- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Arkadaşlar düşünüyorum düşünüyorum çıkar yol bulamadım.
9 aydır birisiyle görüşüyorum. Çok uzağız birbirimize 2 ya da 3 haftada bir görüşüyoruz. Görüşünce heyecanını mutluluğunu hissedebiliyorum. Saatlerce beni izler. Bi yerde oturduğumuzda saatlerce bana bakar heyecanlanır sesi titrer falan. Ama normal Zaman'larda asla aramaz ya da mesaj atmaz. Ya insan 1 haftada en azıdan 1 kez aramaz mı?
Aramıyor. Mesaj deseniz günde 2 tane mesaj atar 1.si Günaydın 2.si ders çalışıyor musun.
Gece iyi geceler mesajı bile atmaz. Ben atınca da kısa cevaplar atar. Konuşmayı keser. Kaç kez söyledim, özlüyorum neden böyle yapıyorsun diyorum. Eski kafalıyım yapım bu. Hem ders çalış diye diyor. Günde 5 dakika araması ders çalışmama Nasıl engel olabilir ki. Çok uzatınca çocukça davranışlar ben daha olgunum diyor. Benden 7 yaş büyük.
Asla gönlümü almaz. Defalarca bitti diyorum bitiriyorum aklımda ama unutmama izin vermiyor. Bak pişman olacaksın benim gibi düşüncelisini bulamazsından başlıyor tamam dikkat ederime geliyor konu ama gene aynı. Gerçekten yapısı bu olabilir mi
Yoksa bahane mi
Ne yapmalıyım o kadar kararsızım ki..
Ha birde şunu eklemek istiyorum kendisi 3 sene sınava hazırlanmış bölümlerimiz aynı.. Çok iyi bi işi var.
Ama bana asla sınav Hakkı'nda bilgi vermez. Çok sağlam notlarım bar diyor ama seninle paylaşabilirim demiyor. Sadece destek olmak için aramıyormuş sormuyormuş
Arkadaşlar düşünüyorum düşünüyorum çıkar yol bulamadım.
9 aydır birisiyle görüşüyorum. Çok uzağız birbirimize 2 ya da 3 haftada bir görüşüyoruz. Görüşünce heyecanını mutluluğunu hissedebiliyorum. Saatlerce beni izler. Bi yerde oturduğumuzda saatlerce bana bakar heyecanlanır sesi titrer falan. Ama normal Zaman'larda asla aramaz ya da mesaj atmaz. Ya insan 1 haftada en azıdan 1 kez aramaz mı?
Aramıyor. Mesaj deseniz günde 2 tane mesaj atar 1.si Günaydın 2.si ders çalışıyor musun.
Gece iyi geceler mesajı bile atmaz. Ben atınca da kısa cevaplar atar. Konuşmayı keser. Kaç kez söyledim, özlüyorum neden böyle yapıyorsun diyorum. Eski kafalıyım yapım bu. Hem ders çalış diye diyor. Günde 5 dakika araması ders çalışmama Nasıl engel olabilir ki. Çok uzatınca çocukça davranışlar ben daha olgunum diyor. Benden 7 yaş büyük.
Asla gönlümü almaz. Defalarca bitti diyorum bitiriyorum aklımda ama unutmama izin vermiyor. Bak pişman olacaksın benim gibi düşüncelisini bulamazsından başlıyor tamam dikkat ederime geliyor konu ama gene aynı. Gerçekten yapısı bu olabilir mi
Yoksa bahane mi
Ne yapmalıyım o kadar kararsızım ki..
Ha birde şunu eklemek istiyorum kendisi 3 sene sınava hazırlanmış bölümlerimiz aynı.. Çok iyi bi işi var.
Ama bana asla sınav Hakkı'nda bilgi vermez. Çok sağlam notlarım bar diyor ama seninle paylaşabilirim demiyor. Sadece destek olmak için aramıyormuş sormuyormuş
İlk 2 ay konuşuyorduk elbette. 7 aydır böyle çok sıkıldım.Birde farklı sehırlerdesınız Nasıl tanıştınız İllaki başlarda biraz mesaj biraz arama vardır.
Hooop ben seni begendım 3hafta sonra tekrar gelicem bir buluşalım olayı degıldır dımı?
İlk 2 ay konuşuyorduk elbette. 7 aydır böyle çok sıkıldım.
İnanın yok hiç aramıyor günde 2 mesaj sadece.
