Kendisinin anlatmasından korkacağım hiçbirşeyim yok. Ben asla kimseye kendimi bekar gösterip geçmişimi saklamam. Boşanmış olmak utanılacak birşey değil. Anlaşamayıp ayrılmak gayet doğal birşey. Ki boşanmış bireye farklı gözle bakacak erkek zaten benim hayatıma giremez. Ben ilişkilerde dürüstlükten yanayım kaybetmek pahasına da olsa.
Kızlar ben boşanalı neredeyse 3 yıl oldu. Çok olaylı şekilde boşandım. Eski eş kişisi yeni sevgili yapmış ve kendisinin kardeşi bir şekilde bana ulaştı. Onlara kendisini hiç evlenmemiş sadece nişan atmış olarak tanıtmış. Annesi de bu durumu onaylamış hatta. Ciddi ilişkilere yönelecekler ama kızın ailesi araştırma içerisine girmiş. Ne diyeceğimi bilemedim. Kız da çok küçük üzüldüm.
Ben artık o adamla hiçbir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Bu kızlar yüzünden bu adamla muhatap olmak zorunda kalacağım diye çok korkuyorum.
Siz olsanız bu durumda ne yapardınız, gerçekleri anlatır mıydınız.
Bu ülkede ne basit sebeplerden insan öldürüldüğünü biliyoruz. Canınızı riske atmayın hele bi de olaylı bosanmissiniz. Kiz ayrılırsa kendim yalan söyledim ondan ayrıldı demez de siz ayırdı olursunuzKızlar ben boşanalı neredeyse 3 yıl oldu. Çok olaylı şekilde boşandım. Eski eş kişisi yeni sevgili yapmış ve kendisinin kardeşi bir şekilde bana ulaştı. Onlara kendisini hiç evlenmemiş sadece nişan atmış olarak tanıtmış. Annesi de bu durumu onaylamış hatta. Ciddi ilişkilere yönelecekler ama kızın ailesi araştırma içerisine girmiş. Ne diyeceğimi bilemedim. Kız da çok küçük üzüldüm.
Ben artık o adamla hiçbir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Bu kızlar yüzünden bu adamla muhatap olmak zorunda kalacağım diye çok korkuyorum.
bence bulaşmayın.Kızlar ben boşanalı neredeyse 3 yıl oldu. Çok olaylı şekilde boşandım. Eski eş kişisi yeni sevgili yapmış ve kendisinin kardeşi bir şekilde bana ulaştı. Onlara kendisini hiç evlenmemiş sadece nişan atmış olarak tanıtmış. Annesi de bu durumu onaylamış hatta. Ciddi ilişkilere yönelecekler ama kızın ailesi araştırma içerisine girmiş. Ne diyeceğimi bilemedim. Kız da çok küçük üzüldüm.
Kızlar ben boşanalı neredeyse 3 yıl oldu. Çok olaylı şekilde boşandım. Eski eş kişisi yeni sevgili yapmış ve kendisinin kardeşi bir şekilde bana ulaştı. Onlara kendisini hiç evlenmemiş sadece nişan atmış olarak tanıtmış. Annesi de bu durumu onaylamış hatta. Ciddi ilişkilere yönelecekler ama kızın ailesi araştırma içerisine girmiş. Ne diyeceğimi bilemedim. Kız da çok küçük üzüldüm.
Senin anlattığını duyarsa canim ne olacak nasil sana zarar verecek biriyse karisma benceKızlar ben boşanalı neredeyse 3 yıl oldu. Çok olaylı şekilde boşandım. Eski eş kişisi yeni sevgili yapmış ve kendisinin kardeşi bir şekilde bana ulaştı. Onlara kendisini hiç evlenmemiş sadece nişan atmış olarak tanıtmış. Annesi de bu durumu onaylamış hatta. Ciddi ilişkilere yönelecekler ama kızın ailesi araştırma içerisine girmiş. Ne diyeceğimi bilemedim. Kız da çok küçük üzüldüm.
(onlar bana sormadan önce bir fake hesaptan bilgi verilmiş konu ile detaylıca, bana da ekran fotosunu gösterdiler.)Senin anlattığını duyarsa canim ne olacak nasil sana zarar verecek biriyse karisma bence
iyi yapmissiniz. Patlarsa patlasin. Eski es kisisyle asla muhattap olmazdim. Konusmussunuz gecmis bitmis. Birdaha da muhattap olmayin hicbiriyle bence.Evet kendileri ulaştı ben de gerçekleri söyledim ama şu anda çok gerginim. Kız benden öğrendiğini söylemeyeceğine söz verdi ama olaylar bana patlayacak diye gerilmeye başladım.
Sen yanmissin baska kadinin da basinin yanmasina engel ol bence. Ayrica evli oldugunu nasil sakliyor ki nikah basvurusuna gidince nufus kayit örneğinde tum seceresi dokuluyor adamin zaten ortaya.Kızlar ben boşanalı neredeyse 3 yıl oldu. Çok olaylı şekilde boşandım. Eski eş kişisi yeni sevgili yapmış ve kendisinin kardeşi bir şekilde bana ulaştı. Onlara kendisini hiç evlenmemiş sadece nişan atmış olarak tanıtmış. Annesi de bu durumu onaylamış hatta. Ciddi ilişkilere yönelecekler ama kızın ailesi araştırma içerisine girmiş. Ne diyeceğimi bilemedim. Kız da çok küçük üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?