Evlilik durumunda evdeki kosullar degisiyor, cocugun yasi degisiyor, ataerkil toplum bla bla bla. Ya siz bu sacmaligi nasil normal birsey gibi sunarsiniz? Vicdan, merhamet satin alinsa da keske sizin gibiler alsa. Baba 1,5 yasinda eski sevgili ugruna biraksin, cocuk bir orada bir burada büyüsün, annesi sesini kessin ama evlenmesin. Ataerkil toplumun geregi cocuk alinir elinden yoksa. Isinize gelince ataerkil, madem normal siz de ikinci es, kuma olsaydiniz bu durumda. Kadin nasil niye versin cocugunu sizin bulundugunuz eve. Böyle birsey olsa destekleyecek misiniz esinizi cocugu almasi icin? Oturmamis bir ayrilik süreci diyorsunuz, belki onlarin da ayriligi oturmamisti tam. Insan askindan ölse geberse bebek var ortada ya. Oglumuz bile demiyorsunuz, cocuk ufaklik
Ben kendi adima cevap vereyim evet cocuklarimin her dr kontrolunde herseyi sorardim. Ülke degistirdik, tuvalet egitimi, sebepsiz aglamalar, kriz gecirmeler... asamadigim her konuda pedagoga danistim. 5,5 yasindaki kizimin disi sallaniyor, düserken agrir mi, agzi cok cirkin olur mu korkuyor ve senaryolar kuruyor. Ben bunun icin bile yardim aldim. Evlat bu hicbirseye benzemez. Ileride sizin de evladiniz olursa ve esiniz yeni bir dala konmaya karar verirse o zaman anlarsiniz hazmetmesi kolay mi degil mi?
Yani böyle uzun uzun edebi cümleler kurup lafinizla dövüyorsunuz akli sira. Vallahi cok saglam sinirleriniz var. Bu platformda kimsenin sizinle basa cikabilecegini sanmiyorum. Sizin disinize göreymis ama genc kizlarimizi kadinlarimizi Allah esiniz gibi adamlardan korusun. Siz ayrildiginiz zamanda esinizle evlendi diye mi suclu oluyor bu kadin? Erkek hemen gitsin evlensin cocuk yapsin ama kanatsiz ak pak melek olsun, onunla evlenip cocugunu doguran kadin seytan olsun! Hic evirip cevirmeyin. Evlilikler sallanir, sorunlar cikar bosanma bile düsünülür ama en yikici etken tam da bu zamanlarda 3. kisinin ortaya cikmasidir. Ilahi adalet varsa eger eden bulur diyorum.