eski eş hakaret avukat olanlar bakabilir mı?

Yani aynen öyle,çocuk bizim gibi değil ki alalım senelerce eskiyene kadar giysin giysisini,ayakkabısını.
Yeri geliyor bir anda boy atıyor ,kilo alıyor olmuyor kısa sürede aldıklarımız üzerine, yine gidip alıyoruz. Adam o kadar uzak ki konuya birde soruyor ihtiyaci var mı diye. Bak sana güvenmiyor,senin harcayacağını düşünüyor olsa bile,bir yerden siparis edip gönderebilir sana para yollamadan. Niyeti olsa bunu yapar yani eski eşim kendine harcayacak diye düşünüyor bile olsa. Her markanin online satisi var girip satın almak 5 dakika. Adam pislik yapıyor şu an baska birşey değil.

Okulla ilgili ağzımı bile açmamıştım. Kabak benim kafama patlıyor her zamanki gibi. Bir daha konuna yazmam.Allah yardımcın olsun. Ben gidiyorum. Kapı sert kapandı. Sessizlik .
hayır sen eleştirdiğini düşünerek neyle uğraştığımı bilmeden sert bir şekilde suçlayıcı konuşuyorsun. bu sebepten dolayı sana aşırı gıcık kaptım ama gitmene gerek yok.

kuzucum link de gönderdim almamak için kırk bin tane oyun oynadı yok kartımdan iki defa çekildi yok iptal ettim adi bir insan. beni uğraştırmak beni sinirlendirmek ve belki ben ona yazayım diye de yapıyo olabilir başka açıklaması yok bunun yani. benim durumum yok alamıyorum alır mısın lütfen diyorum ben böyle dedikçe daha da işi yokuşa sürüyor. bu kışkırtmaya gelene kadar bir sürü yol katediyoruz yani

hayır sen eleştirdiğini düşünerek neyle uğraştığımı bilmeden sert bir şekilde suçlayıcı konuşuyorsun. bu sebepten dolayı sana aşırı gıcık kaptım ama gitmene gerek yok.
Ben de sana gıcık kaptım. Masum değilsin.Sen aslında çok fenasın da işte annesin, yanlnız anne üstelik,bu her şeyden önemli. ağzımı açıp A desem üstüme sıçrayacaklar.o yüzden gidiyorum ben

hakim değil anlaşmalı boşandık o dönem 2000 tl ydi nafaka ve iyiydi. şuan bu ekonomide bu nafaka neye yetsin gözünü seveyim ya nerden bakıyosun olaya? bir kadın olarak bu duruma düşmezsin umarım.
Nafaka arttırım davası açmalısın ve bunu tefe tüfe gibi otomatik bir artış şekline bağlamalısın. Gereken vatandaşlık haklarına ulaşınca yapacağın ilk iş bu olsun

Jameya sana tek tavsiyem bir avukat görüşü alman olur. Sanırım nafaka arttırımı talep edebilirsin ,ödenmeyen nafakalarla birlikte toplu talep edebilirsin,illaki yapılacak birşey vardır.
Bu adama da muhtaç görünme zira sen ihtiyacım var dedikce üstünde tepiniyor konunun tam bir hırt yani.
Resmen inada bindirmis işi. Ona muhtaç olursan dönersin sanıyor belkide.

yavrum tamam bende fena olurum ama karşımdaki bu kadar pislik bir insanken nasıl durayım sakin sakin?

muhtemelen öyle düşünüyor. ya bikaç evrağım eksikmiş benim işlerim de öyle hemen hallolmuyor göç idaresine gidicem pazartesi bakalım evraklarımı halledip icra başlatıp o parayı alıcam ödemediği ayları.

Nafaka arttırım davası açmalısın ve bunu tefe tüfe gibi otomatik bir artış şekline bağlamalısın. Gereken vatandaşlık haklarına ulaşınca yapacağın ilk iş bu olsun
bunun için vatandaşlık almama gerek yok yine gider talep ederim davayı açarım. evraklarım eksik onları halledip o parayı alıcam arttırma davası da açıcam

Ya kendinizi koyun yerine.
Siz bu durumda olsanız sakin kalabilirmisiniz?
Kadın hem aldatılmış hemde boşandı diye eski kocası tarafından bana muhtaç olsun kafasıyla ezilmeye calışıyor. Ne yapsın sizce? Ben eminim kendi alabilecek gücü olsa bu adamla muhattap olmaz.
Birşeyler düşünmüş Jameya ama eyleme gecirmemiş sadece söylüyor lafla onu bile cımbızla cekip üzerine gidiyorsunuz yazıktır cidden yapmayın. Yapacak olsa yapardı. Sözüm meclisten disari kadina vatandaşlık almak için evlendi bile dendi ki zararlı cıkanda o. Ne bir mal ne bir mülk var elinde ,bir cocukla alamadıgı 2.900tl nafaka ile kalakalmış,mücadele ediyor.
Babasının evinden getirmedi bu cocuğu,babasından bir kaç parça eksiğini istedi diye adamın tavrına bakın,hoş mu? Siz olsanız sakin kalabilirmiydiniz?
Empati yapmak zor olmasa gerek.

yavrum tamam bende fena olurum ama karşımdaki bu kadar pislik bir insanken nasıl durayım sakin sakin?
Yavrun senin kocandır.
Sadece şunu diyorum her şey burada yazıldığı gibi değildir. Ama sana negatif bir şey yazamam şu an çünkü konunun insani boyutu var.
Çok iyi annesin ama her alanda iyisin demek değil. Ben sana gıcık olma nedenlerimi ilk sayfalarda yazdım.
1.Alıp kullandığın(kız kardeşinin hesabına geçen ) nafakaları almamış gibi iftira ile tekrar talep edeyim mi diye sorman eski konunda. Ailecek böyle aksyon alabilme ihtimaliniz beni senden soğuttu.

