- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
eski eşinden ne zaman boşanmış? kaç yıl oldu da bu kadın hala böyle takipte
Ne saçma şey, boşanalı yıllar olmuş ama hala kadın nelerin peşinde? Herşeyi bıraktım insanda biraz gurur olur
Elbetteki ortada bir çocuk var bu yüzden illaki bir şekilde görüşecekler ama eğer yaptıklarında artniyet seziyorsanız siz yada eşiniz haddini bildirmelisiniz.
Boşanmaları olaylı mı olmuştu?
boşanmadan ne kadar sonra evlendiniz siz?
zor durum ama esine bagli
sana destekse ona guvenin tamsa bence üzme kendini
zaten sen üzülürsen bocalarsan karsi taraf zafer kazanir diye düsünüyorum
öncelikle sakin ol arkadaşım. karşı tarafın olmasını istediği şeyi yaparsanız hiçbir anlamı kalmaz. sevindirmeyin onu.
demişsiniz ki eskinin dengesiz olmaya hakkı var, benim yok. bi de şöyle düşünün belki de dengesiz olduğu için o eski eş olmuş. velhasıl denge önemli. saygılar:)
sen de eski eşle ortak çalışıyorsun onun ekmeğine yağ sürüyorsun.o ne istiyor;senin huzursuzluk çıkarmanı.sen neypmak istiyorsun:huzursuzluk çıkarmak.
cool olmaktan başka çaren yok.yoksa eşine öbür taraf daha cazip bile gelebilir.sen kendi yuvanla ilgilen o ne yaparsa yapsın.
eğer eski eş, seninle kocanın arasını bozmak için çocuğu kullanıp, sadece bunun için akrabaları aratıp, kocanın gözüne girmeye çalışıp, seni kötü duruma düşürmek için bir taktik uyguluyorsa eğer;
senin de ona karşılık olarak anlayışlı, kocasına huzur veren, kocasını mutlu eden, sinirini belli etmeyen bir taktik uygulaman lazım ki :
böylece onun taktiği işe yaramasın..
taktik falan boş laf tabiki de, doğru olan şey senin sakin olup kocanın yanında olman. sinir bozucu bir durumdur muhtemelen, ama sen pürüz çıkardıkça onların istediği olur
Ben şimdi boşanma aşamasındayım ve bebeğim var.Eşimin sevgilisi olursa bebeğimin onunla
görüşmesini istemem asla.Şimdi çok kişiye saçma gelebilir ama öyle.Yani karşı tarafa
da bakınca genelde o taraf da haklı sayılır.Ama çocugumu asla eşim için kullanmaya
çalışmam ben.
Bir de 5 yıldır evlisiniz siz.Bence o kadını yok sayın sen kendın dıyorsun ya ''ESKİ''
diye,adı üstünde.Sakın seni çıldırtmasına izin verme ,çocuk kaç yaşında?Sen rahat
davran,nasılsa eşin herşeyi anlatıyor.Ama sakın sert davranıp devamlı eleştiri yapma
eşine,o zaman senden gizlemeye başlar arada kalmamak için.O daha kötü olur.Sen
buradaki çoğu kişinin dediği gibi cool ol ve umursama!
haklısın çok çok sinir bozucu.. ama yapacak bir şey yok maalesef..
eski eş ne zaman ki kendine bir flört bulur ya da evlenir, o zaman rahat edersin..
Bilemiyorum
Belki gerçekten çocuğu için birşeyler yapmak istiyordur
Bu kadar olmasa da az çok bunları göze alarak evlendiniz sizde zaten değil mi ?
Yapacak pek birşey yok, eşiniz dengeyi kurmalı sizde fazla kapris yapmamalısınız, onların ortak çocuğu o gerektiğinde görüşürler elbette..
Evet, boşanmaları kendi aralarında olaylı olmuş. Nedenini esas olarak bilmiyorum, sorup da kurcalamıyorum. Klasiktir şiddetli geçimsizlik resmi nedeni, gerçekte de öyle olduğunu söylüyor eşim. Ben de burada bırakıyorum didiklemiyorum.
