hayır ..Bunu tekrar yaşamak istiyor musun
Tek istediğimBunu tekrar yaşamak istiyor musun
Birçoğumuz bunu yaşıyor sen cesur davranıp boşanmışsın şimdi ara ara üzerine çöküyor bu yüzden böyle hissediyorsun. Biraz akışa bırak her şey bizim kontrolümüzde değil. Gelecek olan gelsin, taze başlangıçlar yaşaTek istediğim
İçinde bulunduğum ruh halinden çıkabilmek
Debelenip duruyorum
teşekkür ederimBirçoğumuz bunu yaşıyor sen cesur davranıp boşanmışsın şimdi ara ara üzerine çöküyor bu yüzden böyle hissediyorsun. Biraz akışa bırak her şey bizim kontrolümüzde değil. Gelecek olan gelsin, taze başlangıçlar yaşa
32 de çocuksuz boşanıp 35 te ikinci kez evlendim.
Evlenmesem de çok dert değildi bu arada gerçekten sevebileceğim biri karşıma çıktığı için 2.kez evlendim o beni ikna etti.
Boşanınca ilk 6 ay zor geçiyor en kolay boşanmada bile zor geçiyor.
Sonraki 6 ay biraz daha kendini bulma safhası gibi.
Size tavsiyem hobiler edinin klişe gibi gelecek ama meşguliyet iyidir.
Ne seviyorsunuz bir düşünün el işi dikiş nakış tiyatro treaking aklınıza ne gelirse sevdiğiniz bir şey bulun ve yapın.
Spora gidin imkanınız varsa evcil hayvan sahiplenin.
Ayrıca da eski eşten hayır gelecek olsaydı tüm bu problemleri çözmeye gayret eder boşanma raddesine gelmezdiniz zaten.
sizin eski konunuzu okudum ,32 de çocuksuz boşanıp 35 te ikinci kez evlendim.
Evlenmesem de çok dert değildi bu arada gerçekten sevebileceğim biri karşıma çıktığı için 2.kez evlendim o beni ikna etti.
Boşanınca ilk 6 ay zor geçiyor en kolay boşanmada bile zor geçiyor.
Sonraki 6 ay biraz daha kendini bulma safhası gibi.
Size tavsiyem hobiler edinin klişe gibi gelecek ama meşguliyet iyidir.
Ne seviyorsunuz bir düşünün el işi dikiş nakış tiyatro treaking aklınıza ne gelirse sevdiğiniz bir şey bulun ve yapın.
Spora gidin imkanınız varsa evcil hayvan sahiplenin.
Ayrıca da eski eşten hayır gelecek olsaydı tüm bu problemleri çözmeye gayret eder boşanma raddesine gelmezdiniz zaten.
Ünlü düşünür Müge Anlı denenmişi denemeyin diyor.şiddetli geçimsizlik , bitmek bilmeyen kavgalar neticesinde çocuksuz boşandım. Henüz 30 yaşında bile değilim
boşanmak bazen iyi hissettirse de bazen çok fena afallıyorum.
Bir 7-8 ay kadar oldu boşanalı.
Şuanda ablam ile yaşıyorum
gelecek yorumları az çok biliyorum ama eski eşi ile yeniden evlenip mutlu/mutsuz olan örnek insanların hikayelerini merak ediyorum.
Deneyimlerinizi dinlemek istiyorum.
Genel sorunumuz , statü farklılığı , iletişim kurmama , maddi farklılıklar , kültür farklılıkları , sorumsuzluk vs
birde 30 undan önce boşanan özellikle çocuksuz arkadaşlar şuan hayatlarınız nasıl gidiyor ?
Ben ilk 1 sene kendime epey acıdım ben niye bunları yaşadım vay şöyle yalnızım böyle mutsuzum diye.sizin eski konunuzu okudum ,
aktif kadın pasif erkek ilişkisi ,
pasif adam her yerde her konuda pasif oluyor
benim eski eşte oldukça pasifti , ben onun ailesi ile ilgili sorunlarda yaşıyordum üstüne , o ara bulmak köprü olmak konusunda da pasifti,
bende adamın bana bir şey kattığını hissedemiyordum.
maddi olarak ondan daha iyi kazanabiliyordum . ( bu benim için kıstas değildi , diğer hiç bir sorunumuz olmasaydı bunu zaten baştan beri hiç dert etmedim sorun görmedim )
Genel anlamda pasif ve edilgen bir insan olması çok ortak bir benzerlik , böyle adamların genelde hayatta bir hedefleri , amaçları , öğrenme ve gelişme istekleri olmuyor
ve genelde böyle hayatta pasif adamlar cinsellikte de pasif oluyor
bizimki cinselliği bile görev olarak görüyordu . Bir tutku ve şehvet değil
.Evdeki erkek rolünü daha çok benim üstlenmem de çok benzer , her şeyi maddi manevi düşünmek zorunda kalmak
şefkat beklediğini hissediyordum bazen bende eski konunuzu hortlatmamak için burdan yazayım dedim
peki şimdi aradığınızı maddi manevi bulmuş hissediyor musunuz ?
bu adamın değişmeyeceğini buradaki tüm herkesten daha iyi biliyorum ,
daha doğrusu adam değişmek istemeyen biri , değişmeye gerek görmüyor
ben böyleyim diyordu hep , sen beni değiştirmek istedin demeside cabası
adam kendinde sıkıntı görmüyor
kaldı ki herşey 4x4 lük olsa eski eş bir nevi ama ailesinin asla yüzünü görmek istemem....
tüm bunları bile bile neden böyle saçma senaryolar düşünüyorum . bu bi bana has olamaz değil mi ?
