Bikaç sayfa öncesini okudum da:///Hayır gayet uygun gitti ama tek gitti. Veordaylen hıc benımle mesajlasmadı
Ahahaha bi tek ben değilmişim başlığı o şekil anlayan:)Başlığı görünce kombinezonla gitmiş sandım
Evet farklı anlaşılmışAhahaha bi tek ben değilmişim başlığı o şekil anlayan:)
Evet bende konunun burasındayım, ayrılmış iki insanında aralarında çocuk bile olsa mesafe olması gerekiyor, ben evlı çiftlerde eski eşin eve geldiğini hiç görmedim
Bu çok çirkin bir söylemKesin sevişmişlerdir. Kesin.
Aslında sıkıntı da burda konuların yeri ve zamanıIki ucu seyli degnege dönmüş iş
eger bu görüşmeler artıyorsa.birsey olmaz sanki sizin iliskiden çünkü bu ilişkide kimse yerini vaktini bilmiyor.
Size göre normal bir durum olup kafaya takılmayabilir, bence kişilerin dertlerine saygı duyun, herkesin derdi kendine büyük unutmayın lütfenBundan daha normal birşey olamaz, orada kalbilirdi bile gerekirse.Derdim var diye bu konuyu açmanız bile yersiz
Merhaba Bayanlar, sevgilimin ilk eşinden bir oğlu var, küçüklüğünden beri ayrı lar eşiyle, oğluda 3yasında, boşanalı 2yıl oldu ,her hafta mutkaja sevgilim oğlunu alır ilgilenir bır gun onunla kalır, bu hafta hasta olmuş, hafta içi annesi hastaneye götürmüş, tabi sevgilimde gitmiş, oğlu sonuçta doktoruyla konuşmuş, hafif üşütme olmuş, ıkı gun sonra oğlunu görmeye gideceğini söyledi, eski eşin evine ve gitti, akşam hatta çocugu uyutup çıkmış ordan... Eski eşide bekar ve tek yaşıyor.. Yanlız yasayan bekar bir bayana eski eş.. Çocuk için gidip saatlerce oturmak sizlere göre normal mi?
Ben eşimden ayrılalı 5yıl oldu, benım çocugum yokSiz evlenip boşandınızmı ?
Normal bi durum olsa bile ben kaldıramazdım açıkçası kıskançlık illaki olur o eski eşiyle aynı evde sonuçta ama şöylede bir durum var siz bile bile sevgili olmuşsunuz kaldırılamıcaksanız neden sevgili oldunuz?
Onlar eski eşiyle bağını koparamazlar ortada çocukları var çünkü böyle durumlara alışın ya da ayrılın
Eski eşi belki evlenirse o zaman böyle gidemez onun evine ben kaldıramazdım açıkçası ya zor bi durumBen eşimden ayrılalı 5yıl oldu, benım çocugum yok
İşte cevapta bu.. Normal bir durum olsa, kadının evlendıgınde de gidebilir ama ben zannetmıyorum, evli iken eski eşler eve gelmiyordur, dogruda bulunmuyordurEski eşi belki evlenirse o zaman böyle gidemez onun evine ben kaldıramazdım açıkçası ya zor bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?