eski eş hakaret avukat olanlar bakabilir mı?

kazancım benim aylık 50 bin bile olsa ona birşey söyleyip de aldırmam. kazancımızın eşit olmasına bile gerek yok. teşekkür ederim beni anladığınız için. kendimi ifade edemedikçe daha da sinirleniyorum bu da bende eski eşime kendimi ifade etmeye çalıştıkça beni delirttiğinden o dönemden beri kaldı işte. ne diyim umarım işlerim düzelir iyi olur da bu insan kılığında ki yaratıkla muhattap olmak zorunda kalmam

Neden aldırmayacaksın ki? Istersen milyonlar kazan, çocuğun babası olarak elini taşın altına koymak zorunda. Okudukça sinirlerim zıpladı. Ne ala memleket ya, çocuk dünyaya getir ama bakmaya gelince 3 kuruş paranın hesabını yap sonra insanım, erkeğim, babayım diye utanmadan gez...

devamını alıntıla canım öyle bitek onu alıntılayıp olay çıkarma hayatımad biri var dedim yazmışımdır
Devamı niçin öyle dediğinle ilgili sebep sonuç gibi bir şey oldu. Neyse ya umarım çözülür problem çocuk hakkı olan parayı alır,ihtiyaçlarını karşılar babası. Tüm hukuki haklarını ara. Yabancısın diye hiç bir hakkım yok sanma. Onun bunun olan hakları sende de var. Avukat da tutabilirsin,nafaka yükselttirebilirsin.

Tum bunlarin sebebi sizin maddi olarak bagimli olmaniz. Ben issizken cocugun tum ekstralarini babasu karşılıyordu, sizinki kadar olmasada kaba saba konusuyodu. Simdi is buldum, hala ekstralarinin cogunu karsiliyor ama adama kendiliginden medeniyet yüklendi.

neden aldırmam muhattap olmamak için. saygısızlık yapıp yapıp ben yapmışım gibi davrandığı için beni delirtip delirtip sonra sen saygısızsın düzgün konuşmuyorsun. o raddeye gelene kadar neler neler diyor halbuki. erkeklerden tiksiniyorum gerçekten

Ben olsam vergi konusunda vimere vs falan şikayet etmiştim bu adamı, üstüne nafaka konusunda gerekiyorsa haciz başlatırdım. Detaylari bilmiyorum ama 6 yaş annesi olarak çok pislesebilirim diye düşünüyorum.

Ben olsam vergi konusunda vimere vs falan şikayet etmiştim bu adamı, üstüne nafaka konusunda gerekiyorsa haciz başlatırdım. Detaylari bilmiyorum ama 6 yaş annesi olarak çok pislesebilirim diye düşünüyorum.
icrayı başlatıcam zaten elinde bırakmam ki. cimere ne için şikayet edeyim?

Iyi de o zaman vardı sevgilisi hatta evlenecektim vazgeçtim yazmış bir yerlerde,ayrilmis olabilir de pekala. Bu yalanci sözüne güvenilmez hah sana müstehak zaten dememizi gerektiren bir durum değil zaten konunun kendisi de bu değil.
Eylülden beri nafaka almıyorum diyor kadın. Mahkeme karar vermiş ödemesine hükmetmiş ki kuş kadar miktar olmuş o da zaten neyine yetecek tartışılır. Çocuğa mont,bot vs alınacak sen alırmısın deniyor,hadi güvenmiyor para vermesin eline,adam olsa girer online sipariş verir cocuğuna alır eksiklerini. Burada cidden sorgulanması gereken adı baba! olan ve sorumluluğunu yerine getirmeyen eski eşken konu nerelere geldi şaşkınım cidden.

İkisi arasındaki farkı bul

Hayatımdaki insan dediğinde biri hayatında biri var diye anlıyoruz
Konunun bununla ne alakası var?
Hayatında biri olması olmaması bu konuda neyi değiştirir?
Cidden buna neden bu kadar takıldınız?
Kadın defalarca açıkladı yani inanamıyorum artık size.

icrayı başlatıcam zaten elinde bırakmam ki. cimere ne için şikayet edeyim?
Vergi kaçırıyor diye vimere şikayet edilebilir. Yapılabilirliği konusunda arkadaşlar daha net fikirlere sahip olabilir belki. Vergi kaçırıyorsa yüksek ceza öder, kaçırmıyorsa kontroller sırasında canı yine de sıkılır.

hakim değil anlaşmalı boşandık o dönem 2000 tl ydi nafaka ve iyiydi. şuan bu ekonomide bu nafaka neye yetsin gözünü seveyim ya nerden bakıyosun olaya? bir kadın olarak bu duruma düşmezsin umarım.
Nafakayı artırma davası açmadınız mi..dediginiz gibi yüksek gelirli biri ise artırırlar zaten..

Konunun bununla ne alakası var?
Hayatında biri olması olmaması bu konuda neyi değiştirir?
Cidden buna neden bu kadar takıldınız?
Kadın defalarca açıkladı yani inanamıyorum artık size.
Hayır takılmadım ama dışarıdan okuyanlara öyle geldiğinin farkındayım. Ben jameyayı alıntıladım o beni alıntılandı bu şekilde uzayıp gidince takıldım gibi duruyor ama laf lafı açtı diyelim

kendisi başka şehirde yaşadığı için öyle sık sık da gelmiyor en son kimde almıştı 10 gün kendi şehrine götürdü o zaman da alışveriş yap dedim üstüne bitane kazak almış. şuan ekimden beri görmüyo. telefonla da yılbaşı gecesi ben aramıştım en son o zaman gördü

Nafakayı artırma davası açmadınız mi..dediginiz gibi yüksek gelirli biri ise artırırlar zaten..
açıcam nafaka arttırım davası da sadece işlerim biraz düzelsin istiyorum çünkü onun için de masraf yapmam gerekiyor fişler harcamalar vs hepsini istiyorlar

bakıcam bugün buna bence kesin kaçırıyor vergi.

takılmadın mı?

çocuğa üzülüyorum yoksa gönderirim bikaç ay onda kalsın diye,okulu yemeği kıyafeti hastalığı bakıcısı hepsiyle uğraşsın da ebesinin a.... görsün
Size bir şey olsa gideceği yer babasının yanı aslında göndermekte lazım ama işte kıyamıyoruz bu sefer de anneciğini ister haklı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…