Selam Kızlar,
Eski eş hortladı, derdim var
Benim ilk evliliğim, beşinci senemizi bile geride bıraktık, çocuğum yok, pek de düşünmedim daha. Eşimin ise benden önceki evliliğinden bir çocuğu var. Çocuk ile pek bir sıkıntımız yok. Zaten kimin çocuk ile derdi olur ki. Dert eski kocasının bir başka kadınla evlendiğini hazmedemeyen "eski"miş olanda. Sürekli evliliğe girmek için numaralar çeviriyor. Klasiktir, çocuğu göstermemeler, o numara tutmazsa bu sefer çocuğu sürekli göndermeler, yok yine tutmadı çocuğu gönderip zamamında almayıp problem yaratmalar, çocuk hasta olmasa bile sürekli hasta numaraları, çocuk arıyor diyerek telefonda konuşmalar... Hepimiz biliyoruz bu eskiyen numaraları "eski"mişlerden. Ama dert bu işte bitmiyor ki. Şimdi de yeni numara yola çıktı bile: ben artık problemsiz bir "anneyim", artık anne-baba olarak sürekli iletişim içinde olalım, çocuğumuz seninle (babayla) görüşmek istiyor. Buraya kadar herşey normal, ama kazın ayağı öyle değil tahmininiz üzere. Ortada olmayan kadın bir anda iyilik perisine döndü, bayramlık akrabaları bile aramaya başladı yeni bir telefon numarasıyla. Benim olmadığım zamanlarda şimdi benim olan eşimi bu bahaneyle arıyor.
Olmuyor kızlar olmuyor, cool ol diyeceksiniz ama olmuyor, ben her numaraya olması gereken soğukkanlılıkla yaklaştım ama artık seneler geçti, benimde bir sabrım vardı tölere edebilmek için ama artık kalmadı, dur be kadın yeter.
Canım sıkkın, derdim var. Konuşacak 3-5 kişiye ihtiyacım var.
zor olsa da eşinin dediğini yapmaya çalış.karşı tarafı sevindirme
Senin yerine koydum kendimi..
Ben olsam bende çileden çıkardım. Üstelik 5 sene...
5 senedir bu kadın senin hayatında mı?
Cocuk oldugu için yapacak birşey yok gibi görünüyor...
Çünkü kadın fesat beli. Hazmedemiyor sizi...
İnşallah evliliğinizi bitirecek derecede çirkinleşmez...
Eşinizin çocuğu kaç yaşında peki?
Canım seni anlıyorum ama oda çocugunun babası neticede belli ölçülerde illaki görüşecekler ortada çocuk var ve sen bunu bilerek evlendin. Yapacak pek bişey yok canım malesefİş kocanda biter canım sen kafana takma onlar ayrılmış sonuçta daha ne olabilir ki bu saatten sonra.
Ufaklık aslında büyüdü, ilkokula başladı. Tanıştığımızda onunla daha 1,5 yaşında küçücüktü. Evlendiğimde de 3 yaşına geliyordu.
Senin tarafından bakınca kesinlikle haklısın.Ben de olsam son derece rahatsız olurdum.
Fakat diğer taraftan bakınca da başka bir durum var.Belki kadın gerçekten çocuğunun,babası ve babası tarafından akrabalarıyla yakın olmasını istiyordur.
Belki pedagoğa filan danışmıştır.Evet fazlaca iyi niyetli bir yaklaşım oldu ama insan çocuğunun mutluluğu için neler yapmıyor ki :)
Durum ne olursa olsun,dengeyi sağlaması gereken kişi,eşindir.
Tavır alarak,sınırları çizerek belli bir düzen sağlaması gerekir bence.
dediğin gibi cool olmak zorundasın. olur da rahatsızlığını belli edersen kadın hem amacına ulaştığını düşünecek hem de vay be ben neymişim de çocuğumun babasının karısı benim aramamdan rahatsız oluyor falan gibi düşüncelere kapılır cahille fesatla uğraşılmaz sen de uğraşma
eski eşin amacı zaten sizi mutsuz görmek kavga ettirmek hatta ayırmak belkide..bu mutluluğu neden yaşatıyorsun ki ? eşin seni sevmese senınle ne işi var Allah aşkına o kadından ayrılmış anlaşamamışlar seni sevmiş evlenmiş.kocana surat yapma kavga çıkarma huzuru evinde kocana ver ki başka yerde aramasın
zor bi durum ama ortada çocuk var elbet görüşecekler konuşacaklar
iş eşinde bitiyor baktı ki amaç başka olmaya başladı bi dur demesi lazım
eşin görüşmemizin amacı çocuğumuz çizgisinden çıkmazsa
isterse eşinin 7 sülalesini arasın hiç bişey farketmez
o iyilik perisiyken sen bir cadıya dönüşürsen eşinin kafası karışabilir...
bu kadınları anlamıyorum ne içten pazarlıklıymış meğer
çook çok haklısın..bu çocuklar olmasa ana babalar neyi kullanacak bilmiyorum.
Eskiye rabet olsa bit pazarına nur yağardı
Böyle düşün hatta düşünme
Çocuğuyla görüşceği zaman gidersin böylece için rahat eder
Eski eş hep sizleymiş ki zaten.Hortllucak bi durum olmamış yani
Bence politik davran.
Kızdığın belli etme eski eşi sevindirme.
Bi süre sonra pes eder umarım.
Kıskançlık yapıyor sanırım, hayatında biri yoktur muhtemelen ve mutluluk bozmak istiyor olabilir. Bazı kadınlar böyledir mutluluğu çekemez ve bozmaya çalışırlar. Sen eğer çok kıskanç bir kadın moduna dönersen kaybedersin, her iyi niyetli davranışın bile eşin tarafından yanlış anlaşılabilir. Sakin olmaya çalış, çok sinirlensende fevri davranma hep iyilikle konuşmaya çalış eşinle...Artık bebiş sahibi olmayı da düşünebilirsin:)
Canim,bir tanıdıkta seninle aynı durumda.esi dengeyi kendi aradan çekilerek saglamis.eski es çocukla alakalı aradığında yeni eşi muhatap oluyormuş boylecede karısıyla arasında kıskançlık ,sorun vs.olmuyormus.buda bir strateji fikirolabilir diye paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?