aynen normalmiş bir çocuğun çünkü tek masrafı okulu. kaldı ki o boşanırken okulunu eğitimini sen düşünme ben karşılarım demiştiÇocuğun eğitim masrafın nafakadan kesmek normal yani sizce. Tam erkek kafası
Bitmeden önce yasal yolla uzatamıyor muydunuzoturma iznim bitmek üzereydi, boşanma davası açtı, boşandığımda oturma iznim 2 aylık filandı eğer oturma iznimin süresi biterse sınır dışı edilebilirim kaçak olarak yaşadığımı söyleyip şikayet ederse.
Çocuğun eğitim masrafın nafakadan kesmek normal yani sizce. Tam erkek kafası
siz neyin peşindesiniz?+1 bunu ancak çevresinde böyle tanıdıkları olanlar anlar
“Destekleyici veya sponsor eşiyle 3 yıl veya daha fazla süre evli kalınmasının ardından boşanan yabancılar kısa dönem ikamet iznine geçebilirler.”
Allah Allah siz kaç yıl evli kalmıştınız resmi olarak?
Benim manikürcüm yabancı,burada evli vatandaş olmuş 3 yıl sonra“Destekleyici veya sponsor eşiyle 3 yıl veya daha fazla süre evli kalınmasının ardından boşanan yabancılar kısa dönem ikamet iznine geçebilirler.”
boşanma davasını açmıştı süreci tam hatırlamıyorumBitmeden önce yasal yolla uzatamıyor muydunuz
nerenin vatandaşı?ülkeden ülkeye değişiyor benim ülkem avrupa birliğinde olduğu için benim sürem 5 seneydi bunun için de yalan söyleyecek değilimBenim manikürcüm yabancı,burada evli vatandaş olmuş 3 yıl sonra
Çocuğun eğitim masrafın nafakadan kesmek normal yani sizce. Tam erkek kafası
ya gıcık kapın sorun değil de birşey yapmıyorum :)Lanet olsun içimdeki insan sevgisine,konu sahibine gıcık kaptım şimdi de oturup üzülüyorum
tamam suç bendeBu arada adamın ödediği nafakalar daha önce kız kardeşinin hesabına yatırmış adam konu sahibi onları ödemedi diye gösterip tekrar dava açmayı düşünüyormuş.
Bir de mesajda kocan var meselesi var onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Manikürcü kadın Ukraynalı. Evlenmiş üç yıl sonra tc olmuş çocuğu var onun danerenin vatandaşı?ülkeden ülkeye değişiyor benim ülkem avrupa birliğinde olduğu için benim sürem 5 seneydi bunun için de yalan söyleyecek değilim
Ab mi romanya. ay ne işiniz var burada bu rezillik çekilir minerenin vatandaşı?ülkeden ülkeye değişiyor benim ülkem avrupa birliğinde olduğu için benim sürem 5 seneydi bunun için de yalan söyleyecek değilim
Ben senin eski kocanım ondan hahahahaahaha yav neyin peşinde olacağım Allah aşkına. Birbiriyle örtüşmeyen tonla şey var, konu açtıysanız bu soruların geleceğini de bilmeniz gerekir. Ha ben cevabımı aldım mı evet gerisi artık banane moduna geçirdi. Selametle. İnşallah kış bitmeden bot alabilir eşiniz!siz neyin peşindesiniz?
tamam ülkeden ülkeye değişiyor demek ki bilmiyorumManikürcü kadın Ukraynalı. Evlenmiş üç yıl sonra tc olmuş çocuğu var onun da
Yapiyorsun yapıyorsun sen de az değilsin:)ya gıcık kapın sorun değil de birşey yapmıyorum :)
aldım canım bot ben :) senim kafanda örtüşmesin ne önemi var ki?Ben senin eski kocanım ondan hahahahaahaha yav neyin peşinde olacağım Allah aşkına. Birbiriyle örtüşmeyen tonla şey var, konu açtıysanız bu soruların geleceğini de bilmeniz gerekir. Ha ben cevabımı aldım mı evet gerisi artık banane moduna geçirdi. Selametle. İnşallah kış bitmeden bot alabilir eşiniz!
O zaman ne duruyorsun burada? Kaççç.nerenin vatandaşı?ülkeden ülkeye değişiyor benim ülkem avrupa birliğinde olduğu için benim sürem 5 seneydi bunun için de yalan söyleyecek değilim
tabi ki az değilim kötüye tabi ki kötülükle cevap vericem napıcam pısırık ğ-pısırık oturayım mı? çocuğum için uğraşıyorumYapiyorsun yapıyorsun sen de az değilsin:)
çocuğum var bırakıp mı gideyim? çocuğu yurt dışına çıkarmam için bana onay vermesi lazımO zaman ne duruyorsun burada? Kaççç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?