Eski Eş ile evlenmek ?

Denenmişi denemeyinde çivi çiviyi söksün.

Başka birini en azından düzgün birini hayatınıza alırsanız eskinin izini tozunu bulamazsınız ne kalbinizde ne beyninizde

ailesi zaten ..
ailesinin yüzünü görmek istemem

Denenmişi denemeyinde çivi çiviyi söksün.

Başka birini en azından düzgün birini hayatınıza alırsanız eskinin izini tozunu bulamazsınız ne kalbinizde ne beyninizde

o zaman size sorum var

çivi çiviyi söker mi ?
çivi çivinin üstüne mi biner ?

Kimsenin umurunda değil artık boşanmış kadın damgası diye bir şey kalmadı. Sen suklum puklum durursan üstüne gelirler ama. Uzman desteği+1 çok acilinden

hiçbirini ...
ve ikimizde aynı sorunların yaşanacağını düşünüyoruz

ama garip saçma bir bağ var işte anlamış değilim
O bağ dediğiniz şey bağ değil işte aslında ne kadar kötü olursa olsun bildiğim halt diyerek kendinizi avutma biçiminiz.
Her şey aynı ama anlamsız bir bağ var diyerek vicdan rahatlatıyorsunuz sadece :) o bağ olsaydı boşanmış değil sorunlarını çözmüş/aşmış evli bir çift olurdunuz.
Siz şu an boşluktasınız, ki çok haklısınız çevremden de bildiğim kadarıyla çoğumuz boşanınca sudan çıkmış balığa döndük elbette, konfor alanımızı alışkanlıklarımızı terkettik sonuçta,
boşanan hiç kimse için kolay değil zaten ama bu hisler kalıcı değil ki, kimisi farklı hobiler edinerek, kimisi farklı deneyimler yaşayarak kimisi kendini işe vererek kimisi yalnız kalarak aşıyor bunları,
siz aşmak için neler yaptınız mesela ya da yapıyorsunuz?

nerde düzelecek ?
hiç sanmıyorum

zaten ailesi ile aramızdaki dengeyi kuramadı

ailesi ne dese kanun hükmünde
garip batıl inançlar
saçma gelenekler vs vs
Ah canım benim olmaz o zaman bak düzelmeyen ilişki daha kötü devam eder üstelik bu defa kendi geldi tıpış tıpış diye daha da huzursuzluk verirler az çok tahmin ettim ailesini laftan sözden anlamaz sınır bilmez insanlar olmalılar demekki sen de bu aralar duygusaldın eğer iletişimdeysen iletişimi kes derim bak çocuk zaten yok şimdi bizim 1 kızımız var biz hiçbir zaman iletişimi kesemeyiz ama sen öyle değilsin

Hay agzin bal yesin

Dertsiz başına dert alacak arkadaş bu gidişle

yok mantığım bunun önüne geçiyor ,
Allahtan karşı tarafta bir şeylerin düzelmeyeceğinin farkında

ben kendi kendime bir çıkamadığım kısır döngüdeyim

o zaman size sorum var

çivi çiviyi söker mi ?
çivi çivinin üstüne mi biner ?

Vallahi bende çivi çiviyi söktü Ondan düzgününü bulursanız çivi çiviyi söker dedim. Ama beterin beterine giderseniz sökmez tabi.

şu sıralar çok motivasyonsuzum , hiç bir şey yapasım gelmiyor

sadece yıllık izne ayrıldım

bir şey yapmaya gücü ve motivasyonu bulamıyorum

bilmem insanlar akıllanmaz mı ?
o da ben de ?

bunu anlamanın bir yöntemi var mı ?
Boşanma kararını bir günde almadınız sonuçta sorunlar istikrarlı bir şekilde devam etti. Boşanma kararı bile onu değiştirmediyse ne değiştirebilir ki artık?

şu sıralar çok motivasyonsuzum , hiç bir şey yapasım gelmiyor

sadece yıllık izne ayrıldım

bir şey yapmaya gücü ve motivasyonu bulamıyorum
Şu an böyle hissediyorsanız yapmayın zaten iyi bir şey yapamıyorsanız kötü bir şey de yapmayarak dengede kalın en azından, bazen sadece durmak gerekir belli ki öyle bir dönemdesiniz, olabilir.

Boşanma kararını bir günde almadınız sonuçta sorunlar istikrarlı bir şekilde devam etti. Boşanma kararı bile onu değiştirmediyse ne değiştirebilir ki artık?

her gün mutlaka kavga ufak yada büyük
her ay yada her 2 ayda bir devasa büyük kavgalar

karşı tarafı bilmiyorum sanırım yok

ben kendi kendime
Ozaman düşünmeyin
Yeniliklere yelken açın
Çocuğunuz olsa belki yorumum farklı olurdu
Ki ozaman bile yalnız kalın ama eskiye dönmeyin derdim
Ama çocuğunuz yok, sizi ona bağlayan birşey yoksa neden eskiyi deneyesiniz.
İyi bişey olsa şuan eski olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…