Teşekkür ederim hepimizin hayatı çook daha iyi ve güzel olur inşallah, evet ilk eşimden 13 sene önce boşandım.
Boşandıktan sonra 6 ay kadar toparlanma sürecim oldu bu süreçte psikolojik destek aldım ve karşı tarafla hiç iletişime geçmedim artı düşünmemek için onlarca hobi edindim o dönem,
6 aydan sonra işe başladım zaten o kadar çok çalışıyordum ki düşünmeye vaktim bile olmuyordu sonra baktım işler hafifleyince de aklıma gelmiyor, atlatmışım :)
Sonrası zaten farklı farklı hatalar, yaşanmışlıklar tecrübeler vs vs :) Şimdi benden önce hiç evlenmemiş ve benden 5 yaş küçük biriyle 2 yıldır evliyim çok şükür ki mutlu ve huzurluyum :)
Bu arada o dönemde beni en çok yoran his öfkeydi ki bence hislerin en kuvvetlisi bu, insansın hata yapabilirsin karşındaki de insan o da hata yapabilir diye kendimi sürekli telkin ederek aştım bu hissi de,
bir de boşandığım için kendimi hiç eksik bir kadın olarak görmedim, hiç hakettiğimin azına razı gelmedim, güçlü bir kadınım her şeyin en iyisini en güzelini hakediyorum diye düşündüm hep toplumun aksine,
evlilik nasıl bir başarı değilse boşanmakta bir başarısızlık değil, şu an eminim yıllarım gitti emeklerim gitti diye düşünüyorsunuz ama gerek yok hayatın bir dengesi var siz bu yollardan geçmeliydiniz, o tecrübeleri edinmeliydiniz giden emeklere değil kazandığınız tecrübelere odaklandığınızda her şey süt liman oluyor :) Şuna inanın 5 sene sonra hatırladığınızda gülüp geçeceksiniz :) Bunu şiddet gören, aldatılan, aç kalan ve hastalanan, her türlü hakarete ve türlü sapkınlıklara maruz kalan ve akabinde boşanan bir kadın olarak söylüyorum :)