Eski eşinin adıyla hitap etmesi ?

siz seviyor musunuz peki eski eşinizi?
bu soruyu bana sanirim son bir senede ilk kez soran kisi siz oldunuz, birden 'noluyoz be' dedim kendi kendime haha!
kesinlikle sevmiyorum, hicbir guzel duygu beslemiyorum ona karsi ve ilgilenmiyorumda. cok sukur, bitti gitti!

sizdeki fark esinizin 'bitti gitti' diyememesi cunku bir cocuklari var. o yuzden nekadar tamamiyle bitmesini istesede bitemiyor, bi yerlerde hep olacak o.

kendinizi uzmeyin, kuruntu yapmayin, esinizin sert tepkisini anlayabiliyorum.

ilişkimiz bitti diyor. neden bana bu kadar sert tepki veriyor olabilir?

ilişkimiz bitti diyor. neden bana bu kadar sert tepki veriyor olabilir?
elbette sadece tahmin uretebiliriz, sahsen ismini yanlis soyledim diye bana sevgilim 'eski kocani hala seviyomusun' yada 'unutamadin mi' dese, zoruma gider, bende sert tepki verebilirim.
ayni muhabbeti bidaha yapmasin diye belkide gozunu korkutmak icin sert tepki veriyordur.

ben boşanmış brinin psikolojisini anlayamam gerçekten ama sert tepki verdiğinde bende çok kzııyorum. hala seviyor musun deyince bu sözün hakaret diyor

Eşimle ilk tanıştıığımızda abi diyodum. Sonradan nişanlandık nişanlandığımız gün gezerken abicim dedi bana yanlışlıkla. O geldi şuan aklımabi bakış atmıştım bir daha ağzından kaçırmadı. İnsanda alışkanlık oluyo. Ama çok sinir bozucu bişey .sende uyar bi zahmet dikkat etsin

Kaç uyardığımı tahmin bile edemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…