- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.269
- 303
Evet defalarca teşekkür de ettiler. Ama korkuyorum olaylar büyürse diye. İnanın o kadar yoruldum ki , bu eski eş kişisi ve ailesinden, sonsuza dek onlarla irtibatsız kalmak istiyorum.
Evet kendileri ulaştı ben de gerçekleri söyledim ama şu anda çok gerginim. Kız benden öğrendiğini söylemeyeceğine söz verdi ama olaylar bana patlayacak diye gerilmeye başladım.
Aynen şu anda tek dileğim o. Bir olay daha kaldıramam tam bitmişken.bunu yeni okudum. önceden evlenip ayrıldığını neden senden öğrenmeye çalışıyorlar ki aşşırı saçma bi durum olmuş. sen de bu durumun içine girmişsin maalesef. insanların ne yapacağını kestiremezsin. inşallah burda biter ve bir kez daha hiç bir konuyla ilgili karşına çıkmazlar
Yahu zaten olaylı boşanmışsın, neden gerisini düşünüyorsun ki ? Ne hali varsa görsün. Yalan dolanla evlilik yapacak bide, sana gelip hesap mı soracak.Şeerrf..ze bak sen.Evet kendileri ulaştı ben de gerçekleri söyledim ama şu anda çok gerginim. Kız benden öğrendiğini söylemeyeceğine söz verdi ama olaylar bana patlayacak diye gerilmeye başladım.
O gelip utanmadan olay da çıkarır eminim.Yahu zaten olaylı boşanmışsın, neden gerisini düşünüyorsun ki ? Ne hali varsa görsün. Yalan dolanla evlilik yapacak bide, sana gelip hesap mı soracak.Şeerrf..ze bak sen.
Ben de onu düşünerek anlattım. Tabi inanılmaz şok oldular ama düşünmeden edemiyorum doğru mu yaptım diye.
Bu da dogru????????Size nasıl ulaşıyorlar, ne sıfatla buluyorlar sızı madem evlı olduğu bılınmıyor
Boşanma aşamasında kapımı kırarak içeri girip, "nerde lan o " diye bağırmış insan. Ki içerde kimse yoktu sırf amacı beni binaya rezil etmekti. Ve binadan inerken de elin adamlarını bu evde yaşatmam diye bağırmıştı. Sonra ertesi gün elinde çiçeklerle gelip özür dilemişti, tabi boşanma kararımdan vazgeçmemişti.Eski eş bulaşsa ne olur? Ne yapabilir ki size?
Yalan söyleyen o. Siz sorana doğruyu söylemekle mükellefsiniz sadece..
Nüfus müdürlüğünden öğrensinler size niye soruyorlar ki, ya da iş ciddiye binip evlenecekleri zaman resmî işlemler yapılacağı sırada zaten ortaya çıkacaktır adamın boşanmış olduğu. Bence hiç muhatap olmayınKızlar ben boşanalı neredeyse 3 yıl oldu. Çok olaylı şekilde boşandım. Eski eş kişisi yeni sevgili yapmış ve kendisinin kardeşi bir şekilde bana ulaştı. Onlara kendisini hiç evlenmemiş sadece nişan atmış olarak tanıtmış. Annesi de bu durumu onaylamış hatta. Ciddi ilişkilere yönelecekler ama kızın ailesi araştırma içerisine girmiş. Ne diyeceğimi bilemedim. Kız da çok küçük üzüldüm.
Ben artık o adamla hiçbir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Bu kızlar yüzünden bu adamla muhatap olmak zorunda kalacağım diye çok korkuyorum.
Siz olsanız bu durumda ne yapardınız, gerçekleri anlatır mıydınız.
Bu adam baya sa..kmış ya. 3 sene evliliği nasıl gizleyebileceğini düşünür saçmalığa bak. Gerçekten bi pislikten kurrulmuşsun, umarım o kızda başını yakmadan ayrılır.O gelip utanmadan olay da çıkarır eminim.
İnanır mısınız , bana tekrar mesaj atmışlar "nikah yaptık ama aynı evde yaşamadık, düğün ertesi günü takılar yüzünden kavga edip evi boşalttık" diyormuş şimdi de. Halen aynı yalan dolan devam ediyor. Allahım iyki kurtulmuşum diye hergün şükrediyorum. Gerisi beni ilgilendirmiyor artık, soruşturup gerçekleri öğrensinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?