Epey linçlenmişsin ama bu his bir sana özgü değil =))
Linçleyenler de haklı tepkilerinde, ama senin bu duygusal dalgalanmaların da çok normal.
Ben senden 10 yaş kadar büyüğüm, 2 sene önce boşandım, ve eğer boşanma aşamasında türlü türlü rezillik yaşamasaydık ben de eski eşimle yeniden denemeyi düşünürdüm. Çünkü insan alışılmış boktan bir hayatı belirsizliklerle dolu bir geleceğe tercih edebiliyor, bu da çok normal. Ben de ilk 1 seneyi epey zor atlattım. Burda millet ne kadar rahat yazıyor bi ben mi böyle bocaladım diye de çok sorguladım. Ama inan ki geçiyor. Benden tavsiye flört et. Ben sevgilimden sonra daha hızlı toparlandım ve şu an aklıma bile gelmiyor. Sanki onca şeyi ben yaşamadım gibi geliyor.
Çok iyi bir insan olması iyi bir eş olacağı anlamına gelmiyor ki en azından sizin için değilmiş işte ayrıca ben bu adama aşık olduğunuzu da düşünmüyorum evet insan olarak seviyorsunuzdur belki ama onu bir erkek olarak görmediğinizi düşünüyorum bu durumda tekrar o adamla evlenip aynı yatağa neden giresiniz?Karşımdaki adam çok iyi ve masum bi adamdı ama benim beklentilerimdeki o eril sorumluluk alan , çekip çeviren , idareci yönetici , sorumlu adam değildi
Ben o iyi adamda bunları göremediğim için çok üzülüyorum
Tespitiniz çok yerindeÇok iyi bir insan olması iyi bir eş olacağı anlamına gelmiyor ki en azından sizin için değilmiş işte ayrıca ben bu adama aşık olduğunuzu da düşünmüyorum evet insan olarak seviyorsunuzdur belki ama onu bir erkek olarak görmediğinizi düşünüyorum bu durumda tekrar o adamla evlenip aynı yatağa neden giresiniz?
hazır boşamışsın deli misin ?şiddetli geçimsizlik , bitmek bilmeyen kavgalar neticesinde çocuksuz boşandım. Henüz 30 yaşında bile değilim
boşanmak bazen iyi hissettirse de bazen çok fena afallıyorum.
Bir 7-8 ay kadar oldu boşanalı.
Şuanda ablam ile yaşıyorum
gelecek yorumları az çok biliyorum ama eski eşi ile yeniden evlenip mutlu/mutsuz olan örnek insanların hikayelerini merak ediyorum.
Deneyimlerinizi dinlemek istiyorum.
Genel sorunumuz , statü farklılığı , iletişim kurmama , maddi farklılıklar , kültür farklılıkları , sorumsuzluk vs
birde 30 undan önce boşanan özellikle çocuksuz arkadaşlar şuan hayatlarınız nasıl gidiyor ?
hazır boşamışsın deli misin ?
Sizin suçunuz onu öyle görememek değil bu zorla olacak bir şey değil ki? Eğer evlenmeden bu sinyalleri görüp yok saydıysanız ancak bu şekilde size hatalısın diyebiliriz ama öyle bile olsa şu an bu hatadan dönmüşsünüz önemli olan tekrar aynı hataya düşmemek, duygusal boşlukta olmanız ve korkularınız sizi buna itiyor ama sizin geçmişe değil yeni deneyimlere ihtiyacınız var kendinize biraz daha zaman tanıyın basit bir ayrılıkta dahi bazen iyileşmek uzun zaman alabiliyor sonuçtaTespitiniz çok yerinde
Onu böyle görememek benim suçum muydu diye kendini suçlamıyor değilim ..
Sizin suçunuz onu öyle görememek değil bu zorla olacak bir şey değil ki? Eğer evlenmeden bu sinyalleri görüp yok saydıysanız ancak bu şekilde size hatalısın diyebiliriz ama öyle bile olsa şu an bu hatadan dönmüşsünüz önemli olan tekrar aynı hataya düşmemek, duygusal boşlukta olmanız ve korkularınız sizi buna itiyor ama sizin geçmişe değil yeni deneyimlere ihtiyacınız var kendinize biraz daha zaman tanıyın basit bir ayrılıkta dahi bazen iyileşmek uzun zaman alabiliyor sonuçta
Herkes hata yapar önemli olan geri dönüşü olmayan veya çok daha zor olan hataları yapmamakEvlenmeden önce hiç bir şey sezmemiştim
Tecrübesizdim
Halbuki şimdi bakıyorum bir çok şeyi görebilirmişim
O iyi adamım hayallerindeki istediğim sorumlu ve eril adam olmadığını kabul etmekte zorlanıyorumHerkes hata yapar önemli olan geri dönüşü olmayan veya çok daha zor olan hataları yapmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?