Eski eşinin adıyla hitap etmesi ?

Eski esine sinirlendiği icin falan da aklinda o meseleler kalip şaşırıyor olabilir araları nasil

Siz eşinize başka bir erkek ismiyle hitap etseniz eşiniz kıyameti koparır. Ona isminizi söyleyin, "bir yere yaz, iyice ezberle. Kafan almıyorsa da isimle hitap edip de sinirimi bozma benim sürekli, hayatım de geç" de. ... Bana da nişanlım geçen gün eski sevgilisi ayça nın beni o zaman da tanıdığını, benim hakkımda ileri geri konuştuğunu söyledi. O ismi anması bile nefret uyandırıyor. Böyle şeyler insanı insandan soğutur. İz bırakır...

boşanmayı düşünmeye başladım

boşanmayı düşünmeye başladım
Boşanmak çok ciddi bir karar, konuşularak olumlu hale çevirme imkanınız varken bence durumdan ne kadar rahatsız olduğunuzu ve kırıldığınızı ona ifade edin (bağırarak değil) soğuk davranın, kaybedeceğini hata yaptığını kendisinin düşünmesini sağlayın. Kendisi farkına varırsa düzeltir anca...

ne zaman dyor mesela Ayşe diye
bence o önemli
yani utanarak söylüyorum ama tam bişeyler yaşarken diyorsa ben masum karşılamazdım
yani mesela hafta sonu misafirler gelecek onlara lokum ikram edeceğim dedi ay x lokum pahalı olur çikolata alalım dedi ne zaman söyleyeceği belli olmuyor bazen yemek hazır mı x kalk şuraya gidelim x gibi yani bazende dilinin ucuna geliyor söylemiyor

ne şekilde soğuk davranacağım ? yemek yapmayayım mı mesela akşamları

demekki ağız alışkanlığı işte
önemli gibi görünmüyor..

ne şekilde soğuk davranacağım ? yemek yapmayayım mı mesela akşamları
Yemek yapın tabii... Yani cilveli davranmayın, O'na resmi davranın yani ödüllendirme yöntemi. Size davranması gerektiği gibi davranmıyorsa, sevginizden mahrum bırakıp hatasını anlamasını sağlayabilirsiniz. sıcaklık göstermeyin, gülümsemeyin, merak etmeyin... Yani onu yoksayın.. ve bir süre bu durum böyle devam etsin.

laf falan sokayım mı arada?

laf falan sokayım mı arada?
Sokmayın, haklıyken haksız duruma düşersiniz. Soğuk olun, o sizin gönlünüzü almaya çalışsın. Ama bu soğukluğu bir süre devam ettirin. İlla noldu, noldu derse, kırgın bi ses tonuyla " yaptığı hataya ne kadar canınızın sıkıldığını" anlatın. Ama kırgın bir ses tonuyla... Erkekler sürekli bağıran, ayakları yere vura vura bi şeyler isteyen kadınları anlamak yerine onlarla mücadele etmeyi seçiyor çünkü. Sakinliğinizi koyuyun. Onu sevmeyin.

artık o kadar yoruldum ki bitirsem mi bu evliliği kendisine de söyledim ama hayır diyor

yani tam benim yapabilecegim bir davranis gercekten! cok korkuyorum sevgilime yanlislikla eski kocamin ismiyle hitap etmekten.
biraz bilincaltiyla alakali, eski esini sevmekle/ozlemekle hic alakasi yok, maalesef insanin hayatinda bazi seyler yarim kalabiliyor, nekadar bitmis unutmus olsakta hersey tam hazmedilmemis olabiliyor.

Cok takilmayin bence, duymamis gibi yapin.

siz seviyor musunuz peki eski eşinizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…