- 11 Haziran 2024
- 16
- -10
- 6
- 36
- Konu Sahibi guvercin34
-
Öyle olsa niye gelip bana yazsın ki etrafındakilerle takılır yeniler , daha gençler vs. Sevgimizi geleceğimizi mahvettin seni unutamadım diye konuştu benimle .Takılı falan kalmamış zaten sizinle tatildeyken de kızlarla konuşan arayışta olan bi karaktermiş. Evlenip çocuk yapsa da durulmamış aynen devam ediyor arayışa
Etrafındakiler para falan istiyor demek ki, en ucuz ve kolay elde edilebilir sizsiniz bence. Aşk böyle bir şey değil, madem sizi seviyordu niye sizinle evlenmedi ?Öyle olsa niye gelip bana yazsın ki etrafındakilerle takılır yeniler , daha gençler vs. Sevgimizi geleceğimizi mahvettin seni unutamadım diye konuştu benimle .
İlk dediğinize katılmamakla birlikte , diğerinde ben de aynı düşünüyordum. Seviyorsan evlenirdin diyorum . ‘O zaman senden emin değildim aileme saygılı olacağından emin değildim’ diyor. Ben saygısız biri de değildim ki. Benim aklımı karıştırıyor galiba manipülasyon yapıyor .Etrafındakiler para falan istiyor demek ki, en ucuz ve kolay elde edilebilir sizsiniz bence. Aşk böyle bir şey değil, madem sizi seviyordu niye sizinle evlenmedi ?
Sizin su an cektiginiz vicdan azabini ve sucluluk duygusunu zamaninda o cekti mi? hayir. ki sizi iliskinizde ALDATMIS.O bana takılı kalmış , unutamadım seni diyip durdu. Ben hayatıma iyi kötü bakıyordum. Tüm suçu üzerime atması ‘gerçekten sadece benim hatam mı bu olanlar’ diye sorgulamama neden oldu çok üzüldüm
Ee adam evlenmis? Dusunseniz ne dusunmeseniz ne? Vaktiniz mi cok, karakteriniz mi degersiz, gururunuz mu yetersiz, neyi merak ediyorsunuz cok bos bombos bir fikir.Herkese merhabalar . Ben çok çaresiz hissettiğim için sizinle paylaşmak ve sizden sizden de fikir almak istiyorum. Şu amda 37 yaşındayım bekarım. Egeliyim ailem de orada. Ben 2008 tılında Konyaya üniversiteye gitmiştim orada Konyalı erkek arkdaşım oldu. Ben oaradayken askere gitti 15 ay bekledim döndüğünde ben iki yıllıktan mezun oluyordum ve sonra İzmirde 4 yıllık üni kazandım. O Konyadan gitmemi istemiyordu ileride evleniriz diyordu ama ben geleceğim için okumak istiyordum . 1 sene uzak mesafe ilişkisi devam etti . Ben de yaşım gereği evlilik düşünmüyordum okul ve iş önce diyordum aslında ne yapacağımı kendim de bilmiyordum 22 yaşındaydım. 25 te evleniriz diyordu benim okulum ben 26 yken bitiyordu 30a doğru evlenirim diyordum ama şüphelerim vardı . Biz çok iyi anlaşıyorduk . Alk*l alırdı ben de. Gezip tozmayı severdik. Benim ilk sevgilimdi. Ama benim o zamanlar kapalılara karşı da önyargım vardı aileden ve memleketimden gelen. Annesi ve ablası kapalıydı . Anneme bahsettiğimde Konyalıyla olmaz sen yapamazsın dedi. Tatilde şort filan giyerim bir şey demezken, evlenince şort giyemezsin diyordu. Ben kılık kıyafet ve rahatlık olmadığı için Konyada yaşamak istemiyordum ileride . Tamam dükkanı İzmire taşırım dedi ama üsizeeine basması borçları ödeyetim ilerde yaparım diyordu . Ama ben annesini arkadaşlarını bırakmayacağını biliyordum. Babası küçükken vefat etmiş.Abisi Konyada yaşıyordu ama bilemiyorum. Yanyanayken iyidik ama telefonda konuşurken beni sinir edecek şekilde konular açıyordu ben de sinirlenip ters konuşuyordum o zamanlar . Şimdi öyle konuşmuyorum mesela . Kurban kesiyorlar mesela bendenişim ki hayvan haklarına aykırı :) Halbuki benim ailem de kesiyor onun kesmesine engel olucam sanmış ki öyle bi şey ne derim ne yaparım. ileride farklımbiri olacak gibi konuşuyordu ben de korkuyordum beni değiştirecekmiş kapatacakmış gbibi gelşyordu. Öyle biri değil yapmaz diyordum ama korkuyordum yine de annem de onlar seni kapatır diyordu. 