Bot mevzusu nerden çıktı o zaman? Aldıysanız olay neden buralara geldi babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi absjsksşaaldım canım bot ben :) senim kafanda örtüşmesin ne önemi var ki?
ab romanya ama kızımı götürebilmem için adamın onay vermesi lazım ki onu inadına vermezAb mi romanya. ay ne işiniz var burada bu rezillik çekilir mi
Vermiyor mu ki? Çok heveslisi değil gibi.çocuğum var bırakıp mı gideyim? çocuğu yurt dışına çıkarmam için bana onay vermesi lazım
3 ay önce bot almasını istedim almadı. ben de ona benim evleneceğim adam mı alsın demiştim belki zoruna gider de kendi alır diye ve her seferinde benimle tartışmaz diye offfBot mevzusu nerden çıktı o zaman? Aldıysanız olay neden buralara geldi babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi absjsksşa
heveslisi değil ama ülkeden çıkarmama izin vermez, çocuğa çok hevesli olduğundan değil benim gitmemi istemez :)Vermiyor mu ki? Çok heveslisi değil gibi.
tamam suç bende
Burada mevzu hak mı, çocuğun ihtiyaçları ve nafaka mı, şu an sadece konuyu sabote ediyorsunu. Saldırganlık bu. Hakkını almadı siye nafaka istemeye hakkı mı yok yoksa hakkını alsa mı nafaka istemeye hakkı olmayacaktı. Nasıl bir mantık zinciriniz var sizin. O nafaka her koşulda çocuğun hakkı ayrıca 2900 lira nafaka mı, hangi masrafına yeter çocuğun ödenmiş olsa bileNiye hakkın olanı almadın? Asıl sen hiç kusura bakma. Hiçbir hakkını almamışsın şimdi gelmiş böyle konuşuyorsun. Sebep neydi hak almadınız? Açtığınız dükkan, altınlar falan niye hibe ettiniz?
Sevgili ithal bacım.Çocuğun için boşanırken neden yırtıcı panter olup haklarını almadın,hiç bir talebim yok diye boşandıntabi ki az değilim kötüye tabi ki kötülükle cevap vericem napıcam pısırık ğ-pısırık oturayım mı? çocuğum için uğraşıyorum
o almayınca da arkadaşımdan borç alıp aldım çünkü sıkışık bir dönemdeyim mevzu buBot mevzusu nerden çıktı o zaman? Aldıysanız olay neden buralara geldi babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi absjsksşa
ya karşımdaki insanın ne kadar toksik ne kadar yorucu olduğunu anlatamam sana. o dönem aşırı yorulmuştum kurtulmak için vatandaşlığımı bile yakmayı göze almışım parasını mı düşüncem? boşanmasaydım beni bırakmazdı aldattığı halde benim peşimdeydiSevgili ithal bacım.Çocuğun için boşanırken neden yırtıcı panter olup haklarını almadın,hiç bir talebim yok diye boşandın
vicdan olarak değil ama kanunlara göre fazla fazla ödemiş maalesef ki Jameyatamam bu size göre haklı olduğu anlamına gelir yani dimi? nafakayı kesmesi konusunda haklı yani :)
Ablacım sal beni. Benden sana malzeme çıkmaz. Tüm mesajları oku, yorma. Normalde ortak ödedikleri okul ücretini adam kendisi ödemiş toptan. İhtiyaçları da kadın ödesin kıyamet mi kopuyor? Ayrıca nafakayı ben mi belirledim pardon? Gidin hakime sorun ahshsksleBurada mevzu hak mı, çocuğun ihtiyaçları ve nafaka mı, şu an sadece konuyu sabote ediyorsunu. Saldırganlık bu. Hakkını almadı siye nafaka istemeye hakkı mı yok yoksa hakkını alsa mı nafaka istemeye hakkı olmayacaktı. Nasıl bir mantık zinciriniz var sizin. O nafaka her koşulda çocuğun hakkı ayrıca 2900 lira nafaka mı, hangi masrafına yeter çocuğun ödenmiş olsa bile
Adamın aylık geliri ,sizin gelirinizin ortalama nedirtamam yani size göre okulunu ödedi nafakayı kesebilir ve hiçbir ihtiyacını karşılamamalı dimi?
Böyle bir adamı sıkıntıya sokmak için her yol denenebilir zira nafaka vermediği gibi bir bot ya da ihtiyacı karşılamaya da yanaşmıyor, öyle saça böyle tarak der acımam ama sonuç olarak konu sahibi bunu düşünmüş ama uygulamaya geçmemiş. Gürültücü komşunuzun üzerinde tepinmeyi hayal edip yapmamakla aynı şey, insan oğluyuz canımız yandığında her şeyi düşünmeye hakkımız var. Ütopyada değil türkiyede yaşıyoruz. Bak mal mülk sahibi adam evladına 3bin nafakayı bir botu çok görüyor. Kadın babasının evinden getirmiş çünkü onuBu arada adam ödediği nafakaları daha önce kız kardeşinin hesabına yatırmış, konu sahibi onları ödenmedi diye gösterip tekrar dava açmayı düşünüyormuş.
Bir de mesajlarda kocan var meselesi var onlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Şahsen ben anlamadım . Defalarca da okudumKocam meselesinin açıklamasını defalarca yapmış zaten, okusanız anlardınız.
E tamam ama çocuğun bir botunu da alsın ,6 parça şeyi de ödemek koymasın adama.İyi de kendi malından size ne! O mallar ileride adama bir şey olsa zaten kızına kalacak. Adamın malı var diye baya içerlemişsiniz. Siz de faydalanmak istiyorsunuz yoksa bot mot hikaye bence. Siz de pek iyi niyetli gelmediniz. Adamın mallarını araştırmak yok 3 ayda oldu bilmem ne gibi şeyler hepsi art niyet.
Böyle bir adamı sıkıntıya sokmak için her yol denenebilir zira nafaka vermediği gibi bir bot ya da ihtiyacı karşılamaya da yanaşmıyor, öyle saça böyle tarak der acımam ama sonuç olarak konu sahibi bunu düşünmüş ama uygulamaya geçmemiş. Gürültücü komşunuzun üzerinde tepinmeyi hayal edip yapmamakla aynı şey, insan oğluyuz canımız yandığında her şeyi düşünmeye hakkımız var. Ütopyada değil türkiyede yaşıyoruz. Bak mal mülk sahibi adam evladına 3bin nafakayı bir botu çok görüyor. Kadın babasının evinden getirmiş çünkü onu
Kocam meselesinin açıklamasını defalarca yapmış zaten, okusanız anlardınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?