İşte cevapta bu.. Normal bir durum olsa, kadının evlendıgınde de gidebilir ama ben zannetmıyorum, evli iken eski eşler eve gelmiyordur, dogruda bulunmuyordur
KatılıyorumTabikide gelmiyor çevremde vardı eski eşin adı bile anılmıyordu evde gergin bi ortam oluşuyordu. Eve gelemez tabi.
Açıkçası ben bayanı tanımıyorum, sohbetimde yok, köyü biri de dıyemem hıc tanımıyorum cunku.. Bahsetmıstır ya da bahsetmemıstır, çok da konuyu deşmedim
Niye? Siz neyden rahatsız oldunuz da bu konuyu açtınız o zaman?Bu çok çirkin bir söylem
Kişileri direk bu şekilde bel altı bir yere bağlamak için açmış olamam zannedersem... Uç bir yerden bağlama yapmanız hoş olmadıNiye? Siz neyden rahatsız oldunuz da bu konuyu açtınız o zaman?
Hayirr tabiki de .. !Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
Ayrıldığın eşin bal olsa soguyorsunda ölen eşin zehir olsa unutamıyorsun.. arkadssin karisi öldü . 2. Evliliğini yapti ve işteyken ögle aralari mezara gidip agliyorNormal tabii ki. Ben çocuklu adamla olmazdım ama asla. Eski eşi ölmüş olur filan anca öyle bi ihtimal... Sonuçta sürekli görecek bu kadını. Ben çekemezdim.
Ayrıldığın eşin bal olsa soguyorsunda ölen eşin zehir olsa unutamıyorsun.. arkadssin karisi öldü . 2. Evliliğini yapti ve işteyken ögle aralari mezara gidip agliyor
Sitedeki tüm anne olan kadınlar bilir, 3 yaşındaki çocuk hasta olduğunda çok huysuzlanır, çocuk babası gitmesin diye ağlamıştır, ağladıkça ateşi de çıkar, ileride anne olduğunuzda daha iyi anlayacaksınız, ilacını ver uyusun olmuyor ne yazık ki, iyileşene kadar hem panik oluyorsunuz hem de hastalanınca huyları değişiyor kök söküyorsunuz, erkek arkadaşınızda çocuğu uyuyana kadar beklemiştir, velhasıl çocuğu hastayken uyuyana kadar başında beklemesi normal, çocuğu hasta diye eski eşinin evine gitmesi çocuğuyla ilgilenmesi de normal çünkü küçük çocuklar hasta olunca anne baba çok tedirgin oluyor, o kadar küçük çocuk hastayken babasının evine de gönderilmez, hem annesinin aklı kalır hem de zaten çocuk anneden ayrılmak istemez ağlar.Evet uyuyunca çıktı, ama ordaki süreçte hicbır sekılde benımle ıletısım halinde degıldı
Çocuklu biri benım ıcın engel degıl ama çocuk oldugunda hayatında ki dengeleri sağlamak zorunda degil mi.çocukları var diye eski eşlerin vakitli vakitsiz birbirleri ile ıletısım de olmaları çok normal degılBana da normal gelmedi. Sanki çocuk için tekrar deneyebilirler gibi düşündüm. Zaten siz de yapı olarak çocuklu biriyle yapamazsınız gibi duruyor. Medenice konuşun gerçekleri erkek arkadaşınızdan öğrenmwye çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?