- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.106
- 133
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Evli olmasın?
Evli değil. Başka birisi bilmiyorum inanın emin olamıyorum.Başka biri var.
Evli falan bile olabilir.
Bitirmeme izin vermiyor diye bir şey de yok, engelle sil gitsin.
Sadece bir kez özür diledi. Sonunda sen özrümü haketmiyorsun geri alıyorum dedi-Sevdiğinin gönlünü almak ister insan, bunun yaşla alakası yok. Çocuk gibi zıplaması hoplaması gerekmiyor, bir canı gönülden "üzgünüm seni kırdım" yeter bazen. Bir öpücük yeter.
-Sevmenin, ilginin eski - yeni kafası olduğunu sanmıyorum. Öyle olsa halen 50-60 yaşında birbirini seven, gözlerinin içi gülen, birbirine değer veren insanlar olmaz.
-İnsan sevdiğiyle vakit geçirmek ister.
-Son soruna cevap, evet bahane, adamın işine öyle gelmiş, o da yolunu böyle tutturmuş.
ben 22 o 29 yaşında.Yaşınız ve onun yaşı kaç?evli yada nişanlı olabilir mi?Yada gerçekten karakteri öyledir.Kendisi ile konuşmaya çalışın tartışmadan tabiki.
Evli değil. Başka birisi bilmiyorum inanın emin olamıyorum.
Sadece bir kez özür diledi. Sonunda sen özrümü haketmiyorsun geri alıyorum dedi
ben 22 o 29 yaşında.
Bana ciddi ciddi mektuplaşalım bana daha uygun dedi. İnanamıyorum bana o kadar mı tahammülün yok. Yani sesimi duymaya konuşmaya.. Ne alaka yapım bu diyor. Babasıyla arkadaşlarıyla saatlerce konuşuyor ama. Arkadaşım nişan atmış 3 saat onla konuştum demişti bi kez. İnanamadım benimle 3 dakika bile konuşmayan insan
evliArkadaşlar düşünüyorum düşünüyorum çıkar yol bulamadım.
9 aydır birisiyle görüşüyorum. Çok uzağız birbirimize 2 ya da 3 haftada bir görüşüyoruz. Görüşünce heyecanını mutluluğunu hissedebiliyorum. Saatlerce beni izler. Bi yerde oturduğumuzda saatlerce bana bakar heyecanlanır sesi titrer falan. Ama normal Zaman'larda asla aramaz ya da mesaj atmaz. Ya insan 1 haftada en azıdan 1 kez aramaz mı?
Aramıyor. Mesaj deseniz günde 2 tane mesaj atar 1.si Günaydın 2.si ders çalışıyor musun.
Gece iyi geceler mesajı bile atmaz. Ben atınca da kısa cevaplar atar. Konuşmayı keser. Kaç kez söyledim, özlüyorum neden böyle yapıyorsun diyorum. Eski kafalıyım yapım bu. Hem ders çalış diye diyor. Günde 5 dakika araması ders çalışmama Nasıl engel olabilir ki. Çok uzatınca çocukça davranışlar ben daha olgunum diyor. Benden 7 yaş büyük.
Asla gönlümü almaz. Defalarca bitti diyorum bitiriyorum aklımda ama unutmama izin vermiyor. Bak pişman olacaksın benim gibi düşüncelisini bulamazsından başlıyor tamam dikkat ederime geliyor konu ama gene aynı. Gerçekten yapısı bu olabilir mi
Yoksa bahane mi
Ne yapmalıyım o kadar kararsızım ki..
Ha birde şunu eklemek istiyorum kendisi 3 sene sınava hazırlanmış bölümlerimiz aynı.. Çok iyi bi işi var.
Ama bana asla sınav Hakkı'nda bilgi vermez. Çok sağlam notlarım bar diyor ama seninle paylaşabilirim demiyor. Sadece destek olmak için aramıyormuş sormuyormuş
Yapım bu eski kafalıyım napıyım diyor. Liseli miyiz diyor.Hiç çekemem msj çekmeyen adamı gunde kaç kere msjlaşırdık biz eşimle 100 olabilir belki daha fazlaşimdi o kadar çok değil ama msjlaşıyoruz gene konuşmayı srvmiyorum zaten
hani diyor ya ders çalış diye seni düşündüğünden. Mesela laf arasında kursta şu kitabı önerdiler diyorum Hmm bendede var biz de ondan bakmıştık diyor . İyi not al benim çok sağlam notlarım vardır. Yahu madem var madem düşünüyorsun ve destek olmak istiyorsun paylaş benimle ama yok sadece aramayarak destek olmayı seçiyor.Bekar olduğundan emin misin? Hem ne o öyle oturunca uzun uzun bakmalar,eve gidince aramamalar.. Notu olup vermemeler falan..değişik ya..sevmem gizemli tipleri.. Sende kuşkuyla yaklaş..
Evet korkarım başardı da. Şöyle mükemmelim şöyle düşünceliyim diye diye. İstikrarlı olamıyorum, bi şekilde çaba göstermeden ikna ediyor beni. Kendimi ezik hissediyorum karşısında artıkBu arada en sinir olduğum laf; benim gibisini bulamazsın. . Bu resmen psikolojik baskı.. seni sindiriyor içinden" hadi ya gerçekten bulamaz mıyım? Bulurum ya.. yok yok bulamam en iyisi düzelmesini beklemek. ." Demeni sağlıyor. Kendini de mi mok sanıyor. Kimsin sen ne özelliğin var ki bulamıyorum. Gözünden ateş mi çıkarıyorsun?
Haklısınız. Reklamsal hareketler yapamam ben buyum diyor.Bu hep böyle gider değişmez sende hep yarım yaşarsın birseyleri içinde kalır...bence iletişimle de cozulmuyorsa sal gitsin
Hayır Can'ım u değil :))Bu kisinin isminin bas harfi u mutipkisinin aynisi birisini taniyorum da
yani böyle bi karekter yapısı olamaz mı? İstemediği içindir kesinlikle diyorsunuzŞunu bilir şunu söylerim seven insan özler arar sorar. Seven insan konuşmaya doyamaz merak eder. Eski kafalılıkla alakası yok bu durumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?