• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eş ile evlenmek ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Coocoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başarısızlık hissi olabilir mi? Görümcem senesi dolmadan boşandı, en çok bunun onu uzdugunu söylemişti.
belki olabilir , akranlarım evli iyi kötü bir şekilde devam ediyorlar , kucağına çocuklarını alanlar var
elbet hiç bir ev mükemmel değil ama

kıskançlık ve haset değil ama bir imrenme hali yaşıyorum

birde hayata geç kalacakmışım korkusu
yalnız ölecekmişim korkusu
anne olma hissini yaşama şansım olacak mı korkusu

gibi gibi şeyler

şiddetli geçimsizlik , bitmek bilmeyen kavgalar neticesinde çocuksuz boşandım. Henüz 30 yaşında bile değilim
boşanmak bazen iyi hissettirse de bazen çok fena afallıyorum.
Bir 7-8 ay kadar oldu boşanalı.
Şuanda ablam ile yaşıyorum

gelecek yorumları az çok biliyorum ama eski eşi ile yeniden evlenip mutlu/mutsuz olan örnek insanların hikayelerini merak ediyorum.

Deneyimlerinizi dinlemek istiyorum.

Genel sorunumuz , statü farklılığı , iletişim kurmama , maddi farklılıklar , kültür farklılıkları , sorumsuzluk vs

birde 30 undan önce boşanan özellikle çocuksuz arkadaşlar şuan hayatlarınız nasıl gidiyor ?
Exten next olmaz. Next ile deneyiniz.

yok canım olmadı hiç görüşmedim o aradı engelledim heryerden 6 ay kendimi işe verdim

o ararsa , bi şey olabilirse kendimde neden hayır diyecek duygusal gücü bulamıyuorum bilmiyorum

kendime saydırıp sövmekten bi hal oldum yemin ederim

o ararsa , bi şey olabilirse kendimde neden hayır diyecek duygusal gücü bulamıyuorum bilmiyorum

kendime saydırıp sövmekten bi hal oldum yemin ederim
Engelle?

bu konuya gerçekten mantıklı ve güzel yorum 3-5 kişiden birisiniz benim için

ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşmaz mı ?

birde ben engellemeye dahi elim gitmiyor

adam aklımda bitti , mantığımda bitti , sevgisel , aşksal boyutta ah özledim vah özledim de diyememe rağmen
saçma bir şeyin içinde kalmış hissediyorum

yani bu kadınlar bu hali nasıl aşıyorlar
terapi için zaten başlayacağım

ama işte insan bir yol arıyor yinede

bu konuya gerçekten mantıklı ve güzel yorum 3-5 kişiden birisiniz benim için

ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşmaz mı ?

birde ben engellemeye dahi elim gitmiyor

adam aklımda bitti , mantığımda bitti , sevgisel , aşksal boyutta ah özledim vah özledim de diyememe rağmen
saçma bir şeyin içinde kalmış hissediyorum

yani bu kadınlar bu hali nasıl aşıyorlar
terapi için zaten başlayacağım

ama işte insan bir yol arıyor yinede
Neden bittiğini hatirlayacaksin her seferinde. Sana ulaşamadıkca bırakacak illa ki. Cevap verirsen girdabın içine geri girersin yılların boşa gider o adamdan baba olmayacağını kendin de söyledin. Önüne bakmak zorundasın.

Tek maddi farklılık olsa aşılır bi şekilde diyeceğim ama diğer söyledikleriniz aşılacak şeyler değil. Bence sadaka verin başınızdan attığınıza. Ya bide yapışsaydı bırakmasaydı ? Daha yaşınız genç. En önemlisi çocuk yok. Aynı evi paylaştığınız sevgilinizden ayrılmış gibi düşünün önünüze bakın.

Tek maddi farklılık olsa aşılır bi şekilde diyeceğim ama diğer söyledikleriniz aşılacak şeyler değil. Bence sadaka verin başınızdan attığınıza. Ya bide yapışsaydı bırakmasaydı ? Daha yaşınız genç. En önemlisi çocuk yok. Aynı evi paylaştığınız sevgilinizden ayrılmış gibi düşünün önünüze bakın.

ilk boşandığımda bu toplumun bazı kesimleri tarafından boşanmış kadın damgası yemekten çok korkuyordum

hatta bir erkeğin benimle bir daha evlenmek istemeyeceğini bile söyleyen olmuştu :) ,

evlenmeden sevgilisi ile aynı evde yaşayanlar bekar ünvanına , nikahlı olup ayrılan kadınlar boşanmış/dul kategorisine atılıyor

dul da ayrıca eşi ölenlere deniyor diye millete anlatmaktan dilimde tüy bitti artık anlatmıyorum

karşıma bazı çıkan adamlar hatta bekar adamlar evlenip ayrılmış olmamı sorun etmediler bunu aşmış oldum

edende olabilir illaki buna saygı duyuyorum

zor bir süreç , güçlenerek çıkarız diyorum inşallah

eski eşim içinde oldukça zor biliyorum

ilk boşandığımda bu toplumun bazı kesimleri tarafından boşanmış kadın damgası yemekten çok korkuyordum

