Hayir gelmedi,kirginmis.
Hayir gelmedi,kirginmis.
ya senin kırgınlığın yinede aileni düşün doğaldır eşini unutmamış olabilirsin ama her ufak bişeyde eskiler hem senin hemde onun tarafından hep gündeme gelir sen senler başlar yine mutsuzluk bide ailenide yok sayarsan kim sana destek olur iyi gününde kötü gününde gelsin ailenle ne yapmal istiyor açık açık konuşsun eskileri kapatabilecekseniz tekrar deneyin
Aslinda size birsey diyeyim mi???
benim en iyi yapacagim sey emin olmak,o ailesiden uzakta olursa,ailesi etkilemezse,nasil olur,cünkü ailesini atsin demiyorum ama ailesinin etkisi belki az olur!
belliki sizde istiyorsunuz elbetteki normaldir istemenız.. barışma demeye hakkım yok!! bu senın hayatın uzaktan davulun sesı hoş gelır gelde sana sor diyelim.. ama önce özür af dileyecek...
denenmisi tekrar denemiceksin...:105:
ama canim sorun su ki biz denemedik yani ben pek sans vermedim
yani düzeltmesine.....
canim anlamadin tam galiba, evliligin zaten ilk denemeydi
bosandigina göre demekki anlasamadiniz, biseyler ters gitmis , eski esin yuvanizin yikilmamasi icin caba göstermemis.
problem her neydiyse avustralyaya bile gitseniz sizinle beraber gelicek:97:
Cevaplarınızdan anladığım kadarıyla siz kararınızı aslında vermişsiniz. Ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim. Ancak ailenin bir görüşünü al derim. Görmüş geçirmiş ve sizi bilen kaç kişi var ki dünyada...
Hayir gelmedi,kirginmis.
iyi de güzel kardeşim bu adam hala ailene kin güdüyor kabullenemiyor bu değişim alttan almak yarın öbürgün devam edecek bu durum belki de sırf seni ailenden uzaklaştırmak savunmasız bırakmak istiyor???
iyi de güzel kardeşim bu adam hala ailene kin güdüyor kabullenemiyor bu değişim alttan almak yarın öbürgün devam edecek bu durum belki de sırf seni ailenden uzaklaştırmak savunmasız bırakmak istiyor???
diyor ben nefret etmiyorum ama kirginim,yani anliyorda bu durumun beni rahatsiz ettigini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?