- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi BlancKahkul
-
Yok ben coktan sutladim zaten sana da tavsiye ederimHaklısınız. Reklamsal hareketler yapamam ben buyum diyor.
Hayır Can'ım u değil :))
Valla zor çok başlanmadıysanız hiç bulaşmayın derim
yani böyle bi karekter yapısı olamaz mı? İstemediği içindir kesinlikle diyorsunuz
Kesinlikle böyle bir karakter yapısı olamaz bahanesi bu. Seven insan aramak için bahaneler üretir aramamak için değil.Haklısınız. Reklamsal hareketler yapamam ben buyum diyor.
Hayır Can'ım u değil :))
Valla zor çok başlanmadıysanız hiç bulaşmayın derim
yani böyle bi karekter yapısı olamaz mı? İstemediği içindir kesinlikle diyorsunuz
Kaç kez söyledim ki.. Nasıl başardınız ben çok mu güçsüzüm ya da özgüvenim mi eksik inanın bilmiyorum.başkalarıyla görüşüyordur .
aranır sorulur hele ki uzaksa daha çok araması gerekir . hem söylemişsin ara diye hala ısrarla aramıyorsa salla gitsin . en sevmediğim erkek tipi . başta peşinde koşar tavlayıncada zor erkek triplerine girer aramaz sormaz peşinde koşulsun ister hiç gelemem valla salarım ipini saldım da zaten . birinden ne kadar hoşlansamda bu hareketler beni soğutuyor . bazı erkeklerde bilinçli yapıyor çok üstüne düşersem kıymetim kalmaz gibi . bana hesap kitap yapan erkekler itici geliyor kalbim bırakma desede bazen sırf bu heraketller yüzünden bırakmışımdır . doğrusu bu .
Fazla yüz bulmuş şımarık. Bas micina tekmeyi.Evli değil. Başka birisi bilmiyorum inanın emin olamıyorum.
Sadece bir kez özür diledi. Sonunda sen özrümü haketmiyorsun geri alıyorum dedi
ben 22 o 29 yaşında.
Bana ciddi ciddi mektuplaşalım bana daha uygun dedi. İnanamıyorum bana o kadar mı tahammülün yok. Yani sesimi duymaya konuşmaya.. Ne alaka yapım bu diyor. Babasıyla arkadaşlarıyla saatlerce konuşuyor ama. Arkadaşım nişan atmış 3 saat onla konuştum demişti bi kez. İnanamadım benimle 3 dakika bile konuşmayan insan
belirsizlikleri sevmiyorum sabırlı değilim .benimde hoşlandığım aşık olduğum kişiler hep böyle yaptı . ilgisiz bıraktı sürekli gözüm telefonda . en yisi kökten kurtulmak dedim bitirdim . yada bitirmesine sebep oldum karşımdakinin .olmuyor yapamıyorum para pul istemedim hediyeler istemedim günde bir kere aramak mı zor geliyor yada arada msj yazmak mı ?ne yani bu ?bir kere saygısızlık . çok kırıldım ve güçlü durdum . sonuçta hayat boyu bu ilgisizliği çekemem yada beni terk etmelerini bekleyemem yada böyle sürünmeyi . daha iyisini hak ediyorum daha iyisini hak ediyorsun . ben özel bir insanım özel bir şekilde davranılmayı hak ediyorum sende böyle düşün . varsın yalnız olayım ama böyle olmasın istemiyorum .Kaç kez söyledim ki.. Nasıl başardınız ben çok mu güçsüzüm ya da özgüvenim mi eksik inanın bilmiyorum.
belirsizlikleri sevmiyorum sabırlı değilim .benimde hoşlandığım aşık olduğum kişiler hep böyle yaptı . ilgisiz bıraktı sürekli gözüm telefonda . en yisi kökten kurtulmak dedim bitirdim . yada bitirmesine sebep oldum karşımdakinin .olmuyor yapamıyorum para pul istemedim hediyeler istemedim günde bir kere aramak mı zor geliyor yada arada msj yazmak mı ?ne yani bu ?bir kere saygısızlık . çok kırıldım ve güçlü durdum . sonuçta hayat boyu bu ilgisizliği çekemem yada beni terk etmelerini bekleyemem yada böyle sürünmeyi . daha iyisini hak ediyorum daha iyisini hak ediyorsun . ben özel bir insanım özel bir şekilde davranılmayı hak ediyorum sende böyle düşün . varsın yalnız olayım ama böyle olmasın istemiyorum .Kaç kez söyledim ki.. Nasıl başardınız ben çok mu güçsüzüm ya da özgüvenim mi eksik inanın bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsınız. Ortak şehirlerde buluştuk bazen biletini alayım vs gibi şeyler derdi. O memur ben öğrenci olmama rağmen asla kabul etmedim en ufak bir beklentim bile olmadı. Sadece çok azda olsa ilgi. O kadar alttan aldım ki inanın hangisini anlatayım bilemiyorum..belirsizlikleri sevmiyorum sabırlı değilim .benimde hoşlandığım aşık olduğum kişiler hep böyle yaptı . ilgisiz bıraktı sürekli gözüm telefonda . en yisi kökten kurtulmak dedim bitirdim . yada bitirmesine sebep oldum karşımdakinin .olmuyor yapamıyorum para pul istemedim hediyeler istemedim günde bir kere aramak mı zor geliyor yada arada msj yazmak mı ?ne yani bu ?bir kere saygısızlık . çok kırıldım ve güçlü durdum . sonuçta hayat boyu bu ilgisizliği çekemem yada beni terk etmelerini bekleyemem yada böyle sürünmeyi . daha iyisini hak ediyorum daha iyisini hak ediyorsun . ben özel bir insanım özel bir şekilde davranılmayı hak ediyorum sende böyle düşün . varsın yalnız olayım ama böyle olmasın istemiyorum .
valla çok istiyorum ama inşallah basarım :))Fazla yüz bulmuş şımarık. Bas micina tekmeyi.
Biz çok uyumluyuz yani sen benim hayallerimsin dualarımsın diyor. Buldu benim gibi salağı herşeyi alttan alan kabul eden elbette uyumlu olduğumuzu düşünür. Kendime daha fazla hakareti reva görmeyeceğim. Aşkımdan ölsem de vazgeçmeyi bilmeliyim artıkSizden 7 yaş büyük olmanın havasını atıyor sanki. Birde olgun olmaya çalışıyor... çok saçma. Aranız da hiçbir uyum yok yazdıklarından bunu anladım. O anya sen konya diyorsun. Unutma ki hep böyle devam eder . Ve sen hep böyle kafanı ellerin arasına alır o adamı sorgularsın sürekli. Ve yıpranan üzülen sınır küpü olan gen e sen olursun. Bu tip adamlar hiç çekilmiyor soyliyeyim..
Evli değil ama diğerini bilmiyorum anitaaa. O kadar üzgünüm ki. Hatta ağlıyorum şu anda. İlk başlarda hiç yanıma yakıştıramazdım boyu benden kısa, sonra sonra aştım. Yaşında büyük neyse dedim. Şimdi bana yaptıklarına bak mesaj attım Can'ımı sıkıma senle uğraşamıycam demiş. O kadar emin ki bırakmayacağımdanyok evli olmayadabilir . herkes evli falan yazmış da ben sanmıyorum . evli olmayanlarda böyle davranıyor ama hayatında başka insanlar var mı orasını bilemem .
aynen zoraki boyfriend :)Beyefendi zorla 'boyfriend'lik isine alinmis sanki.Ingilizce yazdim daha havali olsun diye.
Cekilecek tip degil. Yapman gerekeni zaten biliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?