- Konu Sahibi Bayan3467bayan
-
Sizi korkutmak istio. Engelleyin.olmadı savcılığa vericem santaj ve tehditten deyin korktuğunu belli etmeMerhaba eski sevgilim dün dogum günümü kutlmak için aradı knfi numarasından aramadı bnde yanlışla açtım. Bu arada 8 aydır Bi ilişkim var ve Bi kaç aya nişanlanıcam aradı diyoki sen onu sevmiyorsun bikez görüşelim bunu bana çok görme falan dedi hayır dedim kapattım msj attı istesem seni kimseyle görüştürmem ama yapmıyorum bak dedi elinde açık fotoğraflarım var muhtemelen onları kast etti ne yapmalıyım lütfen yardım edim hata yaptığımın farkındayım çözüm odaklı yazın lütfen sadece dün aradı msj attı bu süre zarfında bugun de hiç bişey yapmadı
ne demek bu nasil soru.. evliyim esimin de benim de yalnizca bir iliskimiz oldu biz sevgiliyken birbirimize her seyi anlattik su kadar ciktik suraya gittik buraya gittik diye. Esim benim daha onceki iliskimde ne yapip ne yapmadigimi biliyo zaten ben de onunkini biliyorum.. Simdi bilsin ki eger kizcagiz nisanlaninca eski erkek arkadasi yollarina tas koyacaksa daha kotu olur.. cok degil daha bir ay once esimin arkadasi nisanina bir gun kala vazgecti sirf kiz gecmisini sakladigi icin bilmem anlatabildim miBiz biliyor muyuz kocalarımızın geçmişte hangi kızlarla neler yaptıklarını...
Nasıl bir soru bu ya?
Siz evli misiniz yada nişanlı falan mısınız? Karşılıklı oturup anlatıyor musunuz su kızla şunu yaptım bu adamla şunu yaptım diye??? Yada anlatacak mısınız evli değilseniz de?
En fazla 3 5 sevgilim oldu dersin 3 5 ay veya yıl sürdü dersin biter gider.
Elinde çıplak fotoğrafın varsa hiç kolay kurtulamazsın gibi geldi bi şekilde ister şikayet et ister oyuna getir al o resimleri elinden başın çok ağrıyacak gibi geldi...Merhaba eski sevgilim dün dogum günümü kutlmak için aradı knfi numarasından aramadı bnde yanlışla açtım. Bu arada 8 aydır Bi ilişkim var ve Bi kaç aya nişanlanıcam aradı diyoki sen onu sevmiyorsun bikez görüşelim bunu bana çok görme falan dedi hayır dedim kapattım msj attı istesem seni kimseyle görüştürmem ama yapmıyorum bak dedi elinde açık fotoğraflarım var muhtemelen onları kast etti ne yapmalıyım lütfen yardım edim hata yaptığımın farkındayım çözüm odaklı yazın lütfen sadece dün aradı msj attı bu süre zarfında bugun de hiç bişey yapmadı
öncelikle panik yok, ettiği tehdidin çok büyük cezası var..mesajla yazdıysa silme...engelle ve her ne olursa olsun, konuşma...helede hiç ikna etmeye felan çalışma...daha çok batarsın haberin olsun...bişey yapamaz, yaparsada hapis yatacağını bilir...Merhaba eski sevgilim dün dogum günümü kutlmak için aradı knfi numarasından aramadı bnde yanlışla açtım. Bu arada 8 aydır Bi ilişkim var ve Bi kaç aya nişanlanıcam aradı diyoki sen onu sevmiyorsun bikez görüşelim bunu bana çok görme falan dedi hayır dedim kapattım msj attı istesem seni kimseyle görüştürmem ama yapmıyorum bak dedi elinde açık fotoğraflarım var muhtemelen onları kast etti ne yapmalıyım lütfen yardım edim hata yaptığımın farkındayım çözüm odaklı yazın lütfen sadece dün aradı msj attı bu süre zarfında bugun de hiç bişey yapmadı
Varda bu olanlardan yokGörüşüp büsbütün bela etme başına.. Zaten musallat olacaksa gorussen de gorusmesen de olacak; gorusur engellerim diye dusunme..
Hayatindaki kisinin haberi var mi eskisinden?
Teşekkür ederim buluşmayı asla düşünmüyorum bndeBu kişinin size ulaşmasını engelleyeceksiniz. Tehdite devam etmek isterse başka yollar bulur oradan da yazarsa şikayet edersiniz.
Şimdi size en kötü senaryo fotoğrafların açığa çıkması, olayın duyulması ve terk edilmek gibi geliyor ama inanın öyle değil. Çünkü birincisi tehditin sonu yok, bir kere buluşsanız devamını isteyecek sürekli bununla ilgi şantaj yapıp huzurunuzu kaçıracak. İkinci bu sizin geçmişte kendi kararınızla yaptığınız bir şey ama doğru ama yanlış. Şu an kendinizi nişanlınıza olduğunuzdan farklı biri gibi tanıtmıyorsanız korkmanıza bir sebep yok. Sizin arkanızda olmayacak biri zaten ayrılırsa ayrılsın.
Kesinlikle cahillik lise yıllarında yapılan bir hataArkadaşlar abartmayın lütfen bu kız sonuçta genel evlerden kurtarılmış veya her gece başka adamlarla beraber olmuş bir kız değil! Yazdığına göre sevgilisi olmuş ve cahillikten bazı özelini güvenip çocukla paylaşmış! Yok geçmişini biliyor mu nişanlın, yok gizliniz saklınız olmamalı, sanki adamı kandırıyor gibi... Bazı şeyleri konuşmazsın yani...
