eski eş hakaret avukat olanlar bakabilir mı?

Bitmeden önce yasal yolla uzatamıyor muydunuz

Çocuğun eğitim masrafın nafakadan kesmek normal yani sizce. Tam erkek kafası

Sadece neden ödememiş olabileceğini düşünüp yazmışım. Çocuğun annesine okulun yarı parasını sen öde diyebilir babası.

Benim ne tür bir düşüncede olduğumu diğer mesajlarımı okuyarak öğrenebilirsiniz:) tavsiye ederim.

siz neyin peşindesiniz?

“Destekleyici veya sponsor eşiyle 3 yıl veya daha fazla süre evli kalınmasının ardından boşanan yabancılar kısa dönem ikamet iznine geçebilirler.”
Benim manikürcüm yabancı,burada evli vatandaş olmuş 3 yıl sonra

Çocuğun eğitim masrafın nafakadan kesmek normal yani sizce. Tam erkek kafası

Bu arada adam ödediği nafakaları daha önce kız kardeşinin hesabına yatırmış, konu sahibi onları ödenmedi diye gösterip tekrar dava açmayı düşünüyormuş.

Bir de mesajlarda kocan var meselesi var onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
tamam suç bende

nerenin vatandaşı?ülkeden ülkeye değişiyor benim ülkem avrupa birliğinde olduğu için benim sürem 5 seneydi bunun için de yalan söyleyecek değilim
Manikürcü kadın Ukraynalı. Evlenmiş üç yıl sonra tc olmuş çocuğu var onun da

nerenin vatandaşı?ülkeden ülkeye değişiyor benim ülkem avrupa birliğinde olduğu için benim sürem 5 seneydi bunun için de yalan söyleyecek değilim
Ab mi romanya. ay ne işiniz var burada bu rezillik çekilir mi

siz neyin peşindesiniz?
Ben senin eski kocanım ondan hahahahaahaha yav neyin peşinde olacağım Allah aşkına. Birbiriyle örtüşmeyen tonla şey var, konu açtıysanız bu soruların geleceğini de bilmeniz gerekir. Ha ben cevabımı aldım mı evet gerisi artık banane moduna geçirdi. Selametle. İnşallah kış bitmeden bot alabilir eşiniz!

aldım canım bot ben :) senim kafanda örtüşmesin ne önemi var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…