Eski sevgili sorunu halen bitmeyen sevgi :((

Takılı falan kalmamış zaten sizinle tatildeyken de kızlarla konuşan arayışta olan bi karaktermiş. Evlenip çocuk yapsa da durulmamış aynen devam ediyor arayışa
Öyle olsa niye gelip bana yazsın ki etrafındakilerle takılır yeniler , daha gençler vs. Sevgimizi geleceğimizi mahvettin seni unutamadım diye konuştu benimle .

Öyle olsa niye gelip bana yazsın ki etrafındakilerle takılır yeniler , daha gençler vs. Sevgimizi geleceğimizi mahvettin seni unutamadım diye konuştu benimle .
Etrafındakiler para falan istiyor demek ki, en ucuz ve kolay elde edilebilir sizsiniz bence. Aşk böyle bir şey değil, madem sizi seviyordu niye sizinle evlenmedi ?

Etrafındakiler para falan istiyor demek ki, en ucuz ve kolay elde edilebilir sizsiniz bence. Aşk böyle bir şey değil, madem sizi seviyordu niye sizinle evlenmedi ?
İlk dediğinize katılmamakla birlikte , diğerinde ben de aynı düşünüyordum. Seviyorsan evlenirdin diyorum . ‘O zaman senden emin değildim aileme saygılı olacağından emin değildim’ diyor. Ben saygısız biri de değildim ki. Benim aklımı karıştırıyor galiba manipülasyon yapıyor .

Sizin su an cektiginiz vicdan azabini ve sucluluk duygusunu zamaninda o cekti mi? hayir. ki sizi iliskinizde ALDATMIS.

su an hayatiniz cok duragan olabilir, boslukta olabilirsiniz, caniniz sikiliyor olabilir bu nedenle heyecan ariyorsunuz, aklinizi dolduracak bir seylerin arayisindasiniz bence en kotu. 37 yasinda bir kadinin bilmem kac yil onceki sacma salak iliskisini bugunun gundemi yapmasi anca boyle aciklanabilir cunku

Ee adam evlenmis? Dusunseniz ne dusunmeseniz ne? Vaktiniz mi cok, karakteriniz mi degersiz, gururunuz mu yetersiz, neyi merak ediyorsunuz cok bos bombos bir fikir.

Adam leş çünkü. Herhangi bir genç güzel kadın çok parası falan olmadığı sürece böyle bir herife düşmez.

Ee adam evlenmis? Dusunseniz ne dusunmeseniz ne? Vaktiniz mi cok, karakteriniz mi degersiz, gururunuz mu yetersiz, neyi merak ediyorsunuz cok bos bombos bir fikir.
Sonrasında onun söylediğine göre , mutlu olamamış ve evet ben de olamadım . Onunla güzel bir aile kurabilirdim . O yüzden sanırım bu kadar çok kötü hissediyorum kendimi ve suçluyorum.

Adam evlenmiş çocuğu olmuş ama o kadar iğrenç,o kadar şeref yoksunu ki sizi arayıp geçmişin hesabını soruyor .Siz bu hikayenin neresindesiniz? Nasıl evli barklı bir adam rahatça size ulaşabiliyor? Bunu hemcinsinize, evladı olan bir anneye nasıl yapıyorsunuz?? Bu nedir ya nedir? Tam kusmalık konu,adam sizi alsaydı da başka sevgilisine böyle veryansın etseydi aldatsaydı iyi olurdu dimi.....

.

Onunla güzel bir aile kurabilirdim .
Daha sevgiliyken sizi aldatan, sizinle karısını aldatmayı planlayan bir adamla çok mutlu olurdunuz eminim.

Mutlu olmadığı bi hayat kurduğunu söylüyor

Sosyal-duygusal gelişiminiz yaşınızla orantılı değil sanki. 17 yaşında bir genç kızın bunlara inanması normal, 37 yaşında koca kadının inanması normal değil.

Sonrasında onun söylediğine göre , mutlu olamamış ve evet ben de olamadım . Onunla güzel bir aile kurabilirdim . O yüzden sanırım bu kadar çok kötü hissediyorum kendimi ve suçluyorum.
E ne diyecek size? Ooh cok mutluyum cok guzel bir hayatim var mi diyecek? Seneler sonra eski sevgilisine ulasan adam tabii ki mutlu olamadim diyecek.

Kurmasaymis? Silah zoruyla mi evlendirdiler, elini kolunu bağlayip mi cocuk yaptirdilar, tehditle mi evliligini surduruyorlar?
Hepsini bile isteye yapmis. Sonra mitsizim. E bosansin o zaman?
Konu sahibi boşan gel evlenelim dese çiciklirim vir diye ayakları totosuna vurarak kaçar.

Ne hatası ya,adam ilişki için çaba göstermemiş hep sizin herşeyi feda etmenizi istemiş ilişkinin tüm yükünü size yüklemiş.Arada başkalarıyla konuşmuş,sizinle olmasını aile istemeyince bahane edip ayrılmış, arkasından ailesinin istediği kadını almış çatır çatır sevişmiş,çocuk yapmış,şimdi canı metres hayatı yaşamak istiyor önce sizi suçlayacak sonra seviyorum affettim ,senin yüzünden evlemdim zart zırt .Sizi ne yerine koyduğunu dahi idrak edemiyorsunuz yazık gerçekten yazık ...

Konu sahibi boşan gel evlenelim dese çiciklirim vir diye ayakları totosuna vurarak kaçar.
Hayir bir de gerçekten adam konu sahibini arayip sey mi diyecek "senden sonra evlendim işte cok iyi bir esim var Allah razi olsun. Cocuklarim da kocaman oldular. Is guc yerinde, baya guzel gidiyor hayat ya". Tabii ki adam mutsuzum diyecek. Karisindan baska kadina yanlayan her erkegin zaten ilk soylemi mutsuz hayat, çocuklar icin surdurulen evlilik, aslinda bosanirdim da iste bosanamiyorum. Cok mutluyum, keyfim yerinde ama rahat batti aldatmaya firsat kolluyorum diyen ben gormedim.

İşte 37 yaşında bir kadının bunu anlayamıyor olmasını ben anlayamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…