Benim kocam da bana gelip anlatmasın ilk kimi öpmüş cart curt ne münasebet!
Çok seven insan bu sohbetten rahatsızlık duyar zaten, konuşmak bilmek istemez ruhsal bir bozukluk yaşamıyorsa tabi.
Kesinlikle herşey anlatılmamalı oda bana anlatmasın bende böyleaterim teşekkür ederim sizeArkadaşlar abartmayın lütfen bu kız sonuçta genel evlerden kurtarılmış veya her gece başka adamlarla beraber olmuş bir kız değil! Yazdığına göre sevgilisi olmuş ve cahillikten bazı özelini güvenip çocukla paylaşmış! Yok geçmişini biliyor mu nişanlın, yok gizliniz saklınız olmamalı, sanki adamı kandırıyor gibi... Bazı şeyleri konuşmazsın yani...
Benim kocam da bana gelip anlatmasın ilk kimi öpmüş cart curt ne münasebet!
Çok seven insan bu sohbetten rahatsızlık duyar zaten, konuşmak bilmek istemez ruhsal bir bozukluk yaşamıyorsa tabi.
Tıpkı ben gibi bende o yaşlardaydımkapalı bir kızın açık fotoğrafları işte. kadınlar plajına gittiği zamandan bikinili fotoğrafını bile atmış. bunları yaparken 19 yaşındaydı tabi işin ciddiyetini bilmiyordu. şimdi akıllandı çok şükür.
ne demek bu nasil soru.. evliyim esimin de benim de yalnizca bir iliskimiz oldu biz sevgiliyken birbirimize her seyi anlattik su kadar ciktik suraya gittik buraya gittik diye. Esim benim daha onceki iliskimde ne yapip ne yapmadigimi biliyo zaten ben de onunkini biliyorum.. Simdi bilsin ki eger kizcagiz nisanlaninca eski erkek arkadasi yollarina tas koyacaksa daha kotu olur.. cok degil daha bir ay once esimin arkadasi nisanina bir gun kala vazgecti sirf kiz gecmisini sakladigi icin bilmem anlatabildim mi
Kıza nolduBenim kuzenim ayni seyleri yasamisti. O pislik fotograflarini mesajlasmalarini herseyi kizin babasina yollamisti. Etraf manyak erkeklerle dolu
yahu o da sizin sorununuz benim esimden once tek iliskim oldugu icin ve de esim kiskancligindan israrla sordugu icin anlattim zaten oyle asiri bisey de olmadigi icin sakinca gormedim ne var bunda.. herkes anlatmak zorunda da degil saklamak zorunda da degil karsindaki kisiyi az cok tanirsiniz ona gore anlatir ya da saklarsiniz ben de illa anlat demedim zaten.. herkes fikrini soyledi benim de fikrim bu yonde ben sakla aman soyleme diyenleri elestirmiyosam siz de baska fikirlere saygi gosterinBen de evliyim. Evlenene kadar 10-12 kişiyle flort ettim ve hepsiyle nereye gittim naptim anlatmadim, eşim de sormadi zaten.
Karsilikli olarak eski ilişkileri deşerek rahat ediyor olabilirsiniz siz ama herkes için zorunluluk değil bu didik didik geçmisini anlatmak.
Yalan soylemek yerine, direk sanane diyebilse kizlarimiz daha iyi olur ya neyse.
Konu sahibi, kesinlikle o kisiyle bir pazarliga girme ve dediklerini yapma cunku sonu gelmez o tehtit ve isteklerin, bundan daha zor durumlara düsersin. İletisimi kes ve kendi haline birak bakalim ne oluyorsa olsun. Eger tehtitlere devam eder veya fotograflari acik ederse sikayet edin.
yahu o da sizin sorununuz benim esimden once tek iliskim oldugu icin ve de esim kiskancligindan israrla sordugu icin anlattim zaten oyle asiri bisey de olmadigi icin sakinca gormedim ne var bunda.. herkes anlatmak zorunda da degil saklamak zorunda da degil karsindaki kisiyi az cok tanirsiniz ona gore anlatir ya da saklarsiniz ben de illa anlat demedim zaten.. herkes fikrini soyledi benim de fikrim bu yonde ben sakla aman soyleme diyenleri elestirmiyosam siz de baska fikirlere saygi gosterin
Numaramı değiştirsem nişanlım niye diye sorar eskisi de evime falan gelirse hırs yapıp bilemedim şimdiAsla korktuğunu belli etme... Korktuğunu anlarsa daha da üstüne gider.
Numara değiştirmek o kadar kolay ki... Arıyorsun operatörü numaram değişsin diyorsun 3 5 numara söylüyor birini seçiyorsun telefonu kapatınca numaran değişmiş oluyor. Direk numaranı değiştir. Net!
İlk yapacağın iş bu olsun. Ondan sonra zaten hiç bir şey yapamaz merak etme.
Bu kadar basit miydi bundan kurtulmak diyeceksin.
Bence sevgiline sakın anlatma. Sinek küçüktür ama mide bulandırır derler. Çocuk "ben bununla evlilik planları yapıyorum neler çıkıyor ardından" diye düşünebilir. En kötüsü de çocuğu bulur ve bir görüşmeleri anladığım kadarıyla her şeyi bozabilir.
Tek yapacağın şey HEMEN BUGÜN TELEFON NUMARANI DEĞİŞTİRMEN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?