Eski erkek arkadaşım??

Bayan3467bayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
105
-53
28
Merhaba eski sevgilim dün dogum günümü kutlmak için aradı knfi numarasından aramadı bnde yanlışla açtım. Bu arada 8 aydır Bi ilişkim var ve Bi kaç aya nişanlanıcam aradı diyoki sen onu sevmiyorsun bikez görüşelim bunu bana çok görme falan dedi hayır dedim kapattım msj attı istesem seni kimseyle görüştürmem ama yapmıyorum bak dedi elinde açık fotoğraflarım var muhtemelen onları kast etti ne yapmalıyım lütfen yardım edim hata yaptığımın farkındayım çözüm odaklı yazın lütfen sadece dün aradı msj attı bu süre zarfında bugun de hiç bişey yapmadı

Aba altindan sopa gostermis.
Yaptiginizin yanlis oldugunun farkindasiniz
Cozum ise burdaki kimse muneccim degil, bekleyip goreceksiniz.

ah ah o fotoğraflar gün geliyor herkesin başına bela oluyor sakın korkma,buluşmaya falan da gitme. bir kez der ikincisini ister üçüncüsünü ister sonra tehditler başlar. aramaya devam ederse durumu şimdiki erkek arkadaşına anlat ki gizlin saklın olmasın. tabi biraz yumuşak dille anlat kavga etmesinler. gerekirse numaranı değiştir ama sakın istediklerini yapma.

Bu kadar şerefsiz biriyse yapsın.
Evlilik düşündüğüm biri olmasa bu k
Sizi demi başınıza geldi şimdiki erkek arkadaşıma anlatırsam direk herşey biter yapmam keşke yapmasaydım o kadar kızıyorum ki kendime, buluşmaya gitmicem arrsa açmicam bakalım nolcak

Sizi demi başınıza geldi şimdiki erkek arkadaşıma anlatırsam direk herşey biter yapmam keşke yapmasaydım o kadar kızıyorum ki kendime, buluşmaya gitmicem arrsa açmicam bakalım nolcak
yok benim başıma gelmedi ama üniversiteden çok yakın bir arkadaşımın bu yüzden az kalsın başı belaya giriyordu. adam resmen fotoğrafları tek tek tarihi ile saklamış 2 yıl boyunca. kız elinden zor aldı. sonra da bağlantısını kesti.

Allah korusun ya inşallah bende kurtulurum
Fotoğrafları nasıl aldı peki

Ne yapmam gerek peki nasıl engellerim bu durumu
Bu kişinin size ulaşmasını engelleyeceksiniz. Tehdite devam etmek isterse başka yollar bulur oradan da yazarsa şikayet edersiniz.
Şimdi size en kötü senaryo fotoğrafların açığa çıkması, olayın duyulması ve terk edilmek gibi geliyor ama inanın öyle değil. Çünkü birincisi tehditin sonu yok, bir kere buluşsanız devamını isteyecek sürekli bununla ilgi şantaj yapıp huzurunuzu kaçıracak. İkinci bu sizin geçmişte kendi kararınızla yaptığınız bir şey ama doğru ama yanlış. Şu an kendinizi nişanlınıza olduğunuzdan farklı biri gibi tanıtmıyorsanız korkmanıza bir sebep yok. Sizin arkanızda olmayacak biri zaten ayrılırsa ayrılsın.

Allah korusun ya inşallah bende kurtulurum
Fotoğrafları nasıl aldı peki
kapalı bir kızın açık fotoğrafları işte. kadınlar plajına gittiği zamandan bikinili fotoğrafını bile atmış. bunları yaparken 19 yaşındaydı tabi işin ciddiyetini bilmiyordu. şimdi akıllandı çok şükür.

Benim kuzenim ayni seyleri yasamisti. O pislik fotograflarini mesajlasmalarini herseyi kizin babasina yollamisti. Etraf manyak erkeklerle dolu

Asla korktuğunu belli etme... Korktuğunu anlarsa daha da üstüne gider.
Numara değiştirmek o kadar kolay ki... Arıyorsun operatörü numaram değişsin diyorsun 3 5 numara söylüyor birini seçiyorsun telefonu kapatınca numaran değişmiş oluyor. Direk numaranı değiştir. Net!
İlk yapacağın iş bu olsun. Ondan sonra zaten hiç bir şey yapamaz merak etme.

Bu kadar basit miydi bundan kurtulmak diyeceksin.

Bence sevgiline sakın anlatma. Sinek küçüktür ama mide bulandırır derler. Çocuk "ben bununla evlilik planları yapıyorum neler çıkıyor ardından" diye düşünebilir. En kötüsü de çocuğu bulur ve bir görüşmeleri anladığım kadarıyla her şeyi bozabilir.

Tek yapacağın şey HEMEN BUGÜN TELEFON NUMARANI DEĞİŞTİRMEN.

nisanlanicaginiz kisi biliyo mu gecmisinizi
Biz biliyor muyuz kocalarımızın geçmişte hangi kızlarla neler yaptıklarını...

Nasıl bir soru bu ya?

Siz evli misiniz yada nişanlı falan mısınız? Karşılıklı oturup anlatıyor musunuz su kızla şunu yaptım bu adamla şunu yaptım diye??? Yada anlatacak mısınız evli değilseniz de?

En fazla 3 5 sevgilim oldu dersin 3 5 ay veya yıl sürdü dersin biter gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…