Eski esimle görüsmeye basladim,uzaklara gidelim diyor :(

dile getiren malesef o oluyor suan daha cok..

bencede yeni birseye baslanilmak istendiginde olmamali hala eskileri cigneyip durmak,sonucta insana fayda saglamiyor...sanki benim hala icim acimiyormu eskiden olanlardan dolayi...ama oldu olan olmamis kilamam..

bilmiyorum ki canim olsa zaten hemen giderdim ama kacilmiyor ki olanlardan..

ya kendisi laf arasinda demisti zamaninda doldurusa geldim ama bence suanda öyle!!!

yani ailemde öyle cok feci birsey yapmis olsaydi gam yemezdim

Canım tüm yazılarını okuyamadım sen kaç yaşındasın?eşin kaç yaşında kaç yıllık evlisiniz?daha ayrılığınız 10.ayda bu kadar zamanda mesajlaşmışsınız da tam seni kaybetme korkusunu yaşamamış aslında hayatından çekip gitmemişsin anladığım kadarı ile ilk dönemler aileler ile cürcüna geçmiş sen onu dedin o onu yaptı klasik herkes kendi çocuğunu korumuştur evliliğin bitmesi sevgili ayrılmasına benzemez en kötüsü de iyisi de acıtır insanı bir hayat değiştiriyorsun çünkü biraz kendine zaman ver iyice sevgini ölç her şeyi üstlenebilecekmi diye eski eşine zaman ver değişebilecek mi diye insanların tamamen değişip yeni insan olmasını bekleme fakat tabii ki de yaşanılanlar ve pişmanlıklar düzeltebilir bunun içinde zaman gerekir.Bu arada aileni de yumuşatabilirsin başka bir yere gitmek başbaşa kalmak iyi olabilir kimse karışmaz fakat asla ve asla ailenin onayı olmadan gitme!zamana bıraksan çok emin olsan bile insanız yanılabiliriz tekrar ailene dönebilirsin yüzün olsun kırıp gidersen ezilirsin karşındaki kişi de çaresizliğini görür daha kötüsünü yaşayabilirsin sevgin çok kuvvetli ise çok acı çekiyor isen barış ama hemen değil boşanmakta evlenmek kadar ciddi bir olay çocuk oyuncağı değil bunu seninde onunda öğrenmesi gerekir çocuğun yok herhalde olsaydı çocuk içinde hiç hoş değil bu tarz ilişki bozuklukları ayrıca kadın erkeğin ne önünde olsun ne de arkasında olsun evlilikte yanyana el ele olun ki birbirinize engel olmadan uzun bir yol gidebilesiniz inşallah hakkında en hayırlısı olsun bence azcık sabret ve gör ....

sen biraz şart koş yok uzaklara gidelim yok kimseyle görüşmeyelim bırak bu hayalleri falan de..

ailem onlar benim tabiiki görüşeceğiz de...

Canim ben 29 0 ise 35 yasinda. 7 ay evli kaldik..evet ilk ayrilik döneminde nadir bile olsa sms yaziyorduk...birde ben biraz daha üzerine düstüm,bende düsündüm canim galiba o henüz fark etmedi tam olaylari,yani takmis kafaya uzaklari..ve aileye cikisi yani bencede henüz tam dank etmedi etti isede yanlis yöne etmis.

Ya diyorum ki evet diret gitmiyecem de uzaklara..
ve eger vazgeciyorsa zaten akilsizdir,hayir gelmez pek...

bana ilk görüstügümüzde uzun süre sonra böyle normal konusuyorken birden dedi-senden güzelide var disarda yani hic ne alaka??etrafindan dolduran cok yani!!!

dün de dedi ki lafinin arkasinda olmali insan..

ama kendisi lafta deyip degisiklik yapmiyor icratta..

ya aslinda cok sükür iyi bir insan birde duygusal ama keske daha fazla kendisi hayatini belirlese.

Son düzenleme:

Güzel olmak yetiyor muymuş düzgün bir evlilik için? Akıl bir karış havada bundan bi cacık olmaz ben sana söyliyeyim...

Güzel olmak yetiyor muymuş düzgün bir evlilik için? Akıl bir karış havada bundan bi cacık olmaz ben sana söyliyeyim...

Demek ki öyle görüyor cogu insan onda öyle söylemisler!

kendisi aslinda güzellik manyagi degil ama iste kafa karisik söyledi öyle...

güzellikle olsaydi ooo hoooo

ünlüler cok mutlu olurdu cünkü imkan var ya güzelligi sahtede olsa elde edebilmeye.

Canım bence bir süre daha görüşmeye devam et bakalım, acele karar verme.

Ya cekmeyince insan anlayamaz!!!

Allahim kimseyede göstermesin.....bana deniliyor git piskologa yik bilmem ne cok derdin var yok bilmem su bu ama sanki benim cok mu hosuma gidiyor böyle olmak...birde duygulari insan piskologla nasil cözsün

Eğer gerçekten birbirinizi çok sevseydiniz boşannmaka yerine mücadele etmezmiydin.Eğer mücadele edilmiyecek kadar kötüyse neden tekrar birleşme hemde uzaklara gitme kararı içerisindesiniz.Tabikide flörtken yada nişanlıyken ayrılıklar yaşanır.Ama bu evlilik sonuçta bilmem bana garip geldi hakkınızda hayırlısı olsun.Ama insan yedisinde neyse yetmişindedee o olur...

Psikolog duygularınıza yön veremez belki ama sizin için doğru olan konusunda sizi yönlendirir. Doğru karar almanıza yardımcı olur.
Daha önce de yazmıştım. Siz kararınızı vermişsiniz onay bekliyorsunuz diye.
Her yazdığınız bu düşüncemi destekliyor.
Ben de sizin bir uzmanla görüşmeniz taraftarıyım. Yeniden bir hata yapmamanız adına

Ailemin onayi mi?

Ailemin onayi mi?

Ailenizin, burda konunuzla ilgilenenlerin.
İçiniz rahat değil çünkü. Eşinize sevginiz bitmeden, hazır değilken çok ama çok erken bir boşanma kararı alıp uygulamışsınız. Bence zaman geçseydi büyük ihtimal yine boşanacaktınız eşinizden. Ancak bu kadar duygularınız karışık olmayacaktı.
Olan olmuş. Şu anda eşinize dönmeyi istiyorsunuz. Ben bunu anlıyorum yazdıklarınızdan. Ama çok da güvenmediğiniz için bir şey arıyorsunuz eşinize dönmenize sebep olacak. Bir neden. Onu bulmaya çalışıyorsunuz gibi geldi bana.
Eğer öyleyse. Deneyin bir daha. Ama çok şey beklemeden. Herşey düzelecekmiş gibi bir beklentiye gitmeden. Ve çok radikal kararlar almadan. Düzeninizi çok bozmadan.
Ve en önemlisi acele etmeden

valla ailenı hiçe sayma evınız gelsın develarca babanın elını ayagını öpsün ondan sonra başla yolunu devam ettırmeye .benden söylemesiii arkadaşımmm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…