hatta bir erkeğin benimle bir daha evlenmek istemeyeceğini bile söyleyen olmuştu :) ,

evlenmeden sevgilisi ile aynı evde yaşayanlar bekar ünvanına , nikahlı olup ayrılan kadınlar boşanmış/dul kategorisine atılıyor

dul da ayrıca eşi ölenlere deniyor diye millete anlatmaktan dilimde tüy bitti artık anlatmıyorum

karşıma bazı çıkan adamlar hatta bekar adamlar evlenip ayrılmış olmamı sorun etmediler bunu aşmış oldum

edende olabilir illaki buna saygı duyuyorum

zor bir süreç , güçlenerek çıkarız diyorum inşallah

eski eşim içinde oldukça zor biliyorum
Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda atlatırsınız umarım. Ama kesinlikle kaybınız yok. O konuda üzülmeyin en azından.

şiddetli geçimsizlik , bitmek bilmeyen kavgalar neticesinde çocuksuz boşandım. Henüz 30 yaşında bile değilim
boşanmak bazen iyi hissettirse de bazen çok fena afallıyorum.
Bir 7-8 ay kadar oldu boşanalı.
Şuanda ablam ile yaşıyorum

gelecek yorumları az çok biliyorum ama eski eşi ile yeniden evlenip mutlu/mutsuz olan örnek insanların hikayelerini merak ediyorum.

Deneyimlerinizi dinlemek istiyorum.

Genel sorunumuz , statü farklılığı , iletişim kurmama , maddi farklılıklar , kültür farklılıkları , sorumsuzluk vs

birde 30 undan önce boşanan özellikle çocuksuz arkadaşlar şuan hayatlarınız nasıl gidiyor ?

7-8 ayda ne değiştiğini merak ettim enişte statumu atladı saydığınız durumlar bırakın 7-8 ayı 7-8 yılda asilmayacak şeyler ama ufak tefek şeyleri büyük sorun haline getirdiyseniz ve pismansaniz olabilir tabi neden olmasin

7-8 ayda ne değiştiğini merak ettim enişte statumu atladı saydığınız durumlar bırakın 7-8 ayı 7-8 yılda asilmayacak şeyler ama ufak tefek şeyleri büyük sorun haline getirdiyseniz ve pismansaniz olabilir tabi neden olmasin

Mesela evde bir şey bozulda ben tamir etmedikçe yada ben aksiyom almadıkça o şey düzelmezdi

Ben bir şeyi yapmamasını rahatsız olduğumu söylüyorum

3-5 kez o hal düzeliyor sonra yine aynı

Finans yönetiminde
Mesela cebinde son 1000 tl Ama 800 tl ye saçma bir şey alır dışarda yemek yer vs

Bu konuları sorumsuzluk olarak ben mi yanlış yorumluyorum?

Allah yardımcınız olsun. Tez zamanda atlatırsınız umarım. Ama kesinlikle kaybınız yok. O konuda üzülmeyin en azından.
Çevremdeki kimse bu adamı kayıp olarak görmüyor

Birde benim şu saçma ruh halim farketse keşke

yok denemem çok mantıklı ve doğru değil biliyorum , genel çevremin yorumu
çivi çiviyi söker hep diyorlar :) biz cevval bir çivi ile karşılaşamadığımız için mi henüz bu eskinin saçmalaığında debeleniyoruz anlamış değilim
Çivi çiviyi de sökmüyor kusura bakmasınlar. En azından bende öyle olmadı. Yaşadıklarını sindirip kafana göre birini bulunca her şey baştan başlıyor.

geri alacagim adami bosamam, bosadiysam cok sebeplerim vardir cúnkú.
Beni bosayanida ben òlsem kabul etmem. Yanj biten biter, dònüs yoktur.

Kendinden emin ol biraz dik dur

Mantığımı, aklım ve iradem kesinlikle böyle düşünüyor

%100 haklısınız

Ama şu duygusal yıpranma , ruhsal acı boyutu ile mücadelede yıpranıyorum

Terapiye evet başlayacağım

Ama kendi başımada biraz mücadele edebiliyor olmam gerekiyor

Hormonlarımızdan mıdır nedir 🥹
Nedir bu duygusallık bu boşluk

Çevremdeki herkes sen adama 2-3 gömlek büyüktün diyor

Buda beni üzüyor

Bu kadar üzülmeye yer aramak çok saçma ama elimde de değil

Saçma bi hal diyeceğim …
Siz bu adamı kendinizden küçük görüyorsunuz, yanınıza yakıştırmıyorsunuz..siz maddi ve manevi güçlü bir erkek istiyor ve bekliyorsunuz, çevredekilerde öyle diyince demek dışardan da böyleymiş diyip,adamdan utanıyorsunuz ee tüm bu duygularınızın üzerine boşanma da gerçekleşmiş ise öyle yada böyle kazayla bir çocuk da olmamışsa,acaba demeniz çok saçma..Çocuk olsa onun baba ile iletişimi sizin tüm bu duygularınızın üzerinde denilebilinirdi ama şu an böyle bir durum da olmayınca acaba demeniz anlamsız ve mantıksız

Back
X