- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Ay o zaman ne ayrılığıTek sorun bu aramızda başka sorun yok
Bazi insanlarda olabiliyor bu.bence cokta onemsemeyin.Merhaba arkadaşlar ,
Önceki konumdan bilenler bilir biz eşimle 2 senelik evliyiz Öncesinde 3 senelikte birlikteliğimiz var benle tanışmadan 8 yıl önce ilk eşinden ayrılmış birde çocukları var lütfen bana kızmadan yorum yapın eşim zaman zaman bana eski eşinin adıyla hitap ediyor hitap etmese de dilinin ucuna geliyor Ayşe diyecekken ayş deyip hata yaptığını anlıyor mesela bu gece de aynı şey oldu onu mu düşünüyorsun dediğimde kavga çıkıyor bu sözüm hakaretmiş o benle evlenmiş bu ne Biçim soruymuş vs vs kavga ediyoruz sonuç olarak neden ismimi karıştırıyorsun dediğimde bilmiyorum diyor sadece istemeden oluyor sebebini bilmiyorum diyor neden olabilir ?
Okuduğunuz için teşekkürler şimdiden gerçekten bu konuya çok takıldım ne yapmam gerekir.
Ama çok sinirim bozuluyorAy o zaman ne ayrılığı
Ayrılmayı bile ciddi ciddi düşünür oldumMoralin bozulabilir bence haklısın ama sanmıyorum unutamadığını falan. Unutamasa kendini affettirir evlenir tekrar onunla. Çocukla ilgili mevzularda falan konuştukları için yanlışlıkla söylüyodur bence. Üzme kendini yaa
Yeni eşinin de ister istemez sinirleri bozuluyordur bu durumaBazi insanlarda olabiliyor bu.bence cokta onemsemeyin.
Benim kayinvalidem esinden bosandi yeni bir evlilik yaptı oda arada bir eski eşinin adiyla sesleniyormus yeni esine 5 yillik evliler ama eski eşiyle hicbir alakasi yok kotu ayrildilar dusunmuyor yani.cokta takilmayin bnce
Ayrılmayı bile düşündüm ve düşünüyorum daOnu unutamamis olsa "cocuk mutlu olsun" kartini oynayip onunla tekrar evlenir. Ben hic sanmiyorum unutamadigini...
Ama cok can sıkıcı o konuda haklısınız.
Onlar sorun değil ufak Şeyler ama başla bir kadın adıyla seslense eminim kırılırsanızO da bisey mi ben babama aşkım , kocama anne , abime baba diyorum... kafa bu karışır arada. Eşimde bana oğlum diyor ama öğrencisine seslenir gibi.
Biz hepten karışığız ben kaçtım :))
Ciddi söylüyorum bende demeyim dedikçe derimAma çok sinirim bozuluyor
Belki onda da öyle oluyordurCiddi söylüyorum bende demeyim dedikçe derim
Geçmiyor zamanla işte 2 senedir evliyiz ve GeçmiyorBence tamamen ağız alışkanlığı 8sene boyunca aynı ismi söylemiş ister istemez olur bence zamanla geçer
Senin için kötü bişey evet ama İnan geçecektir . Ya da çözüm olarak sana aşkım hayatım gibi kelimeler kullansa yaGeçmiyor zamanla işte 2 senedir evliyiz ve Geçmiyor
Çocukla ilgili konularda telefonla konuşuyorlar
Genelde Aşkım canım falan der isim söyleyeceği zaman bazen oluyorSenin için kötü bişey evet ama İnan geçecektir . Ya da çözüm olarak sana aşkım hayatım gibi kelimeler kullansa ya
Belki de öyle çocuk sevgiden daha güçlü bir bağ ne de olsaHeh tam da bu yüzden. Çocuklarla ilgili az da olsa iletişim halinde oldukları için dalgınlığına geliyor yoksa sizi sevmediğinden ya da onu unutamadigindan değil. Öyle olsaydı onun yanında olurdu.
Gülüyormuş....cunku biliyor oda hicbir sekilde onunla alakasi olmayacaginiYeni eşinin de ister istemez sinirleri bozuluyordur bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?