Eski erkek arkadaşım??

Numaranı değiştir. Gerekirse savcılığa başvur. Nisanlinin durumdan haberi var mı?

Allah razı olsun inşallah kurtulurum gecmişte yaptığım hatanın böyle sonuçlanacagını bilmezdim Allah affetsin

Bundan sonra cevap vermeyin hiçbir şekilde. Ve bunu ima ettiğini hissederseniz. Hiç birşeyden korkunuz olmadığını, eğer böyle bir şey yaparsa peşini bırakmayıp hapislerde çürütmek için elinizden geleni yapacağınızı belirtin. Biraz gözü korksun..

Bu kişiden kişiye değişen bir durum. Bir arkadasim evleneceği kişiye geçmişini sordu ve bilakis önemli olduğunu o bugüne kadar kendisini koruduğunu vs bahsetmiş. Beyefendi de yalan söylemiş. Nitekim yalanları evliliğinin en başında ortaya çıktı. Arkadaşım bu yalanı kaldıramadı ve boşandı. Evet bakınca uzaktan çok abartı geliyor. Arkadaşıma eski eşinin sevgilisi ile olan fotoları atılmıştı. O da kendini kandirilmis olarak gördü. Ben bu kişiyle bir ömür geçinemem nasıl guvenicem diye düşünerek boşandı. Bunda hayat şartlarının çok iyi olması da etkili olmuş olabilir. Belki olmasa bu kadar kolay boşanma kararı alamazdi belki ama.. Tabii doğruluğu eğriliği tartışılır. Bazı insanlar için çok onemliyken bazı insanlar için geçmiş önemsizdir. En baştan sartlarin konuşulması daha iyi duruyor. Dediğim gibi kişiden kişiye değişir. Bazısı hiç takmaz. Bazıları ise aşırı ehemmiyet verir bu konuya.

Ayrıca resimleriniz için o kişinin telefonundan polisin yardımıyla siliniyor diye duymuştum ama bilemedim. Polis tanıdığı olan varsa sorup teyit edebilirsiniz.

“Geçmişini gizlemek” “Geçmişi hakkında yalan söylemek” falan deyince aklıma eski yeşilçam filmleri ya da böyle pavyondan genelevden çıkarılmış Zeki Demirkubuz filmleri gibi bir ortam canlanıyor kafamda. Hayır ne olabilir ya üç beş ilişkisi olmuştur iki oynaşmıştır herkes gibi. Açık foto atmak birinin elinde belge bırakmak saflık baya kötü olmuş tanıdığı güvendiği abileri falan varsa gitsin iki gözünü korkutsunlar ya da polis falan direkt korkar zaten bu tipler böyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…