Eski eş hortladı, derdim var :(

sen de eski eşle ortak çalışıyorsun onun ekmeğine yağ sürüyorsun.o ne istiyor;senin huzursuzluk çıkarmanı.sen neypmak istiyorsun:huzursuzluk çıkarmak.

cool olmaktan başka çaren yok.yoksa eşine öbür taraf daha cazip bile gelebilir.sen kendi yuvanla ilgilen o ne yaparsa yapsın.

eğer eski eş, seninle kocanın arasını bozmak için çocuğu kullanıp, sadece bunun için akrabaları aratıp, kocanın gözüne girmeye çalışıp, seni kötü duruma düşürmek için bir taktik uyguluyorsa eğer;

senin de ona karşılık olarak anlayışlı, kocasına huzur veren, kocasını mutlu eden, sinirini belli etmeyen bir taktik uygulaman lazım ki :

böylece onun taktiği işe yaramasın..

taktik falan boş laf tabiki de, doğru olan şey senin sakin olup kocanın yanında olman. sinir bozucu bir durumdur muhtemelen, ama sen pürüz çıkardıkça onların istediği olur

Ben şimdi boşanma aşamasındayım ve bebeğim var.Eşimin sevgilisi olursa bebeğimin onunla
görüşmesini istemem asla.Şimdi çok kişiye saçma gelebilir ama öyle.Yani karşı tarafa
da bakınca genelde o taraf da haklı sayılır.Ama çocugumu asla eşim için kullanmaya
çalışmam ben.
Bir de 5 yıldır evlisiniz siz.Bence o kadını yok sayın sen kendın dıyorsun ya ''ESKİ''
diye,adı üstünde.Sakın seni çıldırtmasına izin verme ,çocuk kaç yaşında?Sen rahat
davran,nasılsa eşin herşeyi anlatıyor.Ama sakın sert davranıp devamlı eleştiri yapma
eşine,o zaman senden gizlemeye başlar arada kalmamak için.O daha kötü olur.Sen
buradaki çoğu kişinin dediği gibi cool ol ve umursama!

haklısın çok çok sinir bozucu.. ama yapacak bir şey yok maalesef..

eski eş ne zaman ki kendine bir flört bulur ya da evlenir, o zaman rahat edersin..

Bilemiyorum

Belki gerçekten çocuğu için birşeyler yapmak istiyordur

Bu kadar olmasa da az çok bunları göze alarak evlendiniz sizde zaten değil mi ?

Yapacak pek birşey yok, eşiniz dengeyi kurmalı sizde fazla kapris yapmamalısınız, onların ortak çocuğu o gerektiğinde görüşürler elbette..

sizi benden daha iyi kimse anlayamaz..2 yıllık evliyim şuanda hamileyim ve bizim de sıkıntımız eski olan eş....burada neler okuyorum ne boşanmış bayanlar var ama bana mı denk geldi acaba böylesi diye sinir oluyorum...yapmadığı numara çevirmediği iş kalmadı....gece 24.00 aramalar,zamanlı zamansız rahatsız etmeler,çocuğu göstermemekle suçlamalar v.s.....herşeye sabır diyorum ama bazen benimde şartellerim atıyor....eşim çocuğuna çok düşkün oğlu ile arasında mesafe olmasına rağmen 23 nisanda 5 saat yol gidip aynı gün 5 saat yol geliyoruz buradan düşünün maddi manevi hep yanında ama gel gelelim benim hamile olduğum öğrenilince eski eş çocuğun nafakasını arttır o senin çocuğunda bu değilmi diye daha doğmamış bebeğin rıskına göz koydu...neymiş çalışmaktan yorulmuş artık çalışmayacakmış....ayrıca şunun surasında 4 senedir boşandığından beri çalışıyor,ben hamile halimle sabah kalkıp işe geliyorum akşam dönüyorum sesim çıkmıyor....benim karnımdaki minik canın ne suçu var...allaha havale ettim o eski eş ve eski eşin annesini....
ben her olayda ne zaman laf söylesem eşim haksız olduğu için yapacak birşeyi yok ona değil bana çemkirdi beni ağlattı...ama bende artık bıraktım ne halleri varsa görsün inceldiği yer neresiyse kopsun....ne eski eşin yaptıkları ne söyledikleri ne eşimin beni altta kalmamak için kırmaları umrumda değil....madem eskiler daha kıymetli bende eski olurum olur biter....ç.

Evet evet, dün çileden çıktım. Malesef çocuğu bahane ederek hayatımızın içinde, oysa bu kadar çabalamasa da "anne" olarak hep hayatımız da olacak, ama "anne" sıfatı ile varolmak istemiyor, tatsızlık burada çıkıyor. Teşekkür ederim, inşallah rüzgar benim tarafımdan eser.

