İnsan bir koku da bir şarkı da bir his de yıllar öncesine gidip yıllar önceki olayi çok net hatırlıyor ama hatırlayıp geciyor burada kadın hala unutamamış seviyor bu çok can sıkıcı bir durum değil miKimse kimseyi unutamaz, bilinç kaybı yaşanmadıysa. Olanlar, durumlar kabul edilir ve hayata devam edilir sadece. Ha bu demek değil ki daha mutlu olunamaz ya da daha mutsuz ama kimse kimseyi unutmaz.
Ben evliyken kocami unutuyodum jzhshdhdhdhArkadaşlar bugün bir arkadaşımın günü vardı beni davet etti sürecimi de biliyor normalde pek gitmem ama misafirlerinden benim tanıdıklarımda vardı ısrar etti gittim. Orada boşanıyor olduğumu söyledim bir tanesi boşanmanın çok zor olduğunu kendisinin de boşandığıni ama eşini unutamadığını söyledi. Ayrılalı 8 yıl tamamen bosanali 5 yıl olmuş ama hala unutamamış durum beni çok üzdü, bir insan eski eşini 8 yılda unutamaz mi bu mümkün mü.Ya ikeri de pişman olursam unutamazsam diye çok huzursuz oldum.
Evet üzücü. SEVGİ süt değil ki bitsin :) gerçekten sevmiş olan unutamaz ve iyi yad eder. Sevmeyen de unutamaz aklına geldikçe beddua eder :) siz severken ayrılmak zorunda olanlardan mısınız? ( ayran gönüllüler ve zamane daldan dala konmayı marifet sananlar tanımım dışındadır)İnsan bir koku da bir şarkı da bir his de yıllar öncesine gidip yıllar önceki olayi çok net hatırlıyor ama hatırlayıp geciyor burada kadın hala unutamamış seviyor bu çok can sıkıcı bir durum değil mi
Tam ne hissettiğimi bilemiyorum, dava açana kadar nefret ettiğimi sanıyordum ama şimdi içim acıyor, boşanma davası açtığıma hiç pişman değilim daha önce açmadığıma pişmanım 7 koca yılım gitti ama yine de içim acıyorEvet üzücü. SEVGİ süt değil ki bitsin :) gerçekten sevmiş olan unutamaz ve iyi yad eder. Sevmeyen de unutamaz aklına geldikçe beddua eder :) siz severken ayrılmak zorunda olanlardan mısınız? ( ayran gönüllüler ve zamane daldan dala konmayı marifet sananlar tanımım dışındadır)
Ayrılık sebebiniz nedirTam ne hissettiğimi bilemiyorum, dava açana kadar nefret ettiğimi sanıyordum ama şimdi içim acıyor, boşanma davası açtığıma hiç pişman değilim daha önce açmadığıma pişmanım 7 koca yılım gitti ama yine de içim acıyor
Ölümde insan sene dolmadan alışıyor. Sanırım geri dönmeyecek hissi gerçeği dönüyor ama ayrılınca hep bir umut kalıyor, bir beklenti. Yeni birisini bulana kadar unutulamıyor malesef. Herkeste ayni degil tabiBende yeni ayrıldım ve unutamadım ancak sekiz sene surecegibide sanmıyorum kendime tabidigim maç süre 2 3 yıl insan nelere alışıyor ölüm en basiti
Aile olamamak, ailesine aşırı bağlılıkAyrılık sebebiniz nedir
Çok doğru, ölüm de insan dönmeyeceğini biliyor, umudu kesiliyor ama ayrılınca acaba Birgün gelir mi, Birgün birleşir miyiz düşüncesi olabiliyor bu arkadaşta da eşinin evlenmemesi bile onun icin bir umut olmus adam evlenseydi çok üzülür, acısını yaşar artık mümkün olmayacağını görürdü.Takinti haline de gelmiş olabilir ama çok üzücü bir durum yıllarca bir adamı düşünmüş önüne bakmamış, anne olmamışÖlümde insan sene dolmadan alışıyor. Sanırım geri dönmeyecek hissi gerçeği dönüyor ama ayrılınca hep bir umut kalıyor, bir beklenti. Yeni birisini bulana kadar unutulamıyor malesef. Herkeste ayni degil tabi
Ailesine bağlı olması normal değil mi anne babası sonuçta insan silip atamaz kiAile olamamak, ailesine aşırı bağlılık
2-3 sene de fazla. 2-3 ay içinde geçmezse uzman desteği alınBende yeni ayrıldım ve unutamadım ancak sekiz sene surecegibide sanmıyorum kendime tabidigim maç süre 2 3 yıl insan nelere alışıyor ölüm en basiti
Ailesine bağlılık tabi ki güzel ama buna bağımlılık demek daha doğru, annesi, babası küçük büyük kardeş ne derse onlar doğru ona göre hareket etmeliydik, birsey olmadığı halde annesi, ablası kırılır biz buna alındık derlerdi eşime,eşim burnumdan getirir özür dile derdi. Bi yere gidecez plan yapardık annesi şuan sırası mı derdi oğlunun kafasına yatardi gidemezdik.Hep düzelir belki diye bekledim gittikçe daha kötü oldu.Ailesine bağlı olması normal değil mi anne babası sonuçta insan silip atamaz ki
Zamanla yerine otururdu belki
Yeni biri isteği yok kendimi yokluyorumda eskisi dünyadaki en kotu insan olsada yok yani cikaramiyorum kafamdan saplantiya dönmüştür belkide normal olmadığının farkindayimÖlümde insan sene dolmadan alışıyor. Sanırım geri dönmeyecek hissi gerçeği dönüyor ama ayrılınca hep bir umut kalıyor, bir beklenti. Yeni birisini bulana kadar unutulamıyor malesef. Herkeste ayni degil tabi
Anladım en iyisi olmuş o zaman üzülmeye gerek yokAilesine bağlılık tabi ki güzel ama buna bağımlılık demek daha doğru, annesi, babası küçük büyük kardeş ne derse onlar doğru ona göre hareket etmeliydik, birsey olmadığı halde annesi, ablası kırılır biz buna alındık derlerdi eşime,eşim burnumdan getirir özür dile derdi. Bi yere gidecez plan yapardık annesi şuan sırası mı derdi oğlunun kafasına yatardi gidemezdik.Hep düzelir belki diye bekledim gittikçe daha kötü oldu.
Bende öyle düşünüyorum 8 sene korkunç ama 2 3 sene bile unutulmazsa insan yaşlanır zaten üzüntüden
Ben de 13 senedir unutamadım, ondan resmen kurtulduğum anda yaşadığım o müthiş güzel duyguları.
Arkadaşım insanlar ölen evlatlarını anne babalarını unutuyor, 5 sene birini unutamamak mümkün mü?
5 sene birini unutamadım tribine giren biri ya saplantılıdır ya da iyi birini bulamamıştır boşluktan öyle sanıyordur.
Ne güzel maşallah arkadaslarinizaBoşanmadim ama boşanan arkadaşlarımın hespi ama hepsi şükür duasi etti. Tanıdığım hiçbir kadin eski eşinin arkasından yas tutmadi. Boşanma raddesine gelene kadar kendilerinden nefret ettiriyorlar
Teşekkür ederim hepimizin hayatı çook daha iyi ve güzel olur inşallah, evet ilk eşimden 13 sene önce boşandım.13 yıl önce boşanmışsınız ve hayat güzel gidiyor diye yorumluyorum , umarım çok daha iyi olur
Hayat bu süreçte nasıl gelişti
Biz yeni boşananlar olarak merak ediyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?