Saplantılı insanları kendinize örnek almayın. Hem boşanmayığ ne yapacaksınız? Ortada kurtarılacak bir evlilik mi var?Arkadaşlar bugün bir arkadaşımın günü vardı beni davet etti sürecimi de biliyor normalde pek gitmem ama misafirlerinden benim tanıdıklarımda vardı ısrar etti gittim. Orada boşanıyor olduğumu söyledim bir tanesi boşanmanın çok zor olduğunu kendisinin de boşandığıni ama eşini unutamadığını söyledi. Ayrılalı 8 yıl tamamen bosanali 5 yıl olmuş ama hala unutamamış durum beni çok üzdü, bir insan eski eşini 8 yılda unutamaz mi bu mümkün mü.Ya ikeri de pişman olursam unutamazsam diye çok huzursuz oldum.
Sizin ne kadar oldu ayrilaliBende yeni ayrıldım ve unutamadım ancak sekiz sene surecegibide sanmıyorum kendime tabidigim maç süre 2 3 yıl insan nelere alışıyor ölüm en basiti
Bende öyle düşündüm ama yine de moralim bozuldu5 sene mi?
1 sene bile çok bence.
Arkadaşınız psikolojik destek almalı acilen.
Kadın deli galiba 8 senedir adamın ardından ağır yakacağına boşanmasaymış.Hasta insanları kendi hayatınızla kıyaslamayı bırakın Bu dünyada ayrıldığı kocayı 8 yıldır unutmayan kadın azdır olanda hasta,takıntılıdır.Arkadaşlar bugün bir arkadaşımın günü vardı beni davet etti sürecimi de biliyor normalde pek gitmem ama misafirlerinden benim tanıdıklarımda vardı ısrar etti gittim. Orada boşanıyor olduğumu söyledim bir tanesi boşanmanın çok zor olduğunu kendisinin de boşandığıni ama eşini unutamadığını söyledi. Ayrılalı 8 yıl tamamen bosanali 5 yıl olmuş ama hala unutamamış durum beni çok üzdü, bir insan eski eşini 8 yılda unutamaz mi bu mümkün mü.Ya ikeri de pişman olursam unutamazsam diye çok huzursuz oldum.
Evet zaten Oluru olsa boşanma davası acmazdim ama yine de içim acıdıSaplantılı insanları kendinize örnek almayın. Hem boşanmayığ ne yapacaksınız? Ortada kurtarılacak bir evlilik mi var?
Ay ne güzel maşallah,sizin adınıza sevindim, eski eşine e devletten bakıyormuş evlenmemiş o da bu da Birgün gelir diye bekliyor sanirimİki sene oldu ayrılalı bi zil takmadığım kaldı, bu kadın milleti kendine eziyet etmeyi ne kadar çok seviyor yav. Eski kocası çoktan evlenmiştir, torun torbaya karışmıştır bunlar da “unutamadım” Allah akıl fikir versin.
Acıyacak bir şey yok. Durumu dramatize etmek size zarardan başka bir şey getirmez.Evet zaten Oluru olsa boşanma davası acmazdim ama yine de içim acıdı
Bende öyle düşünüyorum 8 sene korkunç ama 2 3 sene bile unutulmazsa insan yaşlanır zaten üzüntüden8 senemi? Kadin bariz saplantili
Çok taze toplamda sanirim5 aySizin ne kadar oldu ayrilali
Dönecek olan çoktan gelirdi boşa bekliyor ve saplantı yapmış.Ay ne güzel maşallah,sizin adınıza sevindim, eski eşine e devletten bakıyormuş evlenmemiş o da bu da Birgün gelir diye bekliyor sanirim
Kiyaslamiyorum 8 yıl korkunç zaten ama 2 yıl falan da sürse çok yıpranır insanKadın deli galiba 8 senedir adamın ardından ağır yakacağına boşanmasaymış.Hasta insanları kendi hayatınızla kıyaslamayı bırakın Bu dünyada ayrıldığı kocayı 8 yıldır unutmayan kadın azdır olanda hasta,takıntılıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?