Eski eşinin adıyla hitap etmesi ?

Moralin bozulabilir bence haklısın ama sanmıyorum unutamadığını falan. Unutamasa kendini affettirir evlenir tekrar onunla. Çocukla ilgili mevzularda falan konuştukları için yanlışlıkla söylüyodur bence. Üzme kendini yaa

Moralin bozulabilir bence haklısın ama sanmıyorum unutamadığını falan. Unutamasa kendini affettirir evlenir tekrar onunla. Çocukla ilgili mevzularda falan konuştukları için yanlışlıkla söylüyodur bence. Üzme kendini yaa

Bazi insanlarda olabiliyor bu.bence cokta onemsemeyin.
Benim kayinvalidem esinden bosandi yeni bir evlilik yaptı oda arada bir eski eşinin adiyla sesleniyormus yeni esine 5 yillik evliler ama eski eşiyle hicbir alakasi yok kotu ayrildilar dusunmuyor yani.cokta takilmayin bnce

Onu unutamamis olsa "cocuk mutlu olsun" kartini oynayip onunla tekrar evlenir. Ben hic sanmiyorum unutamadigini...
Ama cok can sıkıcı o konuda haklısınız.

O da bisey mi ben babama aşkım , kocama anne , abime baba diyorum... kafa bu karışır arada. Eşimde bana oğlum diyor ama öğrencisine seslenir gibi.
Biz hepten karışığız ben kaçtım :))

Ayrılmayı bile ciddi ciddi düşünür oldum

Yeni eşinin de ister istemez sinirleri bozuluyordur bu duruma

O da bisey mi ben babama aşkım , kocama anne , abime baba diyorum... kafa bu karışır arada. Eşimde bana oğlum diyor ama öğrencisine seslenir gibi.
Biz hepten karışığız ben kaçtım :))
Onlar sorun değil ufak Şeyler ama başla bir kadın adıyla seslense eminim kırılırsanız

Bence tamamen ağız alışkanlığı 8sene boyunca aynı ismi söylemiş ister istemez olur bence zamanla geçer

Heh tam da bu yüzden. Çocuklarla ilgili az da olsa iletişim halinde oldukları için dalgınlığına geliyor yoksa sizi sevmediğinden ya da onu unutamadigindan değil. Öyle olsaydı onun yanında olurdu.
Belki de öyle çocuk sevgiden daha güçlü bir bağ ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…