ESKİ EŞE BÖYLE GİDİLİR Mİ?

İşte cevapta bu.. Normal bir durum olsa, kadının evlendıgınde de gidebilir ama ben zannetmıyorum, evli iken eski eşler eve gelmiyordur, dogruda bulunmuyordur

Tabikide gelmiyor çevremde vardı eski eşin adı bile anılmıyordu evde gergin bi ortam oluşuyordu. Eve gelemez tabi.

Açıkçası ben bayanı tanımıyorum, sohbetimde yok, köyü biri de dıyemem hıc tanımıyorum cunku.. Bahsetmıstır ya da bahsetmemıstır, çok da konuyu deşmedim

Neden ayrılmışlar ? Ayrildiklarindan kaç zaman sonra tanıştınız ?

Hayirr tabiki de .. !

Normal tabii ki. Ben çocuklu adamla olmazdım ama asla. Eski eşi ölmüş olur filan anca öyle bi ihtimal... Sonuçta sürekli görecek bu kadını. Ben çekemezdim.
Ayrıldığın eşin bal olsa soguyorsunda ölen eşin zehir olsa unutamıyorsun.. arkadssin karisi öldü . 2. Evliliğini yapti ve işteyken ögle aralari mezara gidip agliyor

Babalik yapmak sana gore anormal mi? Adam yapmasi gerekeni yapmis ustelik cocuk daha cok kucuk haftada bir kere gormesi bile az bence.

Gitmişken genel durumlarıda konuşmuş olamazlarmı çocukla ilgili.okul alıncaklar vs vs...
Onların bir çocugu var ve bazen birbirlerinde kalma durumu bile olabilir hayat bu çocuk için herşey yapar insan.
Lütfen çocuk olayı sizi huzursuz ediyorsa yol yakınken ayrılın.

Evet uyuyunca çıktı, ama ordaki süreçte hicbır sekılde benımle ıletısım halinde degıldı
Sitedeki tüm anne olan kadınlar bilir, 3 yaşındaki çocuk hasta olduğunda çok huysuzlanır, çocuk babası gitmesin diye ağlamıştır, ağladıkça ateşi de çıkar, ileride anne olduğunuzda daha iyi anlayacaksınız, ilacını ver uyusun olmuyor ne yazık ki, iyileşene kadar hem panik oluyorsunuz hem de hastalanınca huyları değişiyor kök söküyorsunuz, erkek arkadaşınızda çocuğu uyuyana kadar beklemiştir, velhasıl çocuğu hastayken uyuyana kadar başında beklemesi normal, çocuğu hasta diye eski eşinin evine gitmesi çocuğuyla ilgilenmesi de normal çünkü küçük çocuklar hasta olunca anne baba çok tedirgin oluyor, o kadar küçük çocuk hastayken babasının evine de gönderilmez, hem annesinin aklı kalır hem de zaten çocuk anneden ayrılmak istemez ağlar.
Evli olsa normal bulunmazdı demişsiniz, bu da kişiden kişiye değişebiliyor ama genel olarak evet evliyken eski eşler hayatlarını birleştirdikleri diğer insanlara saygı göstermek adına daha özenli davranmak zorunda ama çocukların doğum günü, mezuniyet, askerlik, evlilik gibi durumlarında bir araya gelmek zorundalar.

Burada sorun çocuk uyuyana kadar orada kalması değil, sizin varlığınızı unutması size bir telefon dahi açmaması, yoksa sorun ne eski eşinde ne eski eşin evine gitmesinde, ne de el kadar çocuğun hastalığı yüzünden babası olarak çocuğuyla ilgilenmesinde, mesele erkek arkadaşınızın size ne kadar değer verdiğiyle alakalı.

Sevgiliniz bu dusuncelerinizi biliyor mu peki? Yani size kalsa hasta cocugunu kapidan birakip donmeli oyle mi? Bence ona dusuncelerinizi acikca soyleyin ama hissettiklerinizi de soyleyin tabi..bu adam yani sevgiliniz gercek sizi tanisa o dakika ayrilir sizden eminim...

Kalması normal değil ama gelip görebilir. Bakın normal bulmadığım nokta şu. Eski yaşanılan şeyler, geçmişe karşı eleştiri veya kendi aralarında şaka yapılması hoş değil. Bu normal gelmedi. Bekar eş evine gidilmez demişsiniz ya asıl bekarken çok sorun olmaz. Kadın evli olsa eve almayabilir veya görüşmeyi çok kısa tutabilirdi, ki bu da olması gerekendir. Kişiye bağlıdır. Bekar bir kadının evine gitmesi tehlikeli demişsiniz ama evli olsa sorun olmayacak mıydı?

Her seferinde yanlarına birini nasıl bulsunlar. Kadın birini mi çağırsın eski eşim geliyor sende yanıma gel diye. Yada adam yanında biriyle mi gitsin çocuğunu görmeye. Bunları da düşünmek lâzım.

Çocuklu biri benım ıcın engel degıl ama çocuk oldugunda hayatında ki dengeleri sağlamak zorunda degil mi.çocukları var diye eski eşlerin vakitli vakitsiz birbirleri ile ıletısım de olmaları çok normal degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…