Eski esin kızımı sevgilisiyle aynı evde yatırması

Bir gün sen evlendiğinde de annen onun annesine telefon açsın, "Hayırlı bi işimiz var, söyle o oğluna parazit yapmasın." desin. Onlar sizin kadar bile rahat durmayacak.

Bu durumu çocukların ayni odada yatması dışında normal görenler, bu normalin kadinlarin çoğuna sağlanmadığının, sağlanmayacağının farkında değiller herhalde. Hersey istediğiniz gibi olur inşallah.

eşiniz de zerre kafa yok valla
sivri zekalı
çocuğunuzu yatılı göndermemek için ne gerekiyorsa yapın hatta bu haftadan itibaren yalnızca gündüzlü gönderin
gerekirse ex kv ile de irtibata geçin

kıskanıyıor desinler ne derlerse desinler

bu sevgilisi şiddet yüzünden boşandığınızı bilmiyordur tabi
boşanma kağıdınızda falan yazıyor mu?

Benim de amacım o yatılı vermek istemiyorum ama protokole sığınarak almaya çalışacak.
Gram beyni yok bu adam öğretmen üstelik pedagojik formasyon almış bir insan insan hayret ediyor
Kadın tabiki de bilmiyordur boşanma dilekçesinde benim şikayetçi olduğum yazıyor ama o bir kılıfına uydurup kendi kendime darp raporu aldığımı bile iddia edebilir kandırmakta bir dünya markası

7 yasinda oglum var ve inanin herseyi biliyor. Eskidendi 7 yas cocuklarin saf olusu..Bu durumun evlenmesiylede ilgisi yok bence.. evlensede ayni odada yatirmamak gerekir.
Tabiki öyle ben evlenmeden aynı eve dahi sokma evlenince de aynı odada yatırma anlamında demiştim zaten biraz eksik ifade ettim sanırım o kısmı

Bir gün sen evlendiğinde de annen onun annesine telefon açsın, "Hayırlı bi işimiz var, söyle o oğluna parazit yapmasın." desin. Onlar sizin kadar bile rahat durmayacak.
Tabi tabi annem zaten benim kızım da ilerde evlenecek iki babası mı var dedirtelim dediginde bile delirdi annesi

Tabiki öyle ben evlenmeden aynı eve dahi sokma evlenince de aynı odada yatırma anlamında demiştim zaten biraz eksik ifade ettim sanırım o kısmı
Teknik olarak mumkun degil.. o da onun oglu.. ve maalesef babalar daha ilgisiz.. ya kizinin yatiya gitmesine izin vermeyeceksin.. tabii laftan anlayacaksa ex ya da dava acacaksin.

Teknik olarak mumkun degil.. o da onun oglu.. ve maalesef babalar daha ilgisiz.. ya kizinin yatiya gitmesine izin vermeyeceksin.. tabii laftan anlayacaksa ex ya da dava acacaksin.
Evlenmeden önce dışarıda bulusturabilirdi evlenince de bir aksam alıp kendi yanında yatırabilirdi ama yapmaz
En temiz yol dava açmak

Açtım katip avukat halletti sağolsun çocuğa su devirde 1500 lira veriyor elin çocuklarına kadınlarına yedirecek parasını utanmadan edepsiz
Nasıl halletiniz benim avukatım baya bir ücret istedi dava açmak için

Deli midir nedir?
Elalemin çocuğuyla aynı odada yatirmak nedir?
Küçük yani kızınız henüz,erkek çocugu da olsa fikrim degismez,kardeşi degil o çocuk,aynı odada uyutmak nedir?
Avukatınız bir yolunu bulacaktır muhakkak,gerekirse yatılı kalmasını engelleyecek bir yol bulmaya bakın.

Kardeşin o abin senin diyormuş kızıma
Bunun icin sonuna kadar uğraşacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…