Eski eşinin adıyla hitap etmesi ?

sinir oluyorum ilk aklıma neden böyle söylüyor diye bir düşünce geliyor sonra da diyorum ki acaba onu unutamadı mı hayır böyle birşey yok neden oluyor bilmiyorum diye bağırmaya başlıyor sonradan da kısacası çok yoruldum

istemdışı yapıyor farkındayım ama kırıldığımı hiç umursamıyor.
çok belli edersen sıkıntını daha çok kullanacaktır . istemsiz olarak . bence sen 1 kere söyledin . belki daha çok söyledin. bir daha söyleme . o dikkat etsin. söylemekle adam, adam olsaydı...

Ağız alışkanlığıdır.. Ben kedilerimin (3 tane) isimlerini bile birbirine söylüyorum.. Doğrusunu bulana kadar hepsini sayıyorum.. Bence çok takılmayın.. Yataktayken falan söylemediği sürece sorun yok bence

3 senelik birliktelik 2 senelik evlilik tam 5 senelik bir geçmişiniz var ve siz hala eski eşi mi sorun ediyorsunuz sizi sevmese neden o kadar zaman çıksın sizinle ve evlensin çıkarken böyle ağzına gelmiyor muydu ayrıca asıl çıkarken bunu yapması lazımdı garip o zaman olmayıp evlenince olması ama üzerinde durulacak bir mevzu değil.

nerede söylediğinin çok önemi yok her zaman söyleyebiliyor. ayrılmayı bile düşür oldum

çıakrken yapmıyordu evlenince aynı eve girince başladı x yemek hazır mı x neredesin vs gibi..eski eşi sorun ettiğimden değil bu durum beni çok rahatsız ediyor ve mutsuz oluyorum konuştuğumda da sebebini bilmiyorum diyor

nerede söylediğinin çok önemi yok her zaman söyleyebiliyor. ayrılmayı bile düşür oldum
Tabi hoş bişey değil ama olabiliyo bazen benim de geçen kendi annem eşime eski eşimin adıyla hitap etti ( ki eski eşimden nefret eder şimdiki eşimi beni sevdiği kadar sever) yani olabilir bazen ama çok sık oluyosa uyarın bence dikkatli olsun.. Ama bence onu seviyo ya da sizi sevmiyo falan olduğu için olmaz bunlar.. Sadece dil sürçmesi.. boşanmayı düşündürecek bi durum yok bence

bende sevdiğini düşünmüyorum ama artık bu durum beni yaralıyor. herseyi bırakıp ayrılsam mı diye düşünüyorum.

psikolog bu durumu takıntı yaptığımı falan söyledi.
çok ilginç geldi bana sonuçta kimin hoşuna gider ki böyle bişey.. Ha belki takıntı olarak onu sevdiğini düşünmenizi görmüş olabilir ama yani sürekli olması da istemesen de takıntı yapılabilecek bi durum.. Peki ne sıklıkta oluyo bu durum? yani her gün mü size öyle hitap ediyo mesela yoksa arada bir olan bişey mi?

arada bir olan birşey bazen adıyla hitap etmiyor da dilinin ucuna geliyor hissediyorum onu mu seviyorsun deyince de bu bana hakaret diyor çok sinir bozucu bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…