ESKİ EŞE BÖYLE GİDİLİR Mİ?

Hayır gayet uygun gitti ama tek gitti. Veordaylen hıc benımle mesajlasmadı
Bikaç sayfa öncesini okudum da:///
Adam hala geçmişle ilgili tartışıyormuş eski eşiyle ve sizden de bahsetmemiş galiba, bir yıldan fazla süre geçmesine rağmen.
Bana hiç sağlıklı gelmedi. Adam daha o defteri kapatmamış. İyi düşünün, yazık etmeyin kendinize.
Hasta çocukla ilgilenirken sizle mesajlaşması garip olurdu sanki:/ anne babalık normal sevgililik gibi olmuyor, ayrı da olsan birarada da öncelik her daim çocuk oluyor. Çocuğun yanındayken beni aramadı,sormadı diye kendinizi germeyin.

Evet bende konunun burasındayım, ayrılmış iki insanında aralarında çocuk bile olsa mesafe olması gerekiyor, ben evlı çiftlerde eski eşin eve geldiğini hiç görmedim

Herkesin modern bir fikri varama iki çocuklu bir adamla evlenmiş kadın olarak benim kesin tecrübelerim var
Öncelikle anlattıklarınıza bakarak aralarındaki ilişkinin tamamen bitmediğini anladım ki bu işi devam ettirmenizin bir anlamı yok şu durumda
Boşanmış insanlar görüşebilir, çocukların hastalıkları, okulları vs bir sürü görüşmelerini gerektiren bir konu oluyor ama bazı sınırları var bunun; eşim günün her saati gece gündüz fark etmez çocuklarını görebilir, hasta olurlar doktora götürür, her türlü işlerine koşar ama asla eski evine gidip vakit geçirmez, çünkü o tür durumlarda işin cılkı çıkıyor, boşanmış iki insan eskiler açılıyor, hınç almaya kalkıyorlar, laf dalaşı vs çocuklara faydadan çok zararları oluyor keza bende istemem, evimiz var barkımız var babası ile uyumak isteyen gelir kalır benim evim onlarında evi. Eski eşini iyi tanıyan bir adam olarak bu düzeni eşim kurdu, gerekmedikçe birbirlerini aramazlar, artık epey zaman oldu çocuklarda büyüdü dertlerini kendileri ifade edebiliyorlar anneleri ile görüşme minimuma indi. Gereken yerlerde görüşmeliler bunu en çok en çok ben desteklerim ama başka bir yerde de evi varmış gibi yaşamasına rızam yoktur eşek başı değilim ben kocamın hayatında. Velhasıl denge lazım, çocukları incitmeden, ilgilerini eksik etmeden eski eşle de mesafeyi korumak gerek.

Iki ucu seyli degnege dönmüş iş
eger bu görüşmeler artıyorsa.birsey olmaz sanki sizin iliskiden çünkü bu ilişkide kimse yerini vaktini bilmiyor.

Iki ucu seyli degnege dönmüş iş
eger bu görüşmeler artıyorsa.birsey olmaz sanki sizin iliskiden çünkü bu ilişkide kimse yerini vaktini bilmiyor.
Aslında sıkıntı da burda konuların yeri ve zamanı

Bundan daha normal birşey olamaz, orada kalbilirdi bile gerekirse.Derdim var diye bu konuyu açmanız bile yersiz

Bundan daha normal birşey olamaz, orada kalbilirdi bile gerekirse.Derdim var diye bu konuyu açmanız bile yersiz
Size göre normal bir durum olup kafaya takılmayabilir, bence kişilerin dertlerine saygı duyun, herkesin derdi kendine büyük unutmayın lütfen

Siz evlenip boşandınızmı ?
Normal bi durum olsa bile ben kaldıramazdım açıkçası kıskançlık illaki olur o eski eşiyle aynı evde sonuçta ama şöylede bir durum var siz bile bile sevgili olmuşsunuz kaldırılamıcaksanız neden sevgili oldunuz?
Onlar eski eşiyle bağını koparamazlar ortada çocukları var çünkü böyle durumlara alışın ya da ayrılın

Ben eşimden ayrılalı 5yıl oldu, benım çocugum yok

Tabi herkesin derdi kendine büyük ama çocuğu olan bir bey’le berabersen o çocuk dert olarak görülememeli bence.Hastaymış çocuk babası da olması gerektiği gibi yanında olmuş.Burda dert edilecek ne var yani anlamadım ben

Eski eşi belki evlenirse o zaman böyle gidemez onun evine ben kaldıramazdım açıkçası ya zor bi durum
İşte cevapta bu.. Normal bir durum olsa, kadının evlendıgınde de gidebilir ama ben zannetmıyorum, evli iken eski eşler eve gelmiyordur, dogruda bulunmuyordur

Siz bence bu adama güvenmiyorsunuz çocuğunun yanında uyuyana kadar beklemesi değil mesele
Bir şeyler hissediyorsunuz ki genelde kadınlar hisseder bu tür seyleri
1 yıllık ilişkide sizden bahsedip bahsetmediginii bile bilmiyorsunuz
Eğer adam sizi dusunseydi rahatlatmak için sizi mutlaka bu tarz şeyleri söylediğini söylerdi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…