Boşanmadan önce ayrılmış, ayrılık üzerine boşanmışlar, yanlış da hatırlamıyorsam çocuklarının yaş günü bile ortak kutlamamış olabilirler. . Biz de sanırım bu süreci takiben evlendik.
Olaylı olan; bence şu oldu: biz eşimle daha önceden tanışıp flört etmiştik. Sonra herkes kendi yoluna gitmişti. Sonra eşim evlenmiş, çocuğu olmuş, hayatında böyle bir dönemece girmiş. Sonrası ortada; biz evlendik. Şimdi ise; bana ait olmayan geçmişin benden sorulması.
Evet, boşanmaları kendi aralarında olaylı olmuş. Nedenini esas olarak bilmiyorum, sorup da kurcalamıyorum. Klasiktir şiddetli geçimsizlik resmi nedeni, gerçekte de öyle olduğunu söylüyor eşim. Ben de burada bırakıyorum didiklemiyorum.
Boşanmadan önce ayrılmış, ayrılık üzerine boşanmışlar, yanlış da hatırlamıyorsam çocuklarının yaş günü bile ortak kutlamamış olabilirler. . Biz de sanırım bu süreci takiben evlendik.
Olaylı olan; bence şu oldu: biz eşimle daha önceden tanışıp flört etmiştik. Sonra herkes kendi yoluna gitmişti. Sonra eşim evlenmiş, çocuğu olmuş, hayatında böyle bir dönemece girmiş. Sonrası ortada; biz evlendik. Şimdi ise; bana ait olmayan geçmişin benden sorulması.
ayrıca tanıştığımızda 1,5 yaşından küçük dedin. evlendiğimizde de 3'e geliyordu dedin.
başka bir mesajında onlar evlenmeden önce flort etmiştik dedin...
bir türlü nasıl evlendiğinizi anlatmayışın aslında puzzle'ı birleştiriyor.
ayrıca pek fazla didiklemedim nasıl ayrıldıklarını demişsin.
pışııııııııııık ordan
5 senelik evlisin, 5 aylık değil.
tüm kadınlar didikler şekerim.
senin didiklemene gerek yok çünkü sebebi biliyorsun.
Yuva yıkanın yuvası olmaz.
nanay gülüm nanay
aynen
insan evleneceği kişinin eşinden neden boşanmadığını merak etmez mi
ama tabi buna kendisi sebep olduysa fazla kurcalamasına gerek kalmaz sebebi biliyordur çünkü
en uyuz oldum sinsi kadın tipi şu yuva yıkanlar
ama geldiğinde gör bak bize nasıl ateş püskürtecek
allah affetsin ne diyelim 1.5 yaşında çocuğun hakkına girmek iyi cesaret
siz eşiniz ile tanıştığınız da boşanmamışlar mıydı?
Sana birşey deyim mi ilk baştan beri senın mağdur olduğunu düşünmüştüm ama boşanma sürecini tam anlatamayısın beni düşündürdü
bu adamı karısının elinden mi aldın sen? boşanma sebebi sen misin açık olmalısın burada stres atmak için olayları çarpıtıyor olabilir misin?
hangi kadın 1.5 yaşında çocuğu olduğu halde oyle pat diye boşanır ki ben senden şüphelendim kusura bakma
bence problem eski eşden ziyade eşinizde...
eski eşle mesafe koyamıyor...
çünkü eşiniz eski defterleri hiç bir zaman kapatamıyor...
aynı sizin defteri kapatamadığı gibi
ayrıca tanıştığımızda 1,5 yaşından küçük dedin. evlendiğimizde de 3'e geliyordu dedin.
başka bir mesajında onlar evlenmeden önce flort etmiştik dedin...
bir türlü nasıl evlendiğinizi anlatmayışın aslında puzzle'ı birleştiriyor.
ayrıca pek fazla didiklemedim nasıl ayrıldıklarını demişsin.
pışııııııııııık ordan
5 senelik evlisin, 5 aylık değil.
tüm kadınlar didikler şekerim.
senin didiklemene gerek yok çünkü sebebi biliyorsun.
Yuva yıkanın yuvası olmaz.
nanay gülüm nanay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?