- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Bir gün sen evlendiğinde de annen onun annesine telefon açsın, "Hayırlı bi işimiz var, söyle o oğluna parazit yapmasın." desin. Onlar sizin kadar bile rahat durmayacak.Canım katipaynen öyle yoksa yuvasını kursun herkes önüne baksın ömür yalnız geçmez ben kendim içinde aynı şeyi söylüyorum ama bu işlerin de bir adabı olur haldur huldur küçücük çocuğa yetişkin muamelesi yapıp da anlatılmaz ertesi hafta aynı evde kaldırılmaz hadi onu bile yaptı bir erkek çocuğuyla aynı odada yatırılmaz
Bu durumu çocukların ayni odada yatması dışında normal görenler, bu normalin kadinlarin çoğuna sağlanmadığının, sağlanmayacağının farkında değiller herhalde. Hersey istediğiniz gibi olur inşallah.Ben aynısı yapsam adım cok ve net o…. Çıkardı . Haramdan günahtan bahseden giydiğim bir kısa kollu tisörte bile karışan insanlar şimdi kalkıp ne var ki bu durumda diyorlar iki yüzlülük arşa çıkmış durumda
Bakalım avukatla sakin bir şekilde ilerleyeceğiz
Benim de amacım o yatılı vermek istemiyorum ama protokole sığınarak almaya çalışacak.eşiniz de zerre kafa yok valla
sivri zekalı
çocuğunuzu yatılı göndermemek için ne gerekiyorsa yapın hatta bu haftadan itibaren yalnızca gündüzlü gönderin
gerekirse ex kv ile de irtibata geçin
kıskanıyıor desinler ne derlerse desinler
bu sevgilisi şiddet yüzünden boşandığınızı bilmiyordur tabi
boşanma kağıdınızda falan yazıyor mu?
Umarım çok teşekkür ederim desteğiniz içinBu durumu çocukların ayni odada yatması dışında normal görenler, bu normalin kadinlarin çoğuna sağlanmadığının, sağlanmayacağının farkında değiller herhalde. Hersey istediğiniz gibi olur inşallah.
Tabiki öyle ben evlenmeden aynı eve dahi sokma evlenince de aynı odada yatırma anlamında demiştim zaten biraz eksik ifade ettim sanırım o kısmı7 yasinda oglum var ve inanin herseyi biliyor. Eskidendi 7 yas cocuklarin saf olusu..Bu durumun evlenmesiylede ilgisi yok bence.. evlensede ayni odada yatirmamak gerekir.
Günlerdir üzüntüden hasta oldum inanınBenim bile kan beynime sicradi
Tabi tabi annem zaten benim kızım da ilerde evlenecek iki babası mı var dedirtelim dediginde bile delirdi annesiBir gün sen evlendiğinde de annen onun annesine telefon açsın, "Hayırlı bi işimiz var, söyle o oğluna parazit yapmasın." desin. Onlar sizin kadar bile rahat durmayacak.
Tabi tabi annem zaten benim kızım da ilerde evlenecek iki babası mı var dedirtelim dediginde bile delirdi annesi
Teknik olarak mumkun degil.. o da onun oglu.. ve maalesef babalar daha ilgisiz.. ya kizinin yatiya gitmesine izin vermeyeceksin.. tabii laftan anlayacaksa ex ya da dava acacaksin.Tabiki öyle ben evlenmeden aynı eve dahi sokma evlenince de aynı odada yatırma anlamında demiştim zaten biraz eksik ifade ettim sanırım o kısmı
Evlenmeden önce dışarıda bulusturabilirdi evlenince de bir aksam alıp kendi yanında yatırabilirdi ama yapmazTeknik olarak mumkun degil.. o da onun oglu.. ve maalesef babalar daha ilgisiz.. ya kizinin yatiya gitmesine izin vermeyeceksin.. tabii laftan anlayacaksa ex ya da dava acacaksin.
ne gerekiyorsa yap adam iyice zıvanadan çıkmışGünlerdir üzüntüden hasta oldum inanın
Evlenince insan esiyle yatar cocuklarla degil.. yani baska odasi yok mu bu herifin cocuklari bir arada yatiriyor?Evlenmeden önce dışarıda bulusturabilirdi evlenince de bir aksam alıp kendi yanında yatırabilirdi ama yapmaz
En temiz yol dava açmak
Evini bilmiyorum ki. Neyse gerekli müdahaleyi yapacağız avukatla birlikteEvlenince insan esiyle yatar cocuklarla degil.. yani baska odasi yok mu bu herifin cocuklari bir arada yatiriyor?
Nasıl halletiniz benim avukatım baya bir ücret istedi dava açmak içinAçtım katip avukat halletti sağolsun çocuğa su devirde 1500 lira veriyor elin çocuklarına kadınlarına yedirecek parasını utanmadan edepsiz
Bana davayı kazandığımızda karşı taraftan isteyeceğini söyledi sizden ne kadar bir ücret istediNasıl halletiniz benim avukatım baya bir ücret istedi dava açmak için
Kardeşin o abin senin diyormuş kızımaDeli midir nedir?
Elalemin çocuğuyla aynı odada yatirmak nedir?
Küçük yani kızınız henüz,erkek çocugu da olsa fikrim degismez,kardeşi degil o çocuk,aynı odada uyutmak nedir?
Avukatınız bir yolunu bulacaktır muhakkak,gerekirse yatılı kalmasını engelleyecek bir yol bulmaya bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?