İkisi arasındaki farkı bulhayatımda biri var
Hayatımdaki insan dediğinde biri hayatında biri var diye anlıyoruzhayatımdaki insan mı alsın
kazancım benim aylık 50 bin bile olsa ona birşey söyleyip de aldırmam. kazancımızın eşit olmasına bile gerek yok. teşekkür ederim beni anladığınız için. kendimi ifade edemedikçe daha da sinirleniyorum bu da bende eski eşime kendimi ifade etmeye çalıştıkça beni delirttiğinden o dönemden beri kaldı işte. ne diyim umarım işlerim düzelir iyi olur da bu insan kılığında ki yaratıkla muhattap olmak zorunda kalmamYorumların hepsini okumadım ama bazı yorumları ağzım açık okudum. Demek ki üç kuruş nafaka verince babalık sorumlulukları bitiyormus. Okulu ödemiş, nafaka vermese olurmuş... Babası olarak imkanı varsa tabi ki okulun parasını ayrıca ödeyecek. Kadın tek başına hem çocuk bakımı hem de hayat savaşı verirken, adam nafaka verince yeter diye düşünenler kendilerine gelince asla kabul etmezler. Ben sizi haklı buldum, kimin imkanı çoksa o daha çok harcar çocuğuna, esit kazanım varsa eşit harcama yapılır.
devamını alıntıla canım öyle bitek onu alıntılayıp olay çıkarma hayatımad biri var dedim yazmışımdırİkisi arasındaki farkı bul
Hayatımdaki insan dediğinde biri hayatında biri var diye anlıyoruz
Neden aldırmayacaksın ki? Istersen milyonlar kazan, çocuğun babası olarak elini taşın altına koymak zorunda. Okudukça sinirlerim zıpladı. Ne ala memleket ya, çocuk dünyaya getir ama bakmaya gelince 3 kuruş paranın hesabını yap sonra insanım, erkeğim, babayım diye utanmadan gez...kazancım benim aylık 50 bin bile olsa ona birşey söyleyip de aldırmam. kazancımızın eşit olmasına bile gerek yok. teşekkür ederim beni anladığınız için. kendimi ifade edemedikçe daha da sinirleniyorum bu da bende eski eşime kendimi ifade etmeye çalıştıkça beni delirttiğinden o dönemden beri kaldı işte. ne diyim umarım işlerim düzelir iyi olur da bu insan kılığında ki yaratıkla muhattap olmak zorunda kalmam
Devamı niçin öyle dediğinle ilgili sebep sonuç gibi bir şey oldu. Neyse ya umarım çözülür problem çocuk hakkı olan parayı alır,ihtiyaçlarını karşılar babası. Tüm hukuki haklarını ara. Yabancısın diye hiç bir hakkım yok sanma. Onun bunun olan hakları sende de var. Avukat da tutabilirsin,nafaka yükselttirebilirsin.devamını alıntıla canım öyle bitek onu alıntılayıp olay çıkarma hayatımad biri var dedim yazmışımdır
neden aldırmam muhattap olmamak için. saygısızlık yapıp yapıp ben yapmışım gibi davrandığı için beni delirtip delirtip sonra sen saygısızsın düzgün konuşmuyorsun. o raddeye gelene kadar neler neler diyor halbuki. erkeklerden tiksiniyorum gerçektenNeden aldırmayacaksın ki? Istersen milyonlar kazan, çocuğun babası olarak elini taşın altına koymak zorunda. Okudukça sinirlerim zıpladı. Ne ala memleket ya, çocuk dünyaya getir ama bakmaya gelince 3 kuruş paranın hesabını yap sonra insanım, erkeğim, babayım diye utanmadan gez...
Ben olsam vergi konusunda vimere vs falan şikayet etmiştim bu adamı, üstüne nafaka konusunda gerekiyorsa haciz başlatırdım. Detaylari bilmiyorum ama 6 yaş annesi olarak çok pislesebilirim diye düşünüyorum.neden aldırmam muhattap olmamak için. saygısızlık yapıp yapıp ben yapmışım gibi davrandığı için beni delirtip delirtip sonra sen saygısızsın düzgün konuşmuyorsun. o raddeye gelene kadar neler neler diyor halbuki. erkeklerden tiksiniyorum gerçekten
icrayı başlatıcam zaten elinde bırakmam ki. cimere ne için şikayet edeyim?Ben olsam vergi konusunda vimere vs falan şikayet etmiştim bu adamı, üstüne nafaka konusunda gerekiyorsa haciz başlatırdım. Detaylari bilmiyorum ama 6 yaş annesi olarak çok pislesebilirim diye düşünüyorum.
Iyi de o zaman vardı sevgilisi hatta evlenecektim vazgeçtim yazmış bir yerlerde,ayrilmis olabilir de pekala. Bu yalanci sözüne güvenilmez hah sana müstehak zaten dememizi gerektiren bir durum değil zaten konunun kendisi de bu değil.Benim suçlamadığım veya yazmadığım konulara cevap vermeyeceğim ama siz olsanız ne yapardınıza cevap vereyim.Bakın,burada kim gelip konu açarsa onun sözü esastır evet,fakat konu sahibi 2 sayfa arası(sadece 2 sayfa) farklı şeyler yazıyorsa her dediğine de öyle diyorsa öyledir diyemiyorum.
