Eski Eş ile evlenmek ?

Sonuçları ne oldu bu iki örneğin ?

O iyi adamım hayallerindeki istediğim sorumlu ve eril adam olmadığını kabul etmekte zorlanıyorum

evet iyi bir insan olması , iyi bir eş olduğu anlsmına gelmiyor
Çoğu zaman kafamızda yarattığımız karaktere aşık oluyoruz sonra gerçeği görünce hayal kırıklığına uğruyoruz , kabul edin o hiçbir zaman istediğiniz adam değildi olmayacak da , hala acabalarla dolaşırsanız bu kısır döngüden çıkamazsınız

Peki sizce kabul etmek nedir ? Nasıl kabul edilir ?

Sonuçları ne oldu bu iki örneğin ?
Ya ikincisi görüşüyor diye biliyorum. Hatta evli çocukları var.
İlkiyse arada yüzyüze görüşüyorlar ama onların çok özel sorunları olmuştu burada anlatamayacağım şekilde. Arkadaşım boşanıp geldikten sonra biraz kötüydü. Eski eşi hissizdi. Arkadaşım çok şükür kendini toparladı. İş buldu araba aldı. Şimdi eski eşi kötü ve sürekli görüşmek istiyor. Yemeğe falan gidiyorlar ama diyor hiç mi heyecanlanmaz insan. Demekki iyiye inancımı da kaybetmişim napsan olmuyor demişti ama hala görüşüyorlar. Eski eşi bırakmıyor yani. Takıntı ya da taciz olarak değil de. Mahcup gibi. Devam yani.

Anladım , bizde boşandıktan bir kaç ay sonra görüşüp bir daha görüşemedik yüzyüze hiç , bende de o zaman sıfır heyecan vardı, mahcup bir görüşöe gibiydi dediğiniz gibi

Peki sizce kabul etmek nedir ? Nasıl kabul edilir ?
Gerekirse bir yerlerinizi yırta yırta ağlayın sızlayın ama 70 yaşındaki anneannenizin 7 yaşındayken de aynı olduğunu unutmayın. İnsanlar değişmez, değiştiremezsiniz imkanınız varsa terapiye gidin ben sizin tek başınıza bu süreci atlatabileceğinize pek ihtimal veremedim çünkü duygularınızı bile düzgün bir şekilde anlamlandıramıyorsunuz şu an ama en azından sağlıklı düşünene kadar eylemde bulunmayın

Anladım , bizde boşandıktan bir kaç ay sonra görüşüp bir daha görüşemedik yüzyüze hiç , bende de o zaman sıfır heyecan vardı, mahcup bir görüşöe gibiydi dediğiniz gibi
Bu arada arkadaşım da ablasıyla yaşıyor. Çok çok ayrıntınızı bilmiyorum ama kendine çeki düzen verir,güven sağlar,maddi manevi ortak olursa tek tarafa yük binmeden,yalnız da bırakmadan,hatta iyi hissettirse olabilir. Öbür türlü insanın içi soğumuyor değil de gönlü çekmiyor. Sizi anlıyorum. Her şey en güzeli olsun

Daha halen olumlu örnek mi arıyorsun bakiim sen.
Kuzu aradığın eril enerjiye sahip olmayan bir adamdan çocuk mu yapcan.

Ayy evde tamirat tadilat yapamayan adamlara uyuz oluyorum bir arkadaş çok doğru yazmıştı yukarılarda bak tekrar aç o mesajı oku.
Çok bağlantılı konular bunlar.

Ayrıca karşı taraf aileyi de hiç sevmiyorsun. Yapacağın çocuk onların torunu olacak biliyorsun dimi.

Yıllık izindesin ve bu saat olmuş halen onu kafanda kuruyorsun. Sabahtan beri bak kaç saat geçti.
Kalk kendine sevdiğin bir içecek hazırla, bir film seç Antonio Banderas ya da Johnny Depp filmi olabilir, bilemem ben bunları seviyorum.

neyse işte kimi begeniyorsan onun bir filmini izle ve
yarın için kendine sadece kendini düşüneceğin sadece kendinle vakit geçireceğin bir plan yap. Ama güzel olsun.
Ve lütfen burada senin için yazılan mesajları kaale al. Tüm bu mesajların kendine ait tecrübeleri var.

Konudan bağımsız,pişman erkeklere güvenilir mi peki?

Mantığımın belli bir kısmı beni saçma eylemler yapmaktan şükür uzak tutuyor

Terapiye başlayacağım en yakın zamanda

Teşekkür ederim yorumlarınızı dinlemek çok güzeldi

Evet beni boş durmakta biraz olumsuz etkiledi, yıllık izinde olmakta etkili tabi

O kadar haklısınız ki , okuyunca bir kendime geldim

Kadını , kadım bir sözünden anlar halinin vücut bulmuş halisiniz

Bu arada ex eş kendinde kusur bulmuyor du
Farklı insanlarız biz diyordı
ben böyleyim diyen insandan bir cacık olmaz ya bir ilişki içerisinde bazı huyların törpülenmesinde bir sakınca görmüyorum benlik zedeleyici olmadığı sürece eğer yapmıyorsa bencil ve duygusal zekadan noksan biridir öyle biriyle de nereye kadar götürebileceğiniz sizin kendinizi ne kadar yok saydığınızla doğru orantılı :)

Ben buyum dediğinde sizin söylediğinizi düşünüp içerlemiştim

Boşanmamdaki en büyük etken ben buyum deyip kabuğunda kalmayı tercih etmesiydi

Evet beni boş durmakta biraz olumsuz etkiledi, yıllık izinde olmakta etkili tabi

O kadar haklısınız ki , okuyunca bir kendime geldim

Kadını , kadım bir sözünden anlar halinin vücut bulmuş halisiniz
Canımsın cidden bak şuan içinde bulunduğun ruh halini her ne kadar ben yaşamamış olsam da anlamaya çalışıyorum.

Yıllık izinler ödül olmalı boş boş oturmak seni karanlığa çeker.
En güzel yaşlarındasın, tadını çıkar. Ayy hiç bişey yapamıyorsan git yarın Çarşı Pazar gez.

Çok mu yorgunsun evden çıkamıyor musun,
Evde de kendini şımartabilirsin bol soslu ıslak kek yap mesela ağlaya ağlaya onu ye.
Karşına da bir ayna al bir süre sonra zaten kendine gülmeye başlayacaksın.

Ac internetten yeni birşeyler öğrenmeyi dene.
Ne biliyim yaaa daha coook şey var yapılacak.

Neyi istiyorsan onu yap, ama lütfen şu bozuk hücreli salatalığa geri dönme fikrini çıkar aklından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…