Gelmesi de 2/3 haftada bi gün ayarlıyoruz genelde cumartesi oluyor. Öyle görüşüyoruz.
aynen zoraki boyfriend :)
Biliyorum da istikrarlı olamıyorum. Ya inanır mısın doğru düzgün özür bile dilemiyor ama Nasıl oluyprsa affediyorum. Kendim de kendime şaşırıyorum artık :))
Benim ki de mesaj atmaz öyle, bizim ruhumuz ölmüş, bugün sınav boyunca telefonum sevgilimdeydi, neden operatörü , banka vs dışı mesaj yok diyor. Sanki atiyordaHiç çekemem msj çekmeyen adamı gunde kaç kere msjlaşırdık biz eşimle 100 olabilir belki daha fazlaşimdi o kadar çok değil ama msjlaşıyoruz gene konuşmayı srvmiyorum zaten
Az biraz biliyorum galibaBenim ki de mesaj atmaz öyle, bizim ruhumuz ölmüş, bugün sınav boyunca telefonum sevgilimdeydi, neden operatörü , banka vs dışı mesaj yok diyor. Sanki atiyorda
Kocanın kıymetini bil
Benimki arar ama zaten anamin dizi dibinde oturuyorumAz biraz biliyorum galibaben yapamam öyle biriyle insan sevgilisini merak etmez mi ne yapıyor ne ediyor çok saçma
Hep öyle olurBenimki arar ama zaten anamin dizi dibinde oturuyorum
Elbette bunu denedim. Gün boyunca ses seda yok akşam 11 gibi şunu şunu yaptım canım senden nbr der. Kısa kısa cevaplar atıyordum Hmm uykum geldi Can'ım der. Çoğu kez hiç konuşmayız. Sonunda artık dayanamayıp tartışınca yanın a gelicektim neden böyle yapıyorsun olduğum gibi kabullen beni sevmiyorum telefon diyor. Ayrıca ben 3 ay aramazsam Can'ına minnet... Asla niçin aramadın sormasında demez.sen de onu sakın arama sorma. hatta kafanda bitir hayatına bak ama ona söyleme bitirdiğini bakalım ne zaman kendiliğinden arayıp soracak? neden aramadın derse de eski kafalıyım dersin.
Ne kadar sıklıkla buluşuyorsunuz siz?Benim ki de mesaj atmaz öyle, bizim ruhumuz ölmüş, bugün sınav boyunca telefonum sevgilimdeydi, neden operatörü , banka vs dışı mesaj yok diyor. Sanki atiyorda
Kocanın kıymetini bil
ya başka birisi var ya evliEvli değil. Başka birisi bilmiyorum inanın emin olamıyorum.
Sadece bir kez özür diledi. Sonunda sen özrümü haketmiyorsun geri alıyorum dedi
ben 22 o 29 yaşında.
Bana ciddi ciddi mektuplaşalım bana daha uygun dedi. İnanamıyorum bana o kadar mı tahammülün yok. Yani sesimi duymaya konuşmaya.. Ne alaka yapım bu diyor. Babasıyla arkadaşlarıyla saatlerce konuşuyor ama. Arkadaşım nişan atmış 3 saat onla konuştum demişti bi kez. İnanamadım benimle 3 dakika bile konuşmayan insan
Bende engelliyorum sürekli sonra bi şekilde kaldırıyorum engelleri :))Benim de ex boyleydi yazmayinca 3 gün yazmazdi. Mesaj atsam geç cevap vermeler. Yol verdim gitti.yıllar oldu hala mail atar durur ulaşmak için ordan da engelledim .değmez ugrasma
evli olmadığına eminim.O kadar haklısınız ki biliyorum bende. Zaten sınava hazırlanıyorum 5 dakika arasa Nadiren mesaj atsa başka hiçbir beklentim olmayacak. Galiba gözümde çok yükselttim ya da bana böyle davranmasını hazmedemiyorum. Düzelmeli diyorum kendi kendime.size kendinizi özel hissettirmeyen, değer vermeyen, zaman ayırmayan, özen göstermeyen birine neden ve nasıl bu kadar değer veriyorsunuz? bence bunu kendi kendinize yanıtlayın önce. zira adam ben böyleyim diyor ve çıkıyor işin içinden. siz neden böylesiniz? özür bile dilemiyorken "affediyorum" diyorsunuz. sorun valla kendinize, ben kendime napıyorum böyle diye?
ayrıca evli olduğunu düşünüyorum bende açıkcası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?