Eski erkek arkadaşım??

Tamam geçmiş olsun da bu açık fotoğraf atma olayı çok çok saçma.Ne gerek var ben anlamıyorum.Ne oluyor yani gözünüz mü kör oluyor da düşünmeden hareket ediyorsunuz.Bunun resmiyetle falan ilgisi yok,evli de olsanız çok saçma yani.Neyse korkutmak icin yapmış,arkasında duracaksınız en kötü ailenize atar

Arkadaşlar abartmayın lütfen bu kız sonuçta genel evlerden kurtarılmış veya her gece başka adamlarla beraber olmuş bir kız değil! Yazdığına göre sevgilisi olmuş ve cahillikten bazı özelini güvenip çocukla paylaşmış! Yok geçmişini biliyor mu nişanlın, yok gizliniz saklınız olmamalı, sanki adamı kandırıyor gibi... Bazı şeyleri konuşmazsın yani...

Benim kocam da bana gelip anlatmasın ilk kimi öpmüş cart curt ne münasebet!

Çok seven insan bu sohbetten rahatsızlık duyar zaten, konuşmak bilmek istemez ruhsal bir bozukluk yaşamıyorsa tabi.

Sizi korkutmak istio. Engelleyin.olmadı savcılığa vericem santaj ve tehditten deyin korktuğunu belli etme

ne demek bu nasil soru.. evliyim esimin de benim de yalnizca bir iliskimiz oldu biz sevgiliyken birbirimize her seyi anlattik su kadar ciktik suraya gittik buraya gittik diye. Esim benim daha onceki iliskimde ne yapip ne yapmadigimi biliyo zaten ben de onunkini biliyorum.. Simdi bilsin ki eger kizcagiz nisanlaninca eski erkek arkadasi yollarina tas koyacaksa daha kotu olur.. cok degil daha bir ay once esimin arkadasi nisanina bir gun kala vazgecti sirf kiz gecmisini sakladigi icin bilmem anlatabildim mi

Galiba muhatabınız bu yaptığının ciddi bir suç olduğunun farkında değil. Sakin bir şekilde bunu hatırlatın bence. Bu ne ya, iyice Muz cumhuriyetine döndürdüler ortalığı bu davarlar.

Elinde çıplak fotoğrafın varsa hiç kolay kurtulamazsın gibi geldi bi şekilde ister şikayet et ister oyuna getir al o resimleri elinden başın çok ağrıyacak gibi geldi...

Görüşüp büsbütün bela etme başına.. Zaten musallat olacaksa gorussen de gorusmesen de olacak; gorusur engellerim diye dusunme..
Hayatindaki kisinin haberi var mi eskisinden?

öncelikle panik yok, ettiği tehdidin çok büyük cezası var..mesajla yazdıysa silme...engelle ve her ne olursa olsun, konuşma...helede hiç ikna etmeye felan çalışma...daha çok batarsın haberin olsun...bişey yapamaz, yaparsada hapis yatacağını bilir...

Teşekkür ederim buluşmayı asla düşünmüyorum bnde

Kesinlikle cahillik lise yıllarında yapılan bir hata

Kesinlikle herşey anlatılmamalı oda bana anlatmasın bende böyleaterim teşekkür ederim size

Ben de evliyim. Evlenene kadar 10-12 kişiyle flort ettim ve hepsiyle nereye gittim naptim anlatmadim, eşim de sormadi zaten.

Karsilikli olarak eski ilişkileri deşerek rahat ediyor olabilirsiniz siz ama herkes için zorunluluk değil bu didik didik geçmisini anlatmak.
Yalan soylemek yerine, direk sanane diyebilse kizlarimiz daha iyi olur ya neyse.

Konu sahibi, kesinlikle o kisiyle bir pazarliga girme ve dediklerini yapma cunku sonu gelmez o tehtit ve isteklerin, bundan daha zor durumlara düsersin. İletisimi kes ve kendi haline birak bakalim ne oluyorsa olsun. Eger tehtitlere devam eder veya fotograflari acik ederse sikayet edin.

yahu o da sizin sorununuz benim esimden once tek iliskim oldugu icin ve de esim kiskancligindan israrla sordugu icin anlattim zaten oyle asiri bisey de olmadigi icin sakinca gormedim ne var bunda.. herkes anlatmak zorunda da degil saklamak zorunda da degil karsindaki kisiyi az cok tanirsiniz ona gore anlatir ya da saklarsiniz ben de illa anlat demedim zaten.. herkes fikrini soyledi benim de fikrim bu yonde ben sakla aman soyleme diyenleri elestirmiyosam siz de baska fikirlere saygi gosterin

Bilmem kimin nisanlisi, nişan atti kiz sirf gecmisi sakladigi icin bilmem anlatabildim mi? Yazdiniz ya :)
" Anlatilmali yoksa boyle olur" gibisinden o yuzden yazdim.

Konu sahibi anlatmak zorunda degildi ve duyulmasini da istemiyor olabilir pekala. Yüz kizartici hayatini etkileyecek suç işlemedi sonucta alti ustu acik fotograf bunun icin bir bedel odememeli aslinda, hangi erkek boyle birsey icin konu sahibinin dustugu duruma duser, hicbiri. Yazik...

Numaramı değiştirsem nişanlım niye diye sorar eskisi de evime falan gelirse hırs yapıp bilemedim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…