Eski esin kızımı sevgilisiyle aynı evde yatırması

Evleneceği kadına da size de acıdım. Bence evlenmesi sizin hayrınıza olur diğer kadına da şiddet göstereceğini düşünüyorum inşallah babanın haklarını azaltabilirsiniz

kuzum sana birebir aynı şekilde olan bir olay anlatıyorum iyi oku :)

Eski eş bozuntusuyla bolanalı 2 sene oldu tam olarak. biz daha boşanma davası bile açmadan elemanıyla birlikte olmaya başladı ve biz boşandıktan bir iki ay sonra birlikte tatile gittiler, kızımı da aynı yatakta yatırdı ş.fsiz.
bizde de şiddet sözlü şiddet psikolojik baskı bir sürü şey vardı. iyi ki boşamışım. o boş insan da evlenme peşinde bugüne kadar 3 ayda kızımı 3 kadınla daha tanıştırdı. yani anlayacağın sanırım birebir aynı hikayeleri yaşıyoruz seninle. ben en son her yerden engelleyerek çözüm buldum birdaha da açmiycam muhattap olmayı düşünmüyorum bu insan bozuntusu ile. kızın için birşey diyemiyorum elinde kanıt olmadan brşey yapamıyoruz malesef eğer kanıt olarak bir konuşman varsa sunabilirsin. Rabbim yardımcımız olsun bu insan bozuntuları ile.

Hikayenizi biliyorum ve gerçekten cok benziyoruz Allah bize sabır ve ilerisi için güzel eşler versin cok yorulduk
Ahlaksızlık başka birsey degil küçücük çocukları nelere alet ediyorlar

bende bosandim. Eski esimle bir anlasma yaptik. Kiz/erkek arkadaslarimizi cocugumuzla tanistirmayacagiz. Evlenecek olursak kizimizla tanistiracagiz, bunuda pat diye söylemek yerine uzmandan destek alarak yapacagiz. Konu sahibinin cocugu henuz cok kucuk, minicik bir dunyasi var. Evlenmeyi anlamasini beklemek bile zor iken alip baska cocukla ayni yerde yatirmasi cok yanlis. Babanin tutumu belli zaten, umursamiyor. Yeni anne geldi diyecek kadar hadsiz birisi. Evlenecegi kadin biraz olsun cocugu umursasaydi ikisini ayri yerlerde yatirirdi. Ikiside dusuncesiz.
Sizin bakis açınız doğru, keske sizin gibi dusunse onlarsa ama maalesef oyle degil

Bu konuda anlasma yapılması bence de çok mantıklı.Erkekler düşüncesiz oluyor maalesef, çocukların her yaş seviyesinde olaylara bakışı farklı,küçük çocuk bunu anlayamaz,ergen olsa zaten hassas.. O yüzden çocukların hayatına birini dahil etmeden önce çok düşünmek gerekiyor.
Benim çocuğum yoktu ama çocuğuyla ayrılan arkadaşlarımdan biliyorum,çok zor bi durum,Allah çocuğuyla ayrilan tüm kadinlarin yardimcisi olsun. Dediginiz gibi burda konusu geçen kadın da en az adam kadar suçlu,hatta daha fazla. Evlenmeden birlikte kalinmasini asla eleştirmem,herkesin kendi hayatı ama ortada iki küçük çocuk var, iki yetişkinin yaptığı da bencillik saçmalık

Ben en cok cocuklara uzuluyorum. Kadinin oglu icinde uzucu. Evlenmeden ayni evde kalinabilir, bende esimle beraber yasamistim sevgiliyken ama cocuklari buna dahil etmek icin bir süreçten gecirmek lazim. Cocuklar 15 16 yasinda olsa boyle konusmam, zaten dış dunyayi algilayabilecek kapasiteye gelmis oluyorlar. 7 ve 4.5yas gercekten cok kucuk.
Burada yapilan yorumlar sizin gibi hanimlar icin geçerli degil. Bencil ve sadece kendi istekleri icin yasayan insanlara yapiliyor. Ilk alintiladigim mesajda bir yanlis anlasilma oldugunu dusundugum icin yazmak istedim size

Mesajlarda "elin çocuğu,elin kadını" falan yazıldı ya üzüldüm,benim de eşimle sorunlarim var ama kızı geldiğinde onunla çok güzel bi bağ kurmuştuk,ama eşimin de eski esi "sana yaranmak için yapıyor" gibi sözleri olmuştu,benzer yorumları burda da görünce dışardan böyle yorumlanmasi çok üzücü.
Düşünüp yorum yazdığınız için teşekkür ederim çocuğunuz ve sizin için hep güzellikler olsun☘

