medeniyet sonsuz özgürlüğü ahlak kafesinin içine hapsederek toplumsal huzur ve düzeni sağlamaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X