Eski esimle görüsmeye basladim,uzaklara gidelim diyor :(

Hayir gelmedi,kirginmis.

ya senin kırgınlığın yinede aileni düşün doğaldır eşini unutmamış olabilirsin ama her ufak bişeyde eskiler hem senin hemde onun tarafından hep gündeme gelir sen senler başlar yine mutsuzluk bide ailenide yok sayarsan kim sana destek olur iyi gününde kötü gününde gelsin ailenle ne yapmal istiyor açık açık konuşsun eskileri kapatabilecekseniz tekrar deneyin

Hayir gelmedi,kirginmis.

valla sana birşey söylıyeım bacım .şuan galıba ailenle yaşıyorsundur. sonuçta kapısını yıne annen ve baban açtı sana ne olursa olsun ne yaşanırsa olsun senı tekrar yüreklerıne bastılar ama iyi ama kötü diyelim..hiç kusura bakmayın paşanın küsmeye kırılmaya hakkı yoktur . ne olmus ne yaşanmıssa artık.. ben sana sunu söylıyeyım aılenı silip gitme !!!!! asla degmez !!! ama gelsın öpsün ellerını affettırsın kendısını ozaman git gitki ilerde bırşey olursa ailene yüzün olsun dilerimki olmaz inşallah ama kımse anamızdan babamızdan kıymetlı degıldır.... önce evine gelsin aılenden özür dilesın 1 olmadı 2 olmadı 3 senı sevıyorsa istıyorsa gelip özür dilesin ..sen karlı çıkarsın benden söylemesii....

Aslinda size birsey diyeyim mi???

benim en iyi yapacagim sey emin olmak,o ailesiden uzakta olursa,ailesi etkilemezse,nasil olur,cünkü ailesini atsin demiyorum ama ailesinin etkisi belki az olur!

Aslinda size birsey diyeyim mi???

benim en iyi yapacagim sey emin olmak,o ailesiden uzakta olursa,ailesi etkilemezse,nasil olur,cünkü ailesini atsin demiyorum ama ailesinin etkisi belki az olur!

belliki sizde istiyorsunuz elbetteki normaldir istemenız.. barışma demeye hakkım yok!! bu senın hayatın uzaktan davulun sesı hoş gelır gelde sana sor diyelim.. ama önce özür af dileyecek...

ama canim sorun su ki biz denemedik yani ben pek sans vermedim

yani düzeltmesine.....

canim anlamadin tam galiba, evliligin zaten ilk denemeydi

bosandigina göre demekki anlasamadiniz, biseyler ters gitmis , eski esin yuvanizin yikilmamasi icin caba göstermemis.

problem her neydiyse avustralyaya bile gitseniz sizinle beraber gelicek:97:

Cevaplarınızdan anladığım kadarıyla siz kararınızı aslında vermişsiniz. Ne olursa olsun hakkınızda hayırlısı olmasını dilerim. Ancak ailenin bir görüşünü al derim. Görmüş geçirmiş ve sizi bilen kaç kişi var ki dünyada...

ama ben eminim ki biraz ailesini cevresini dinlemese daha iyi olabilir......

Babama az önce söyledim onun bu istegini,babam uzaklar hakkinda ne evet ne de hayir dedi ,sadece dedi ki tamam olursa bir birlesme,o zaman ikinizde cabalyip düzeltin cogu seyi...

Hayir gelmedi,kirginmis.

iyi de güzel kardeşim bu adam hala ailene kin güdüyor kabullenemiyor bu değişim alttan almak yarın öbürgün devam edecek bu durum belki de sırf seni ailenden uzaklaştırmak savunmasız bırakmak istiyor???

iyi de güzel kardeşim bu adam hala ailene kin güdüyor kabullenemiyor bu değişim alttan almak yarın öbürgün devam edecek bu durum belki de sırf seni ailenden uzaklaştırmak savunmasız bırakmak istiyor???

Diyor ben nefret etmiyorum ama kirginim,yani anliyorda bu durumun beni rahatsiz ettigini

diyor ben nefret etmiyorum ama kirginim,yani anliyorda bu durumun beni rahatsiz ettigini

çok şey yaşanmıştır bu raddeye geldiğine göre işler tabi ki de kırgındır herkes kırılırdı ama canım benim ailen olduğu için sana destek oldukları için yalnız bırakmadıkları için kırgın da olsa teşekkür etmeli değil miydi sineye çekmeli değil miydi herşeyi bırak seni istiyorsa sana sahip çıkan ailene de göz yummak zorunda değil miydi

çok iyi düşünmelisin canım ikinci şoku atlatamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…