çocuk botu ayakkabı yaBu arada bahsi geçen “botu” instagram için satın alınan bot takipçi sanmam
Aldatıldığınız için mi ayrıldınız ? Eski konularınızı bilmiyorumbarışmak istiyor her yaz bana gelip barışalım konuşması yapıyor.
çocuğa üzülüyorum yoksa gönderirim bikaç ay onda kalsın diye,okulu yemeği kıyafeti hastalığı bakıcısı hepsiyle uğraşsın da ebesinin a.... görsünAllahin belasi Adam. Nefret ediyorum boyle acisini cocuklarindan cikaranlara.
Okul masrafini odemis olabilir. Babasi odemeli zaten.
Anne olarak herseye kosturuyoruz,okulunu odendi diye nafakayi kesmesi Adil degil zaten.
52.000 özel okulu yolladığı 2000 nafaka parasıyla mı ödedin?kız sen anlamıyor musun ortak filan ödemedik nafakayı yatırdığı zaman okula gönderiyordum üstüne ekleyerekbunu anlamamak için neden ısrar ediyosun??????????????????????????.
aldattı diye evet aldattığını öğrendim ayrıldımAldatıldığınız için mi ayrıldınız ? Eski konularınızı bilmiyorum
lanet olsun kaçıncı kez yazdım üstüne ekleyip ödedim ya okumiycaksan beni yorma52.000 özel okulu yolladığı 2000 nafaka parasıyla mı ödedin?
ee benim sinirlenmem anormal mı yani? anlatabildim mı derdimi sonunda?3 yıl önce geliri aylık 150.000 olan adamın şu an ortalama geliri 300.000 desek aylık 2900 tl nafakayı vermiyorsa bu onun korkunç bir yaratık olduğunu gösterir vicdansız herif. yada başka sebepler var onun “kendince” belirlediği ve inatlaştığı
Ben ilk defa sordum okulla ilgili. Üstte Donya diye kişiye yazdığını alıntıladım sen busun işte. Buradaki insanlara bile böylesin eski eşe neler diyorsundur neler.lanet olsun kaçıncı kez yazdım üstüne ekleyip ödedim ya okumiycaksan beni yorma
birtek mevzuyla yargılayıp bu şekilde üstüme gelmeye hakkın yok! sinirlerim yeterince bozuk evet böyle bir adamla uğraşıyorum, çocuğun masrafları benim durumumun kötü olması gayet yetiyor bana okuma benim konumu yorum da yazma madem inanmıyor veya bu şekilde yargılayıcı konuşacaksan çnkü ne yaşadığımı bilmiyorsun.Ben ilk defa sordum okulla ilgili. Üstte Donya diye kişiye yazdığını alıntıladım sen busun işte. Buradaki insanlara bile böylesin eski eşe neler diyorsundur neler.
Bundan sonra her yazdığına da acaba ile bakacağım. Aldatılıp boşandığın da muamma. Sakinleştiri iç hatta 2 doz
Burada eski eş hangi mevcut kocandan bahsediyor? 2 defa evlendin mi konu sahibi?Eski eşi kocan var diyor konu sahibine. Kendi yazmış sürekli kocan var diyorsun diye şimdi de erkek arkadaşım bile yok diyor. Ben bu işten bir şey anlamadım.
Bir duruş sergileyip ayrılmıssınız ne güzel.aldattı diye evet aldattığını öğrendim ayrıldım
canım her yaz ayrıldığımızdan beri düzenli bir şekilde bana gelip barışmak istediğini söylüyor üstelik o kadın hayatındayken. eğer öyle bir derdim olsaydı yapardım. sinirlendiğimde söylediğim birşey bu. istesem kolaylıkla ayırırım zaten. kışkırtma konusuna gelince evet sinirlerim tepeme çıktığında ister istemez kışkırtmak için uğraşıyorum hıncımı alamıyorum çünküBir duruş sergileyip ayrılmıssınız ne güzel.
Ama biraz kışkırtmayı seviyor gibisiniz. Bence bunu yapmayın.
