eski eş hakaret avukat olanlar bakabilir mı?

Madem sana çocuk lazım değil diyip ab vatandaşı yapar çıkarırdım ülkeden çocuğumu yeni pasaportuyla
.çocuğum ab vatandaşı zaten çift vatandaş fakat 18 yaşına kadar baba kişisi izni olmadan ülkeden çıkaramama izin vermesi gerekiyor

Adamın aylık geliri ,sizin gelirinizin ortalama nedir
ben takı dükkanı açtım ama şuan şu kadar gelirim var diyemem param varsa yiyorum. ki eylülden beri işlerim kötü ve kendime param asla kalmıyor annem destek oluyor. adamın geliri yüksek ben evliyken 150 bindi 3 sene önce şuan 5 katına çıkmıştır

ben boşandığımdan beri çocuğumu kreşe verdm çallışmak için ve nafaka ile okulunu ödedim. bu sene de aynı şekilde yaparım dedim fakat gelirim yok şuan dükkandaki para anca evimin kirası faturaları ve yemek için yetiyor. birde dükkanı çeviriyorum. tek başıma bir iş kurdum zar zor, bide ev kadın başıma zorlanabilirim. nafakayı kesmesi gereksiz bir davranış 3 senedir asla onun verdiği nafakayı kendime 1 tl bile harcamadım.

Arkadaşlar, çocuğun tek masrafı okul masrafı değil. Adam diyelim okul masrafını ödedi, bu çocuğun anne yanındayken barınma, ısınma, yani ev kirasına faturasına katkısı, üstelik 7/24 anneyle olduğu için çocuğun bakımı, hepsi annede. Sizce okulu karşılamakla çocuğun masrafı bitiyor mu? Bu çocuğun şampuanı var, kirlilerini çamaşır makinesine atıp, alıp, asıp çekmesine yerleştirip, çocuğa giydirmek var, bu çocuğun kuaför işi var, okul için ek masrafı var. Üstelik konu sahibinin çocuğuna hem konu sahibi hem annesi hem kızkardeşi üç kadın bakıyorlar. Ee adam yiyorsa bunlara bakıcı parası ödesin.

Adam okul masrafını ödemişmiş, bu nafakaya denk gelirmişmiş. Bu çok cahilce bir bakış açısı. Çocuk fanusta büyüyen bir balık değil. 7/24 ilgi bekleyen bir şey, üstelik hastalığı, burnunu açması, sümkürmesi, ishali vs var. Bunların karşılığında adam çocuğu görmüyor, sorumluluk olarak sadece okul masrafının kayıt parasını ödüyor. Bu olmaz, adil değil.

ya ben onu da denedim defalarca kışkırtmadan düzgünce denedim işte olmuyo adam benimle uğraşmak için elinden geleni yapıyo bende sinirleniyorum haliyle kışkırtıyorum bu sefer.

çok güzel anlattınız teşekkür ederim. kesinlikle adil değil

hakim değil anlaşmalı boşandık o dönem 2000 tl ydi nafaka ve iyiydi. şuan bu ekonomide bu nafaka neye yetsin gözünü seveyim ya nerden bakıyosun olaya? bir kadın olarak bu duruma düşmezsin umarım.

evet çocuğun ihtiyaçlarından bihaber gerçekten. sanıyor ki bu sene alışveriş yaparsam bunu uzun süre giyer daha sene başında aldığım kışlıklar bile olmuyor büyük almama rağmen. teşekkür ederim çok güzel anlattın ama kimle uğraştığımı bilmedikleri için boş boş yorum yapıyorlar.

anlamıyor ısrarla,ama sorun yok ben sonuçta neyle uğraştığmı gayet iyi biliyorum adam her boku söylicek ana avrat küfür edicek ben kışkırtınca sorun

Adamın kendisi ruh hastası belli çok damarına basmayin Allah korusun bişey yapar embesil

çocuğu 2 aydır aramıyor ama ben mevzu açınca bakamıyosan ver diyor :) ama aramıyor bile.

Adamın kendisi ruh hastası belli çok damarına basmayin Allah korusun bişey yapar embesil
ay yok genelde muhattap olmuyorum kızımın ihtiyaçlarını karşılasa şuan mevcutta bikaç parça kıyafet aldırmaya çalışıyprum daha da muhattap olmam zaten uzun süre birşeye ihtiyacı olmadığı sürece. son zamanlarda ısraarla almıyor ki muhattap olayım olay çıkarsın pislik herif. benim durumum düzelse ben zaten bir bot ayakkabı kot alamicak bir insan değilim

kız sen anlamıyor musun ortak filan ödemedik nafakayı yatırdığı zaman okula gönderiyordum üstüne ekleyerekbunu anlamamak için neden ısrar ediyosun??????????????????????????.

Nafaka ödemiyor mu

Bu arada bahsi geçen “botu” instagram için satın alınan bot takipçi sanmam

Allahin belasi Adam. Nefret ediyorum boyle acisini cocuklarindan cikaranlara.
Okul masrafini odemis olabilir. Babasi odemeli zaten.
Anne olarak herseye kosturuyoruz,okulunu odendi diye nafakayi kesmesi Adil degil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…