- 15 Ağustos 2017
- 105
- -53
- 28
- Konu Sahibi Bayan3467bayan
-
Hiç bir msjına cevap vermiyorum ararsada açmicam bakalım ne olacakEngelle. Korkutmaya çalışıyor belli. Hiç muhattap olma.
Hiç bir msjına cevap vermiyorum ararsada açmicam bakalım ne olacak
Ayrılalı 1 yıl olmuş çıkıp gelmesi sevmesindem dediyil kız arkadası falanda oldu, ister istemez korkuyorumHiçbir şey yapamaz siz dimdik durun korktuğunuzu belli etmeyin
Evlilik düşündüğüm biri olmasa bu kBu kadar şerefsiz biriyse yapsın.
Sizi demi başınıza geldi şimdiki erkek arkadaşıma anlatırsam direk herşey biter yapmam keşke yapmasaydım o kadar kızıyorum ki kendime, buluşmaya gitmicem arrsa açmicam bakalım nolcakah ah o fotoğraflar gün geliyor herkesin başına bela oluyorsakın korkma,buluşmaya falan da gitme. bir kez der ikincisini ister üçüncüsünü ister sonra tehditler başlar. aramaya devam ederse durumu şimdiki erkek arkadaşına anlat ki gizlin saklın olmasın. tabi biraz yumuşak dille anlat kavga etmesinler. gerekirse numaranı değiştir ama sakın istediklerini yapma.
yok benim başıma gelmedi ama üniversiteden çok yakın bir arkadaşımın bu yüzden az kalsın başı belaya giriyordu. adam resmen fotoğrafları tek tek tarihi ile saklamış 2 yıl boyunca. kız elinden zor aldı. sonra da bağlantısını kesti.Sizi demi başınıza geldi şimdiki erkek arkadaşıma anlatırsam direk herşey biter yapmam keşke yapmasaydım o kadar kızıyorum ki kendime, buluşmaya gitmicem arrsa açmicam bakalım nolcak
Ne yapmam gerek peki nasıl engellerim bu durumuAklı sıra sizi tehdit etmeye çalışıyor. Korkmayın. Korkarsanız daha fazla üstünüze gelir sizi kullanmak ister.
Allah korusun ya inşallah bende kurtulurumyok benim başıma gelmedi ama üniversiteden çok yakın bir arkadaşımın bu yüzden az kalsın başı belaya giriyordu. adam resmen fotoğrafları tek tek tarihi ile saklamış 2 yıl boyunca. kız elinden zor aldı. sonra da bağlantısını kesti.
Bu kişinin size ulaşmasını engelleyeceksiniz. Tehdite devam etmek isterse başka yollar bulur oradan da yazarsa şikayet edersiniz.Ne yapmam gerek peki nasıl engellerim bu durumu
kapalı bir kızın açık fotoğrafları işte. kadınlar plajına gittiği zamandan bikinili fotoğrafını bile atmış. bunları yaparken 19 yaşındaydı tabi işin ciddiyetini bilmiyordu. şimdi akıllandı çok şükür.Allah korusun ya inşallah bende kurtulurum
Fotoğrafları nasıl aldı peki
Asla korktuğunu belli etme... Korktuğunu anlarsa daha da üstüne gider.Merhaba eski sevgilim dün dogum günümü kutlmak için aradı knfi numarasından aramadı bnde yanlışla açtım. Bu arada 8 aydır Bi ilişkim var ve Bi kaç aya nişanlanıcam aradı diyoki sen onu sevmiyorsun bikez görüşelim bunu bana çok görme falan dedi hayır dedim kapattım msj attı istesem seni kimseyle görüştürmem ama yapmıyorum bak dedi elinde açık fotoğraflarım var muhtemelen onları kast etti ne yapmalıyım lütfen yardım edim hata yaptığımın farkındayım çözüm odaklı yazın lütfen sadece dün aradı msj attı bu süre zarfında bugun de hiç bişey yapmadı
Biz biliyor muyuz kocalarımızın geçmişte hangi kızlarla neler yaptıklarını...nisanlanicaginiz kisi biliyo mu gecmisinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?