Bekar kadın sevgilisi de olabilir hatta isterse her gün değiştirebilir kime ne. Ama hayatımda biri var diyip 2 sayfa sonra benim hayatımda kimse yok diyorsa acaba hangisi doğru veya her sözü doğru olabilme ihtimali var olduğu gibi bazı yerlerde doğru olmayabilir. Bunlar ufak tefek şeyler ama güven zedeleyen sorgulatan şeyler.
Eski eşi ben gömeceğim kadar gömdüm bu konuda da eski konusunda da erkek savunucusu değilim nadir konular hariç,Jameyaya destekleyici yorumlarımı da yaptım.
Ama işte biz burada yazılanlar kadarını biliyoruz. Aslını astarını bilmiyoruz eski eşi gelse buraya bambaşka bir şeyler anlatabilir jameya kusurluydu veya beni terketti de diyebilir.
Her ikisinin de yeni hayatları var zıtlaşıp,laçkalaşıp bir birine mesaj atılırken asıl meseleye sıra gelmiyor çocuk ve çocuğun ihtiyaçları. 300 bin lira aylık kazancı olan adam öz çocuğuna 2900 vermiyorsa şeref yoksunudur yada jameyaya “taktığı” ve “kendince” cezalandırdığı sebepleri vardır şizofren sancıları da olabilir. Ama olan çocuğa oluyor
Konunun bununla ne alakası var?İkisi arasındaki farkı bul
Hayatımdaki insan dediğinde biri hayatında biri var diye anlıyoruz
Vergi kaçırıyor diye vimere şikayet edilebilir. Yapılabilirliği konusunda arkadaşlar daha net fikirlere sahip olabilir belki. Vergi kaçırıyorsa yüksek ceza öder, kaçırmıyorsa kontroller sırasında canı yine de sıkılır.icrayı başlatıcam zaten elinde bırakmam ki. cimere ne için şikayet edeyim?
malesef kızımın ruhunda yaralar şimdiden var. ne yazık ki engel olmaya çalıştıkça fazlasıyla yara yapmış zaten. babasının durumu bu kadar iyiyken deniz manzaralı evde otururken 3200tl lik bir masrafNafakayı nasıl kesebiliyor ki..bosanirken alacağınız nafaka resmi olarak bellidir..odemezse icraya koydurun..babasi gelip çocuğu hiç almıyor mu?aldığı zaman avmye götürüp bot falan ihtiyaçlarını alır galiba..ben boşandığımdan beri çocuğumu kreşe verdm çallışmak için ve nafaka ile okulunu ödedim. bu sene de aynı şekilde yaparım dedim fakat gelirim yok şuan dükkandaki para anca evimin kirası faturaları ve yemek için yetiyor. birde dükkanı çeviriyorum. tek başıma bir iş kurdum zar zor, bide ev kadın başıma zorlanabilirim. nafakayı kesmesi gereksiz bir davranış 3 senedir asla onun verdiği nafakayı kendime 1 tl bile harcamadım.
Nafakayı artırma davası açmadınız mi..dediginiz gibi yüksek gelirli biri ise artırırlar zaten..hakim değil anlaşmalı boşandık o dönem 2000 tl ydi nafaka ve iyiydi. şuan bu ekonomide bu nafaka neye yetsin gözünü seveyim ya nerden bakıyosun olaya? bir kadın olarak bu duruma düşmezsin umarım.
Hayır takılmadım ama dışarıdan okuyanlara öyle geldiğinin farkındayım. Ben jameyayı alıntıladım o beni alıntılandı bu şekilde uzayıp gidince takıldım gibi duruyor ama laf lafı açtı diyelimKonunun bununla ne alakası var?
Hayatında biri olması olmaması bu konuda neyi değiştirir?
Cidden buna neden bu kadar takıldınız?
Kadın defalarca açıkladı yani inanamıyorum artık size.
açıcam nafaka arttırım davası da sadece işlerim biraz düzelsin istiyorum çünkü onun için de masraf yapmam gerekiyor fişler harcamalar vs hepsini istiyorlarNafakayı artırma davası açmadınız mi..dediginiz gibi yüksek gelirli biri ise artırırlar zaten..
bakıcam bugün buna bence kesin kaçırıyor vergi.Vergi kaçırıyor diye vimere şikayet edilebilir. Yapılabilirliği konusunda arkadaşlar daha net fikirlere sahip olabilir belki. Vergi kaçırıyorsa yüksek ceza öder, kaçırmıyorsa kontroller sırasında canı yine de sıkılır.
takılmadın mı?Hayır takılmadım ama dışarıdan okuyanlara öyle geldiğinin farkındayım. Ben jameyayı alıntıladım o beni alıntılandı bu şekilde uzayıp gidince takıldım gibi duruyor ama laf lafı açtı diyelim
Size bir şey olsa gideceği yer babasının yanı aslında göndermekte lazım ama işte kıyamıyoruzçocuğa üzülüyorum yoksa gönderirim bikaç ay onda kalsın diye,okulu yemeği kıyafeti hastalığı bakıcısı hepsiyle uğraşsın da ebesinin a.... görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?