Ya sorma :) Bazen eşim de öyle diyor, beni bilerek evlendin. Başlarda hakikaten öyle diyordum ama sanırım son zamanlarda değiştim galiba, diyorum ki evet ben seni oğlunu ve oğlunun annesini bilerek evlendim, ama şuan konu sen, senin oğlun ve falanca. Şuan anne gibi davranıp varolmuyor bu mevzûda diyorum. Ben de galiba oynattım hafiften haiften

Arada bir paranoya değil mi sarıyor işte, bu saatten sonra şeytanın işi yok ya gelir beni bulur

Ufaklık aslında büyüdü, ilkokula başladı. Tanıştığımızda onunla daha 1,5 yaşında küçücüktü. Evlendiğimde de 3 yaşına geliyordu.

eski eşinden ne zaman boşanmış? kaç yıl oldu da bu kadın hala böyle takipte

Bunların pedegogları var, ama aile içinden kendi dostları nasıl objektif olup yardımcı olacak anlamıyorum yani. İşin tuhafı da o; bir telefon geliyor; pedagog şunu dedi bunu dedi şöyle yapın böyle yapın öyle olsun böyle olsun, olsun da; bu pedagog neden bize ulaşmıyor ya da biz de görüşemiyoruz, sorma yaa, komedi. Ufaklığın akrabaları ile iyi olmasını ben de istiyorum çünkü, beni de akrabaları da ayırmasın, hepimiz en baştan kabalık bir aileymişiz gibi öğrensin hayatı istiyorum. Ayrıca kardeşi olursa da; anneler ayrı olunca görüyorum bazı evlerde büyük sıkıntılar oluyor, biz de olmasın istiyorum. Bu konuda ben de baba da anne de (eğer akrabalarla tekrar kaynaşmak gibi bir derdi yoksa) aynı fikirdeyiz. Yaşasın polyanacılık!

Çok teşekkür ederim, düne göre biraz da sakinim. Doğru diyorsun, cahille fesatla uğraşılmaz, hoşuma gitti bu, kendime getirdi biraz beni.

Offf evet ya, işte patladım ben, haklısın, coolluğum dibe çöktüğü anlardan biri.

Geçmişe ait böyle bir niyet hep var, biliyorum, bazı ortak arkadaşlardan da duydum, benimevliliğim devam etmesin de, kendileri yeniden evlenmeseler de olur, yeter ki biz devam etmeyelim istiyor. Kendisi de ifade etmişti ben evlenirken, bu evliliğin gerçekleşmeyeceğini, çünkü onların yeniden nikahlarını kıymak için hazırlıklara başladığını, yeni bebek istediklerini, falan da filannn... İnsanoğlu işte, bir kaşık suya bile ihtiyaç yok, ellerim bile yeter!

(şimdi bu konuşmayı hatırladım, gülerek yazıyorum şuan ama o zaman, offf offff, ne fırtınalar kopmuştu)

Şeytan dürtüyor işte, n'oluyoruz dedirtiyor. Allah eşime akıl fikir bir de irade versin. Amin :)
Kafam da yoruldu biliyor musun, acaba kimleri aradı, yoksa bana söylemiyorlar mı, yoksa hep mi araşıyorlar... Haahhaaa, biraz paranoyaya sarmışım.

Wallahi aynen dediğin oldu, ben bir cadıya dönüştüm. Geçen sefer mini bir kriz ile atlattık ama bu sefer akrabaları arama sohbet etme boyutunu yaşayınca, evde kıyamet koptu. Adamın da kafası galiba karıştı, çünkü dedi ki bana yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşum. Ben; Şok!!!

Eski eş hep sizleymiş ki zaten.Hortllucak bi durum olmamış yani
Bence politik davran.
Kızdığın belli etme eski eşi sevindirme.
Bi süre sonra pes eder umarım.

Hortlamadı, karabatak gibi, bir batıyor bir çıkıyor. Biraz daha çelik gibi sinirlere sahip olmayılım. B vitamini takviyesi yapayım. Bir de sizlere yazdım ya, rahatladım.

Son düzenleme:

Evet, aşırı sinirlendiğimde sakinleşmek için kendime ait bir uğraş bulmalıyım. Artık sizler varsınız, kendimi burada çok rahat hissettim. Yine yazabilirim delirme anlarımı

Evet, ilerideki zamanlarda böyle birşey denenebilir, zaten herlade öyle olur diye düşünüyorum, yıllar geçip yaşlanmaya başladıkça böyle kin mi duyacağız. Fakat şuan için böyle bir ortamımız yok. Eşimi aradıkların ben telefonu bir kez açtım, o kadar rahatsız oldular ki benim sesimden, artık benim olmayacağım iş saatlerinde arıyorlar. Buna da başlarda hak vermiştim, kendimi yerine koyduğumda cep telefonundan arıyorsam kişini kendisiyle konuşmak isterim diye düşünmüştüm. Ama artık zamaaaaan değişti; benim de gözüm açıldı; hatun yerini bilecek! Koca benim değil mi; açarım telefonunu ya da açmam (Böyle yazıyorum ama bakma sen böyle yazdığıma; muhtemelen yine açmam telefonu, kendi aralarında halletsinler derim, sonra size yazarım, canım sıkıldı diye)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…