eski kafalıymış

Bulasabılecegınız Zaman Nasıl haberlesıyorsunuz?

Birde farklı sehırlerdesınız Nasıl tanıştınız İllaki başlarda biraz mesaj biraz arama vardır.
Hooop ben seni begendım 3hafta sonra tekrar gelicem bir buluşalım olayı degıldır dımı?

Birde farklı sehırlerdesınız Nasıl tanıştınız İllaki başlarda biraz mesaj biraz arama vardır.
Hooop ben seni begendım 3hafta sonra tekrar gelicem bir buluşalım olayı degıldır dımı?
İlk 2 ay konuşuyorduk elbette. 7 aydır böyle çok sıkıldım.
İnanın yok hiç aramıyor günde 2 mesaj sadece.
Gelmesi de 2/3 haftada bi gün ayarlıyoruz genelde cumartesi oluyor. Öyle görüşüyoruz.

İlk 2 ay konuşuyorduk elbette. 7 aydır böyle çok sıkıldım.
İnanın yok hiç aramıyor günde 2 mesaj sadece.
Gelmesi de 2/3 haftada bi gün ayarlıyoruz genelde cumartesi oluyor. Öyle görüşüyoruz.

Allah sabır versın ama bence gencsınız degıstım deyıp max 3ay böyle takılır sonra eskı halıne döner bence yol yakınken ve uzak sehırlerde Iken bıtırıp daha Mutlu olun

aynen zoraki boyfriend :)
Biliyorum da istikrarlı olamıyorum. Ya inanır mısın doğru düzgün özür bile dilemiyor ama Nasıl oluyprsa affediyorum. Kendim de kendime şaşırıyorum artık :))

Birak ozru filan. Ozur dilese ne olacak. Notlarini bile paylasmiyor seninle. Neredeyse dumanla haberleseceksiniz.

Boyle sevgililik olmaz. Yedekte tutuluyorsun bence cunku zamanini baskasina ayiriyor gibi.

Hiç çekemem msj çekmeyen adamı gunde kaç kere msjlaşırdık biz eşimle 100 olabilir belki daha fazla şimdi o kadar çok değil ama msjlaşıyoruz gene konuşmayı srvmiyorum zaten
Benim ki de mesaj atmaz öyle, bizim ruhumuz ölmüş, bugün sınav boyunca telefonum sevgilimdeydi, neden operatörü , banka vs dışı mesaj yok diyor. Sanki atiyorda
Kocanın kıymetini bil

Konu sahibi, uzaklaş o adamdan , var bir şey. Aramadan 1 hafta (hele ki arada bu kadar mesafe varsa) durması imkansız

Ben de okuyunca evli mi acaba diye düşündüm

Benim ki de mesaj atmaz öyle, bizim ruhumuz ölmüş, bugün sınav boyunca telefonum sevgilimdeydi, neden operatörü , banka vs dışı mesaj yok diyor. Sanki atiyorda
Kocanın kıymetini bil
Az biraz biliyorum galiba ben yapamam öyle biriyle insan sevgilisini merak etmez mi ne yapıyor ne ediyor çok saçma

sen de onu sakın arama sorma. hatta kafanda bitir hayatına bak ama ona söyleme bitirdiğini bakalım ne zaman kendiliğinden arayıp soracak? neden aramadın derse de eski kafalıyım dersin.

sen de onu sakın arama sorma. hatta kafanda bitir hayatına bak ama ona söyleme bitirdiğini bakalım ne zaman kendiliğinden arayıp soracak? neden aramadın derse de eski kafalıyım dersin.
Elbette bunu denedim. Gün boyunca ses seda yok akşam 11 gibi şunu şunu yaptım canım senden nbr der. Kısa kısa cevaplar atıyordum Hmm uykum geldi Can'ım der. Çoğu kez hiç konuşmayız. Sonunda artık dayanamayıp tartışınca yanın a gelicektim neden böyle yapıyorsun olduğum gibi kabullen beni sevmiyorum telefon diyor. Ayrıca ben 3 ay aramazsam Can'ına minnet... Asla niçin aramadın sormasında demez.
Kocanın kıymetini bil
Ne kadar sıklıkla buluşuyorsunuz siz?

ya başka birisi var ya evli
ya da yeteri kadar sevmiyor
değil 29 50 yaşında bile olsa böyle ilgisizlik olmaz

Benim de ex boyleydi yazmayinca 3 gün yazmazdi. Mesaj atsam geç cevap vermeler. Yol verdim gitti.yıllar oldu hala mail atar durur ulaşmak için ordan da engelledim .değmez ugrasma

size kendinizi özel hissettirmeyen, değer vermeyen, zaman ayırmayan, özen göstermeyen birine neden ve nasıl bu kadar değer veriyorsunuz? bence bunu kendi kendinize yanıtlayın önce. zira adam ben böyleyim diyor ve çıkıyor işin içinden. siz neden böylesiniz? özür bile dilemiyorken "affediyorum" diyorsunuz. sorun valla kendinize, ben kendime napıyorum böyle diye?

ayrıca evli olduğunu düşünüyorum bende açıkcası.

Benim de ex boyleydi yazmayinca 3 gün yazmazdi. Mesaj atsam geç cevap vermeler. Yol verdim gitti.yıllar oldu hala mail atar durur ulaşmak için ordan da engelledim .değmez ugrasma
Bende engelliyorum sürekli sonra bi şekilde kaldırıyorum engelleri :))
evli olmadığına eminim.O kadar haklısınız ki biliyorum bende. Zaten sınava hazırlanıyorum 5 dakika arasa Nadiren mesaj atsa başka hiçbir beklentim olmayacak. Galiba gözümde çok yükselttim ya da bana böyle davranmasını hazmedemiyorum. Düzelmeli diyorum kendi kendime.
29 ekimde görüşecektik bu haftasonu olsun ya da hiç gelme dedim bakalım gelirse eğer tam emin değilim geleceğinden ama ciddi ciddi konuşacağım, son kez artık

Benimde nisanlimla aramda 7 yas var. Insanlar anlastiktan sonra sen cocuksun ben olgunum muhabbeti olmuyor. Bunu bi bahane olarak sunmus sana. Benden dusuncelisini bulamazsın ne demek dusunceli olmak bu demekse olmasin bi zahmet. Bir yada iki saatte bir aramak mesaj atmak gunaydin iyi geceler demek kimseyi mesgul etmez. Sacmalamis. Kesinlikle uzaklaş. Bu tarz iliskilerin gelecegi oldugunu hic gormedim hayatimda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…