eski eş hakaret avukat olanlar bakabilir mı?

Allahin belasi Adam. Nefret ediyorum boyle acisini cocuklarindan cikaranlara.
Okul masrafini odemis olabilir. Babasi odemeli zaten.
Anne olarak herseye kosturuyoruz,okulunu odendi diye nafakayi kesmesi Adil degil zaten.
çocuğa üzülüyorum yoksa gönderirim bikaç ay onda kalsın diye,okulu yemeği kıyafeti hastalığı bakıcısı hepsiyle uğraşsın da ebesinin a.... görsün

kız sen anlamıyor musun ortak filan ödemedik nafakayı yatırdığı zaman okula gönderiyordum üstüne ekleyerekbunu anlamamak için neden ısrar ediyosun??????????????????????????.
52.000 özel okulu yolladığı 2000 nafaka parasıyla mı ödedin?

Türkiyede kurallari bilmiyorum. Ama elbet nafaka vermedigi icin dava acilir. Hatta artmasini isteyin. Kendi varlik icinde iken cocugundan nasil kosarak aklim almiyor. Erkek kafasi iste

3 yıl önce geliri aylık 150.000 olan adamın şu an ortalama geliri 300.000 desek aylık 2900 tl nafakayı vermiyorsa bu onun korkunç bir yaratık olduğunu gösterir vicdansız herif. yada başka sebepler var onun “kendince” belirlediği ve inatlaştığı

ee benim sinirlenmem anormal mı yani? anlatabildim mı derdimi sonunda?

lanet olsun kaçıncı kez yazdım üstüne ekleyip ödedim ya okumiycaksan beni yorma
Ben ilk defa sordum okulla ilgili. Üstte Donya diye kişiye yazdığını alıntıladım sen busun işte. Buradaki insanlara bile böylesin eski eşe neler diyorsundur neler.
Bundan sonra her yazdığına da acaba ile bakacağım. Aldatılıp boşandığın da muamma. Sakinleştiri iç hatta 2 doz

birtek mevzuyla yargılayıp bu şekilde üstüme gelmeye hakkın yok! sinirlerim yeterince bozuk evet böyle bir adamla uğraşıyorum, çocuğun masrafları benim durumumun kötü olması gayet yetiyor bana okuma benim konumu yorum da yazma madem inanmıyor veya bu şekilde yargılayıcı konuşacaksan çnkü ne yaşadığımı bilmiyorsun.

Eski eşi kocan var diyor konu sahibine. Kendi yazmış sürekli kocan var diyorsun diye şimdi de erkek arkadaşım bile yok diyor. Ben bu işten bir şey anlamadım.
Burada eski eş hangi mevcut kocandan bahsediyor? 2 defa evlendin mi konu sahibi?

Eklentiler

• IMG_0147.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 61
aldattı diye evet aldattığını öğrendim ayrıldım
Bir duruş sergileyip ayrılmıssınız ne güzel.

Ama biraz kışkırtmayı seviyor gibisiniz. Bence bunu yapmayın.

Kızınızın bu durumdan yara almaması için, resmi bir dille orta yolu bulmaya çalışın.

İstesem sevgilisinden ayırırım yazmıssınız yorumlarınızın birinde. Bu tarz basit düşüncelere kapılmayın.
Düşünmeniz gereken tek sey kızınız..

canım her yaz ayrıldığımızdan beri düzenli bir şekilde bana gelip barışmak istediğini söylüyor üstelik o kadın hayatındayken. eğer öyle bir derdim olsaydı yapardım. sinirlendiğimde söylediğim birşey bu. istesem kolaylıkla ayırırım zaten. kışkırtma konusuna gelince evet sinirlerim tepeme çıktığında ister istemez kışkırtmak için uğraşıyorum hıncımı alamıyorum çünkü

Bak kime yazmışsın? Bana mı? Ben daha önce okulla ilgili bir şey sordum mu ki bana kaçıncı defa anlatıyorum diye cemkiriyorsun?
lanet olsun kaçıncı kez yazdım üstüne ekleyip ödedim ya okumiycaksan beni yorma

Eklentiler

• IMG_0152.webp
    51 KB · Görüntüleme: 62
Kendine yetmekle iki kişiye ait olan bir çocuğu tek başına sırtlamak aynı şey değil. Kadınla okulu ödersem nafaka ödemem diye bir anlaşması yoksa kafasına göre nafakayı kesemez. Adam o 3bini ödese belki bu ihtiyaçlar oradan karşılanacak. Ha ayrıca kadın o malın yarısını da alsa adam nafaka ödemek zorunda o da ayrı mesele.

Kadını adamın üzerine salma tamam da sen kadını linç ettin, neredeyse kır kıçını otur diyeceksin. Meseleye mağdur kadın gözünden değil bağnaz erkek egemen toplum gözünden bakıyorsun. Kadın vatandaşlığı kaybettiğinde çocuğun velayetini de alamayacağı için çaresiz vaz geçmiş haklarından, ülke kanunlarına hakim değil, canından bezmiş, bir hışım kurtulmaya çalışmış diye çocuğunun hakkını da aramasın mı.

aynen canımdan bezdim de ayrıldım o zamanç hiçbirşeyi gözüm görmedi birşey de almadım çocuğuna bak yeter dedim.

sende sordun diye hatırlıyorum
Okulla ilgili ağzımı bile açmamıştım. Kabak benim kafama patlıyor her zamanki gibi. Bir daha konuna yazmam.Allah yardımcın olsun. Ben gidiyorum. Kapı sert kapandı. Sessizlik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…