Zaten birçok kişi fake hesaptan mesaj atmış.Kizi bulup fake hesaptan msj atardim. Asla benim kim oldugumu soylemezdim eski sevgililerinden biri olarakta dusunebilirdi sonucta. Sadece gercekleri bilmek hakkin oldugun icin soylemek istedim dersin. Ha birde kiz isin gercegini ogrense bile ses cikarmaz belki ama buda onun tercihi sonucta.
Niye araştırıyorlar kı hala. Yapacakları sey aslında ayrılmak.
Neyse
Insanlar iskillenmis ki arastirmaya kalkmış, eski eş ile gorusmek gibi bi akillilik yapmislar.. Hakaretler kufurler edip "vay benim basima neler geldi" diye baslamayacaksin elbette, hakkaniyetli bi sekilde anlatmalisin ne olduysa.. Her eski eş doğruyu anlatacak diye bi şey yok tabii ama adam bosandigini gizlemekle zaten falsoyu vermiş..Kızlar ben boşanalı neredeyse 3 yıl oldu. Çok olaylı şekilde boşandım. Eski eş kişisi yeni sevgili yapmış ve kendisinin kardeşi bir şekilde bana ulaştı. Onlara kendisini hiç evlenmemiş sadece nişan atmış olarak tanıtmış. Annesi de bu durumu onaylamış hatta. Ciddi ilişkilere yönelecekler ama kızın ailesi araştırma içerisine girmiş. Ne diyeceğimi bilemedim. Kız da çok küçük üzüldüm.
Ben artık o adamla hiçbir şekilde iletişime geçmek istemiyorum. Bu kızlar yüzünden bu adamla muhatap olmak zorunda kalacağım diye çok korkuyorum.
Siz olsanız bu durumda ne yapardınız, gerçekleri anlatır mıydınız.
aynen öyleBenim eşim de boşanmış biz nikah günü alıp belgeleri verirken memur eşime şu tarihte boşanma işleminiz olmuş dedi yanı haberim olmasa orda öğrenirdim bi de bu saklanamaz ortaya çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?