Eski Eş ile evlenmek ?

Tek istediğim

İçinde bulunduğum ruh halinden çıkabilmek
Debelenip duruyorum
Birçoğumuz bunu yaşıyor sen cesur davranıp boşanmışsın şimdi ara ara üzerine çöküyor bu yüzden böyle hissediyorsun. Biraz akışa bırak her şey bizim kontrolümüzde değil. Gelecek olan gelsin, taze başlangıçlar yaşa

teşekkür ederim

32 de çocuksuz boşanıp 35 te ikinci kez evlendim.
Evlenmesem de çok dert değildi bu arada gerçekten sevebileceğim biri karşıma çıktığı için 2.kez evlendim o beni ikna etti.
Boşanınca ilk 6 ay zor geçiyor en kolay boşanmada bile zor geçiyor.
Sonraki 6 ay biraz daha kendini bulma safhası gibi.
Size tavsiyem hobiler edinin klişe gibi gelecek ama meşguliyet iyidir.
Ne seviyorsunuz bir düşünün el işi dikiş nakış tiyatro treaking aklınıza ne gelirse sevdiğiniz bir şey bulun ve yapın.
Spora gidin imkanınız varsa evcil hayvan sahiplenin.

Ayrıca da eski eşten hayır gelecek olsaydı tüm bu problemleri çözmeye gayret eder boşanma raddesine gelmezdiniz zaten.

2. eşinizle nasıl tanıştınız

onunda 2. evliliği miydi ?

sizin eski konunuzu okudum ,

aktif kadın pasif erkek ilişkisi ,
pasif adam her yerde her konuda pasif oluyor

benim eski eşte oldukça pasifti , ben onun ailesi ile ilgili sorunlarda yaşıyordum üstüne , o ara bulmak köprü olmak konusunda da pasifti,

bende adamın bana bir şey kattığını hissedemiyordum.

maddi olarak ondan daha iyi kazanabiliyordum . ( bu benim için kıstas değildi , diğer hiç bir sorunumuz olmasaydı bunu zaten baştan beri hiç dert etmedim sorun görmedim )

Genel anlamda pasif ve edilgen bir insan olması çok ortak bir benzerlik , böyle adamların genelde hayatta bir hedefleri , amaçları , öğrenme ve gelişme istekleri olmuyor
ve genelde böyle hayatta pasif adamlar cinsellikte de pasif oluyor

bizimki cinselliği bile görev olarak görüyordu . Bir tutku ve şehvet değil

.Evdeki erkek rolünü daha çok benim üstlenmem de çok benzer , her şeyi maddi manevi düşünmek zorunda kalmak

şefkat beklediğini hissediyordum bazen bende eski konunuzu hortlatmamak için burdan yazayım dedim

peki şimdi aradığınızı maddi manevi bulmuş hissediyor musunuz ?

Ünlü düşünür Müge Anlı denenmişi denemeyin diyor.

Ben ilk 1 sene kendime epey acıdım ben niye bunları yaşadım vay şöyle yalnızım böyle mutsuzum diye.
Sonra 2 kişiyken yalnız ve mutsuz olduğum zamanları hatırladım.
Tek başıma tatillere çıktım turlara katıldım tiyatroyla uğraştım hazır olduğumu hissedince birileriyle tanıştım.
2. Evliliğim toz pembe rüya gibi değil elbette öyle bir hayat var mı derseniz bence yok.
Ama çok saygı duyduğum biri var kızıyorum kavga da ediyoruz ama sonunda oturup çözüm üreten biri var beni dinleyip anlamaya çalışan duyarsız kalmayan biri.
Bunlar çok kıymetli şeyler.
Karşınıza yeni biri çıksa onunla da sorunlar olacak elbette ama büyük ölçüde ne istediğinizden kriterlerinizden kırmızı çizgilerinizden ödün vermeyin.
Çünkü ben ilk başlarda yalnız kalmamak için saçma salak tiplerle takıldım baktım istediğim bu değil bir süre yalnız kaldım.
Bu zamanlar geçecek emin olun.

