Eski eşimin santaji

Yoo mesela çocuk için bir konuda tartışıyoruz diyelim düzgün konuş kirli çamaşırlarınızı ortaya dökerim gibi şeyler diyo en ufak bi olayda

Belirsizlik değil detay yazamıyorum anlayın lütfen

Eski eşinizin böyle bir şey söyleme ihtimaline karşı önce kardeşiniz eşinin kafasını ailedeki anneniz de dahil bütün kadınlara iftira atmakla tehtit ediyor diye doldursun. Sonra böyle bir şey yapsa dahil enişteniz piskolojik olarak buna hazır olacaktır.

Özel hayatın gizliliğini ihlal ve ifşa ,tehdit, şantaj suçları oluşur o kanıtlayacağim derken,bunu ona söyleyin.
Bu şantajın sonu yok ki her istediğini bu kozu kullanarak yaptırmaya kalkar haklarinizdsn olduğunuzda kalırsınız.Baska çözüm bulun

Ay bu ne ya ne biçim insan bu. Hiç korkmuyor da millet namus meselesinden adam öldürüyor beyinsiz bir meydan dayagı yese de rahatlasa

Anladım mantıklı bı yol buda olabilir artık tüm kozlarımi paylasicam

Yoo mesela çocuk için bir konuda tartışıyoruz diyelim düzgün konuş kirli çamaşırlarınızı ortaya dökerim gibi şeyler diyo en ufak bi olayda
Bunu dediği mesaj kayıtlıysa sende bu yaptığın suç seni şikayet ederim de. Sanki kendisi pürü pak adamın, ne haltlar yemiş geliyor burda tehdit edecek cesareti buluyor.

E tamam sende oyle bi zamanda "ha o konu mu? O coktan bayatladi ya git istedigine soyle cozduk biz o meseleyi" de gec
Korktukca ordan vuracak
Adami bulurum ustunuze salarim dediginde de "iftira kac aydan basliyor biliyorsun dimi? Bu mesajlari da sakliyorum senin tehdit mesajlarini sunarim mahkemeye." De gec
Cok zorunda kalmadikca da iletisim kurma
Bu konulari da mesajla konusma
"Kardesim zamaninda bi hata yapmis kanitin da yok korkmuyorum" gibi seyler yazma sakin
O yazarsa da ne sacmaliyorsun ya neyse mesajlarini ss aliyorum basimi agritmaya calisirsan basin agrir mahkemelerde de gec

Kardeşin bu durumu biliyor mu? Eşi nasıl bir adam sıkıntı çıkarır mı öğrense?

Yerinizde olsam sizi tehdit etmesini saglardim yada konusmada tehditle yaptigini itiraf ettirirdim onu da sikayet ederdim yada daha kotu seyler yapardim oyle bi rezalet duruma dusururdum sonra bende onu tehdit ederdim

Bence kardesinizle konusun anlasin sonra tum aileye bu adam ayip sayip fotolara shoplar yapar aileni mahfederim diyor. Ben cok yiprandim tehtitlerinden her ne derse desin inanmayin tehtit santaj uzerine dava acicam nafaka mi talep dahi edemedim beni cok yipratiyor deyin. Tum aile birlik olun alin haklarinizi. Hatta bi akrabaniz keske yuzunu gizleyip bi temiz dovse su insan musvettesini ben gerildim burada ama madem ailenizin iyiligini sagligini dusunuyorsunuz tek care birlik olup gogus germeniz baska turlu sizin pesinizi birakmaz bu adam

Biz olayı çözmeye çalışırken elimden aldı ve bir anda okudu biz o esnada tutusmustuk harıl harıl olayı çözmeye çalışırken çaktı durumu
Okuyunca ne dedi? Namus bekçiliği mi yaptı? Kardeşinizin resim attığı kişi kardeşinizi tehdit etmiş miydi? Bence korkmayın havlayan köpek ısırmaz. Kardeşiniz evli mi ?

Kardeşim durumu biliyor eside çok tutucu bu konularda evlmemeden önce biriyle dahi flört etmediğini söylemiş
Peki siz eski sevgilisini taniyo musunuz evli barkli kendi hayatinda bi adamsa fotograf falan tutmaz elinde ugrasmazda bu olaylarla. Korktukca yüz bulur bas edemezsiniz, korkmayin mesajdada inkar edin ne sacmaliyosun iftira atiyosun tarzinda konusun

Okuyunca ne dedi? Namus bekçiliği mi yaptı? Kardeşinizin resim attığı kişi kardeşinizi tehdit etmiş miydi? Bence korkmayın havlayan köpek ısırmaz. Kardeşiniz evli mi ?
Kardeşim evli iki çocuğu var ve eşi bu olayı kaldıracak bı adam değil kardesimde öyle diyo

Kardeşim durumu biliyor eside çok tutucu bu konularda evlmemeden önce biriyle dahi flört etmediğini söylemiş
Hmm bu sıkıntılı işte o zaman o şerefsizi kızdırmayacaksınız. Havlayan köpek ısırmaz derler ama bilemiyorum. Korktuğunu belli etmeyin. Kızının hattına sus ilerde öğrenirse böyle bir babası olduğu için utanacak hiç mi düşünmüyorsun sende kız babasısın desen.

Kardeşim evli iki çocuğu var ve eşi bu olayı kaldıracak bı adam değil kardesimde öyle diyo
Geçmiş bir olay. Sanırım o da bekarken yapmış. Ama sizin eşiniz iğrenç biri! Keşke onun gibi bir adama çocuk vermeseydiniz.. Allah ıslah etsin. Ben de 16 yaşında birine güvenip fotoğraf attım. Sonra onunla konuşmayı kestiğim için tüm sülaleme attı. Psikolojim altüst oldu. Hayatımın içine etmişti. Umarım yapmaz bunu

Iyide adam bu sırrı kullanarak sizden herşeyi isteyebilir. Para ister, birlikte olmak ister... Şerefsizin biri zaten, hayatınız boyunca köle gibi ne derse tamam mı diyeceksiniz kardeşinizi korumak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…