Nasi bi mecburiyetle ayni odada yatirio ki. Kiz küçük, salondaki kanepeye bile bi carsaf koyup yatirirsin yani. Yazsana şu senin iqsuza neden salonda degil o oglanla yatti benim kizim diye. Cevap yazarsa delil olur.
Tekrar almak istediğinde yazacağım en son sinirlenip birdaha vermeyeceğimi yazdım o da seni ilgilendirmez dedi konudaki tüm iletişimimiz bu oldu

Siz üstünüze alınmayın lütfen niyetinizin iyi ve temiz olduğu her halden belli
Ama böyle karaktersizlerle bas etmek zorunda kalınca da insan ne yapacağını ne konuşacağını şaşırıyor artık

Ne ponçikçe yazmışsınız da adam hiç böyle yazdığınız gibi baba falan değil. Para vermemek için her şeyi yapıyor. Evlenme işine gelince de 4 yaşındaki bir çocuğa pat diye bunu söyleyemezsin. Evlenmeden de gezdiğin her kadını çocuğa getirip tanıtmazsın. O kadına gelince o da doydoy akıllı, başkasının kız çocuğu neden benim çocuğumla yatıyor demez mi bir insan? Üvery anneliği falan geçin ortada bir çocuk var hem de kız, eşşek olsa dikkat ederdi ama bu ikisi de sorumsuz ve akılsız aynı kumaştan yapılmışlar. Hiç öyle yazdığınız gibi ponçik babalık, ablalık falan yok yani iki saçma tipin birbirini bulması var. Ablalığa mablalığa gelinceye kadar başkasının çocuğuna az biraz özen gösterseymiş o da yeterli olurmuş sankim!

Yani, karşımızdaki elin kadını elin çocuğu, evet. Tanımıyoruz ki? Birçok kadın da, bu adam ne ki ne bulmuş olsun diyor, çocuk için inatlaşmalar kesilsin ki önyargılar kalksın. Ama öncelik inatlaşma, savaşma olunca bu mümkün değil.

Delillleri toplayin. Herseyi kayit altina alin. Dava actiginizda elinizde olsun

Siz üstünüze alınmayın lütfen niyetinizin iyi ve temiz olduğu her halden belli
Ama böyle karaktersizlerle bas etmek zorunda kalınca da insan ne yapacağını ne konuşacağını şaşırıyor artık
Çok teşekkür ederim siz de kendinizi çok üzmeyin lütfen,çok ağır seyler yaşamışsınız ama kızınızın herkesten çok size ihtiyacı var,siz üzülüp sinirlendikçe o çocuk da etkilenir,insallah babası yanlışlarını görüp daha hassas olmayı başarabilir

Aynen iki salak birbirini bulmuş harala gurele bi islere kalkismislar gibi duruo burdan bakinca. 3 ay sonra biz bosaniyoruz diye cikarlar ortaya zaten gerilmeye de gerek yok aslinda. Evde oda mi yok yatak mi yok koltuk mu yok nevresim mi yok. Hala anlamis degilim.

Sizin çocuğunuz da elin çocuğu o kadın için...ayrıca sizin tanımanıza gerek var mı? Mesela siz biriyle evlenecek olsanız eski esinize tanitir misiniz? Eski eşiniz de benim tanımam gerekiyor der mi?

Ben de “elin çocuğu” lafına alınmanızı hiç anlamadım. Elin çocuğu demek benim bildiğim yabancı çocuk demek. Başka bir hakaretvari anlamı varsa bilmiyorum gerçekten . Konu sahibi için o çocuk yabancı çocuk yani elin çocuğu. Aynı cinsiyet olsa ve evde kesinlikle başka oda olmasa yine bir nebze aynı odada elin kızıyla belki düşünmeden yatırılabilir ki bence o da uygun değil. Ama karşı cins, kendinden büyük ve tanımadığı, kan bağı da olmayan bir erkek çocuğu “elin çocuğu” işte. Aynı şekilde o çocuk için de konu sahibinin kızı “elin kızı”.

Bazıları kardeş olacaklar demiş de o iş öyle olmuyor. Çok iyi arkadaş, dost olurlar da bu çocukların hiçbir zaman (ilerde aşık olup evlenmeye karar vermezlerse ki hiçbir kan bağı olmayan çocuk bunlar. İsterlerse evlenirler gayet) aynı odada yatması uygun değil. O erkek çocuğu için de değil.

üvey anneliği geçin derken...burda tepki gösterdiğim şeyi anlamamissiniz bile..adama kızalım yaptığı yanlış..sevgilisi ve sevgilisinin çocuğu ile kızını şu süreçte aynı evde kalmasina sebep olmuş.. kadina kızalım o da adamla aynı kafada.. ee neden bütüne baktığımızda elin kadını,elin çocuğu oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…