Epey linçlenmişsin ama bu his bir sana özgü değil =))

Linçleyenler de haklı tepkilerinde, ama senin bu duygusal dalgalanmaların da çok normal.
Ben senden 10 yaş kadar büyüğüm, 2 sene önce boşandım, ve eğer boşanma aşamasında türlü türlü rezillik yaşamasaydık ben de eski eşimle yeniden denemeyi düşünürdüm. Çünkü insan alışılmış boktan bir hayatı belirsizliklerle dolu bir geleceğe tercih edebiliyor, bu da çok normal. Ben de ilk 1 seneyi epey zor atlattım. Burda millet ne kadar rahat yazıyor bi ben mi böyle bocaladım diye de çok sorguladım. Ama inan ki geçiyor. Benden tavsiye flört et. Ben sevgilimden sonra daha hızlı toparlandım ve şu an aklıma bile gelmiyor. Sanki onca şeyi ben yaşamadım gibi geliyor.

Evet yaşamayan , tecrübe etmeyen birine belki bende aynı şeylerei söylerdim bilmiyorum

Ama yaşayan anlıyor , yaşayan biliyor
Linçlenmek bile hiç bir şey hissettirmedi

Adamla yeniden evlenmeyi aslında istemiyorum
Çünkü ne düzelmiş olabilir ki ?

Ablamla yaşayıp kurduğum bi düzenim var şuanda

Biz boşanırken hızlı ve olaysız boşandık
Hatta karşı taraftan daha çok ben kırıcı olmuşumdur bile diyebilirim

Karşımdaki adam çok iyi ve masum bi adamdı ama benim beklentilerimdeki o eril sorumluluk alan , çekip çeviren , idareci yönetici , sorumlu adam değildi

Ben o iyi adamda bunları göremediğim için çok üzülüyorum

Flört etmeyi unutmuşum desem :)
İnanır mısın ?

Bu adamla hiç bir düzelmez bilmiyorum ama hislerime duygularıma ve düşüncelerime söz geçiremiyorum bazen garip bi kısır döngü
İşin içinden çıkamıyorum

Çok iyi bir insan olması iyi bir eş olacağı anlamına gelmiyor ki en azından sizin için değilmiş işte ayrıca ben bu adama aşık olduğunuzu da düşünmüyorum evet insan olarak seviyorsunuzdur belki ama onu bir erkek olarak görmediğinizi düşünüyorum bu durumda tekrar o adamla evlenip aynı yatağa neden giresiniz?

Tespitiniz çok yerinde
Onu böyle görememek benim suçum muydu diye kendini suçlamıyor değilim ..

hazır boşamışsın deli misin ?

Tespitiniz çok yerinde
Onu böyle görememek benim suçum muydu diye kendini suçlamıyor değilim ..
Sizin suçunuz onu öyle görememek değil bu zorla olacak bir şey değil ki? Eğer evlenmeden bu sinyalleri görüp yok saydıysanız ancak bu şekilde size hatalısın diyebiliriz ama öyle bile olsa şu an bu hatadan dönmüşsünüz önemli olan tekrar aynı hataya düşmemek, duygusal boşlukta olmanız ve korkularınız sizi buna itiyor ama sizin geçmişe değil yeni deneyimlere ihtiyacınız var kendinize biraz daha zaman tanıyın basit bir ayrılıkta dahi bazen iyileşmek uzun zaman alabiliyor sonuçta

Evlenmeden önce hiç bir şey sezmemiştim
Tecrübesizdim

Halbuki şimdi bakıyorum bir çok şeyi görebilirmişim

Bir arkadaşım yeni değil 1 sene oldu boşanalı. Tekrar görüşüyorlardı. O da yeni toparlanıyordu henüz. Eskisi gibi olmuyor o heyecan yok diyordu,iyi niyetini öldürmüş zamanında. O güzel günleri özlüyorum ama kötü günüm daha çok gibisinden konuşuyordu. Çocuğu yoktu.
Başka bir yetişkin tanıdığım boşandıktan sonra eşiyle flört etmeye başladı. Herkesin evliliği farklıdır bilemem ama,sürpriz biri değil her şeyi iyi kötü yaşıyorsun kocanla ben hayır derim kendi adıma.

Herkes hata yapar önemli olan geri dönüşü olmayan veya çok daha zor olan hataları yapmamak
O iyi adamım hayallerindeki istediğim sorumlu ve eril adam olmadığını kabul etmekte zorlanıyorum

evet iyi bir insan olması , iyi bir eş olduğu anlsmına gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…