2. İstersem sevgilisinden bir güzel ayırırım demen. Üstelik senin hayatında da başka erkek var/vardı zamanlama olarak bilmesem de eski eşinle yazışmanı paylaştım tekrar paylaşayım.

Yurtdışına gitmemi istemiyor,hala beni seviyor kafasındasın. Bunlarla uğraşma bunlar çirkin şeyler haklıyken haksız duruma düşersin dedikçe yapmam ki yapacak olsam çoktan yapardım diyorsun.

Ben bunlardan ötürü gıcığım sana. Peki sen bana hangi sebepten dolayı gıcıksın? Bunları söyledim diye mi?

empati yoksunu olduğun için sana gıcığım :)

Adam kızına kuruş göndermiyormus, siz normal bulabilirsiniz ama ben normal bulamadım. Ayrıca tüm malların kızına kalacağına nasıl bu kadar emin siniz?

Adam kızına kuruş göndermiyormus, siz normal bulabilirsiniz ama ben normal bulamadım. Ayrıca tüm malların kızına kalacağına nasıl bu kadar emin siniz?
kızına daha üst baş al dediğimde bu kadar çemkiriyorsa hiçbirşey de bırakacağını sanmam ben zaten kızım için çaba gösterip bir iş kurdum ona daha kaliteli bir hayat sunmak için. işlerim iyiyken 5 kuruş talep etmedim ben eylülden beri, 3 ay önce bot mont istedim almadığında da borç alıp aldım işte. bu adamın durumu bu kadar iyiyken benim mont ve bot almam için borç almam hak mı? Allah adamı taş eder yoksul bırakır ki kalacak da inanıyorum.

Benim suçlamadığım veya yazmadığım konulara cevap vermeyeceğim ama siz olsanız ne yapardınıza cevap vereyim.Bakın,burada kim gelip konu açarsa onun sözü esastır evet,fakat konu sahibi 2 sayfa arası(sadece 2 sayfa) farklı şeyler yazıyorsa her dediğine de öyle diyorsa öyledir diyemiyorum.

Bekar kadın sevgilisi de olabilir hatta isterse her gün değiştirebilir kime ne. Ama hayatımda biri var diyip 2 sayfa sonra benim hayatımda kimse yok diyorsa acaba hangisi doğru veya her sözü doğru olabilme ihtimali var olduğu gibi bazı yerlerde doğru olmayabilir. Bunlar ufak tefek şeyler ama güven zedeleyen sorgulatan şeyler.

Eski eşi ben gömeceğim kadar gömdüm bu konuda da eski konusunda da erkek savunucusu değilim nadir konular hariç,Jameyaya destekleyici yorumlarımı da yaptım.

Ama işte biz burada yazılanlar kadarını biliyoruz. Aslını astarını bilmiyoruz eski eşi gelse buraya bambaşka bir şeyler anlatabilir jameya kusurluydu veya beni terketti de diyebilir.

Her ikisinin de yeni hayatları var zıtlaşıp,laçkalaşıp bir birine mesaj atılırken asıl meseleye sıra gelmiyor çocuk ve çocuğun ihtiyaçları. 300 bin lira aylık kazancı olan adam öz çocuğuna 2900 vermiyorsa şeref yoksunudur yada jameyaya “taktığı” ve “kendince” cezalandırdığı sebepleri vardır şizofren sancıları da olabilir. Ama olan çocuğa oluyor

ben hayatımda biri var demedim burda, ona hayatımdaki insan mı alsın çocuğunun ihtiyaçları dediğimi söyledim tamamen gurur yapıp beni daha fazla kendisiyle muhattap ettirmeden gerekli ihtiyaçlarını karşılasın diye. ne çıkarım olabilir bir sayfada evet var diyip diğer sayfada yok demem? anlamıyorum yaptığın eleştiri bile tutarsız.

Yorumların hepsini okumadım ama bazı yorumları ağzım açık okudum. Demek ki üç kuruş nafaka verince babalık sorumlulukları bitiyormus. Okulu ödemiş, nafaka vermese olurmuş... Babası olarak imkanı varsa tabi ki okulun parasını ayrıca ödeyecek. Kadın tek başına hem çocuk bakımı hem de hayat savaşı verirken, adam nafaka verince yeter diye düşünenler kendilerine gelince asla kabul etmezler. Ben sizi haklı buldum, kimin imkanı çoksa o daha çok harcar çocuğuna, esit kazanım varsa eşit harcama yapılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…