- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
bende mi ona kadının adıyla hitap edeyim?Eski eşinin adıyla hitap etmesi mi?
Bende ona aynısını yaparım. Kadının adıyla hitap ederim. İşin suyunu çıkartırım. Ama ayrılmam
bu soruyu bana sanirim son bir senede ilk kez soran kisi siz oldunuz, birden 'noluyoz be' dedim kendi kendime haha!siz seviyor musunuz peki eski eşinizi?
ilişkimiz bitti diyor. neden bana bu kadar sert tepki veriyor olabilir?bu soruyu bana sanirim son bir senede ilk kez soran kisi siz oldunuz, birden 'noluyoz be' dedim kendi kendime haha!
kesinlikle sevmiyorum, hicbir guzel duygu beslemiyorum ona karsi ve ilgilenmiyorumda. cok sukur, bitti gitti!
sizdeki fark esinizin 'bitti gitti' diyememesi cunku bir cocuklari var. o yuzden nekadar tamamiyle bitmesini istesede bitemiyor, bi yerlerde hep olacak o.
kendinizi uzmeyin, kuruntu yapmayin, esinizin sert tepkisini anlayabiliyorum.
elbette sadece tahmin uretebiliriz, sahsen ismini yanlis soyledim diye bana sevgilim 'eski kocani hala seviyomusun' yada 'unutamadin mi' dese, zoruma gider, bende sert tepki verebilirim.ilişkimiz bitti diyor. neden bana bu kadar sert tepki veriyor olabilir?
ben boşanmış brinin psikolojisini anlayamam gerçekten ama sert tepki verdiğinde bende çok kzııyorum. hala seviyor musun deyince bu sözün hakaret diyorelbette sadece tahmin uretebiliriz, sahsen ismini yanlis soyledim diye bana sevgilim 'eski kocani hala seviyomusun' yada 'unutamadin mi' dese, zoruma gider, bende sert tepki verebilirim.
ayni muhabbeti bidaha yapmasin diye belkide gozunu korkutmak icin sert tepki veriyordur.
ben çok kırlıyorum ama ne yapmam gerekirağız alışkanlığı sanırım annem bazen bana kuzenimin ismiyle seslenir. kuzenlere de benim ismimle
uyarmak dışnda aklıma birşey gelmiyorben çok kırlıyorum ama ne yapmam gerekir
boşanmak?uyarmak dışnda aklıma birşey gelmiyor
byük bir mesela yada aldatma yok sonuçta ortadaboşanmak?
Mesele ufak ama devamlı olunca yani ara ara tekrarlayınca büyük bir mesele halini alıyorbyük bir mesela yada aldatma yok sonuçta ortada
Kaç uyardığımı tahmin bile edemezsinEşimle ilk tanıştıığımızda abi diyodum. Sonradan nişanlandık nişanlandığımız gün gezerken abicim dedi bana yanlışlıkla. O geldi şuan aklımabi bakış atmıştım bir daha ağzından kaçırmadı. İnsanda alışkanlık oluyo. Ama çok sinir bozucu bişey .sende uyar bi zahmet dikkat etsin
Kaç uyardığımı tahmin bile edemezsin
Denedim ben sana güveniyorum diyorHiç hoş bi durum değil ya. Sende ona eski sevgilinin ismiyle hitap et ne tepki vercek bakalım
Benim adım 'madam' diye tavrını koy her defasında ben olsam konuşmam adımı iyice doğru söyleyene kadar çok sinirlendim şuan kendimi koydum yerine asla kaldıramamDenedim ben sana güveniyorum diyor
Ya işte bende çok sinirleniyorum böyle olunca gerginlik BaşlıyorBenim adım 'madam' diye tavrını koy her defasında ben olsam konuşmam adımı iyice doğru söyleyene kadar çok sinirlendim şuan kendimi koydum yerine asla kaldıramam
Ayrılmayı bile düşünür oldumYa işte bende çok sinirleniyorum böyle olunca gerginlik Başlıyor
Dikkat çekmek için iyi bir yöntem olabilir ama asla tek sorun buysa boşanma nedeni değil bencebende mi ona kadının adıyla hitap edeyim?
Tek sorun bu aramızda başka sorun yokDikkat çekmek için iyi bir yöntem olabilir ama asla tek sorun buysa boşanma nedeni değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?