Kızınızın bu durumdan yara almaması için, resmi bir dille orta yolu bulmaya çalışın.
İstesem sevgilisinden ayırırım yazmıssınız yorumlarınızın birinde. Bu tarz basit düşüncelere kapılmayın.
Düşünmeniz gereken tek sey kızınız..
yok canım evlenmeye karar vermiştim adam çocuğunun masrflarını karşılamıyor hiçbirşye yetmiyorum diye. ama evlenmedim.Burada eski eş hangi mevcut kocandan bahsediyor? 2 defa evlendin mi konu sahibi?
lanet olsun kaçıncı kez yazdım üstüne ekleyip ödedim ya okumiycaksan beni yorma
Kendine yetmekle iki kişiye ait olan bir çocuğu tek başına sırtlamak aynı şey değil. Kadınla okulu ödersem nafaka ödemem diye bir anlaşması yoksa kafasına göre nafakayı kesemez. Adam o 3bini ödese belki bu ihtiyaçlar oradan karşılanacak. Ha ayrıca kadın o malın yarısını da alsa adam nafaka ödemek zorunda o da ayrı mesele.Çocuk yapmanın kolay olmadığını her sonucu düşünüp ondan sonra karar vermek gerektiğini bu yüzden kadın çalışsın işini eline alsın kendine yetsin sonra çocuk yapsın diyoruz ya erkek aklı düşünüyorum ya işte:)
Konu sahibi nafaka hariç bir şey istememiş haklarından vazgeçmiş biz ne yapalım şimdi kocan daha çok vermeli deyip gazlayıp eski kocasının üstüne mi salalım. Hakim bu kadar vermiş nafakayı. Nafaka ödemiyor deyince herkes icraya ver dedi de adam nafaka yerine okulu ödedim diyebilir bunu söylemek neden suç oldu onu anlamadım. Bana kalsa aldatan adam donuna kadar aldatılana verilmeli de işte keşke benim dememle olsa.
Adam mal mülk içinde yüzebilir parayı çöpe atacak kadar zengin de olabilir ama işte ama yasal olarak talep edemediğinizde daha çok versin diyemiyorsunuz. Bunu söyleyince vay bu çocuğu evinden mi getirdi. Getirmedi de biz ne yapalım o kadar mal mülk arasında hakim neden o kadar düşük tuttu ben nereden bileyim.
sende sordun diye hatırlıyorumBak kime yazmışsın? Bana mı? Ben daha önce okulla ilgili bir şey sordum mu ki bana kaçıncı defa anlatıyorum diye cemkiriyorsun?
aynen canımdan bezdim de ayrıldım o zamanç hiçbirşeyi gözüm görmedi birşey de almadım çocuğuna bak yeter dedim.Kendine yetmekle iki kişiye ait olan bir çocuğu tek başına sırtlamak aynı şey değil. Kadınla okulu ödersem nafaka ödemem diye bir anlaşması yoksa kafasına göre nafakayı kesemez. Adam o 3bini ödese belki bu ihtiyaçlar oradan karşılanacak. Ha ayrıca kadın o malın yarısını da alsa adam nafaka ödemek zorunda o da ayrı mesele.
Kadını adamın üzerine salma tamam da sen kadını linç ettin, neredeyse kır kıçını otur diyeceksin. Meseleye mağdur kadın gözünden değil bağnaz erkek egemen toplum gözünden bakıyorsun. Kadın vatandaşlığı kaybettiğinde çocuğun velayetini de alamayacağı için çaresiz vaz geçmiş haklarından, ülke kanunlarına hakim değil, canından bezmiş, bir hışım kurtulmaya çalışmış diye çocuğunun hakkını da aramasın mı.
Okulla ilgili ağzımı bile açmamıştım. Kabak benim kafama patlıyor her zamanki gibi. Bir daha konuna yazmam.Allah yardımcın olsun. Ben gidiyorum. Kapı sert kapandı. Sessizlik .sende sordun diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?