2 sene ara ara konuşarak sürdü çok seviyordu beni ben de onu ama emin olamıyorduk galiba . yazın bir kere tatile gittik aramız düzelsin diye ben başkasıyla bi uygulaöadan konuştuğunu gördüm ayrıyız zaten dedi bana ve çok alınmıştım . O yazdan sonra 25 yaşındayken ben okulu bitiremiceğimi anladım. Ben napcam şimdi diye psikolojik çöküntüye fgirdim . Aradım ben Konyaya kaydımı aldırayım burda yapamadım hata ettim dedim. Gelme sen Konyayı istemiyorsun ki gelme deedi. O kadar çok ağladım ki kapatınca. bitti bu iş dedim. Bir daha da ne ararım ne sorarım dedim . O da bundan önce kendince bitirmiş zaten en son ben aramış oldum yani. Bir sene sonra görücü usulü evlenmiş . Ondan da 2 sene sonra ben artık başka şehirde çalışmaya başladığımda beni aradı görüşmek için hayır dedim evli olmada görüşürdüm ama evliydi . Çocukları olmuş . Şimdi yine görüşmek istiyor . Yaşım oldu 37 .Bu arada ben de kimseyle olmadım bir ilişkim oldu 8 aylık ama sevemedim . flörtler harici kimseyi beğenmedim hep onunla karşılaştırdım çünkü beni seven sahiplenen para konusunda cömert sevdiğim ve beni sevdiğini bildiğim mükemmel biriydi. Görüşmek istemiyorum ama şunu sormak istiyorum beni suçluyor senin yüzünden olamadık sen benim ailemi kabul edemedin kapalılar diye laf ettin diyor. Ben saygsızlık yapmazsım ama ailecek de içli dışlı olamazdık onunbiliyorum o yüzden İzmire al işini dedim, demiştim. Ben zaten sonrasında aldım İzmire işimi dedi. Sen sabretmedin dedi. Ama ben zaten ara ara da olsa onunla görüşürdüm ilişkiyi ben bitiremezdim bana gelme Konyaya dediği için bitirdim . O lafından bi sene sonra Konyaya da gittim ben ona haber vermeden. Bunu öğrendi nasıl haber vermezsin , o zaman başka olurdu diye beni suçluyor . Bir sene önce istemedin neden haber vereyim dedim vbenim gururum var , gururun batsın şimdi nolduk diyor . Ben büyük bir hata mı yaptım ? O zaman küçğk değildim 25 yaşında ama ben toydum ailesini kapalı diye beğenmiyordum . Şimdi öyle düşğnmüyorum tabii .onunla evlensek mutlu olur muyduk sizin yorumlarınızı merak ediyorum .
Adam leş çünkü. Herhangi bir genç güzel kadın çok parası falan olmadığı sürece böyle bir herife düşmez.Öyle olsa niye gelip bana yazsın ki etrafındakilerle takılır yeniler , daha gençler vs. Sevgimizi geleceğimizi mahvettin seni unutamadım diye konuştu benimle .
Sonrasında onun söylediğine göre , mutlu olamamış ve evet ben de olamadım . Onunla güzel bir aile kurabilirdim . O yüzden sanırım bu kadar çok kötü hissediyorum kendimi ve suçluyorum.Ee adam evlenmis? Dusunseniz ne dusunmeseniz ne? Vaktiniz mi cok, karakteriniz mi degersiz, gururunuz mu yetersiz, neyi merak ediyorsunuz cok bos bombos bir fikir.
Adam evlenmiş çocuğu olmuş ama o kadar iğrenç,o kadar şeref yoksunu ki sizi arayıp geçmişin hesabını soruyor .Siz bu hikayenin neresindesiniz? Nasıl evli barklı bir adam rahatça size ulaşabiliyor? Bunu hemcinsinize, evladı olan bir anneye nasıl yapıyorsunuz?? Bu nedir ya nedir? Tam kusmalık konu,adam sizi alsaydı da başka sevgilisine böyle veryansın etseydi aldatsaydı iyi olurdu dimi.....Herkese merhabalar . Ben çok çaresiz hissettiğim için sizinle paylaşmak ve sizden sizden de fikir almak istiyorum. Şu amda 37 yaşındayım bekarım. Egeliyim ailem de orada. Ben 2008 tılında Konyaya üniversiteye gitmiştim orada Konyalı erkek arkdaşım oldu. Ben oaradayken askere gitti 15 ay bekledim döndüğünde ben iki yıllıktan mezun oluyordum ve sonra İzmirde 4 yıllık üni kazandım. O Konyadan gitmemi istemiyordu ileride evleniriz diyordu ama ben geleceğim için okumak istiyordum . 1 sene uzak mesafe ilişkisi devam etti . Ben de yaşım gereği evlilik düşünmüyordum okul ve iş önce diyordum aslında ne yapacağımı kendim de bilmiyordum 22 yaşındaydım. 25 te evleniriz diyordu benim okulum ben 26 yken bitiyordu 30a doğru evlenirim diyordum ama şüphelerim vardı . Biz çok iyi anlaşıyorduk . Alk*l alırdı ben de. Gezip tozmayı severdik. Benim ilk sevgilimdi. Ama benim o zamanlar kapalılara karşı da önyargım vardı aileden ve memleketimden gelen. Annesi ve ablası kapalıydı . Anneme bahsettiğimde Konyalıyla olmaz sen yapamazsın dedi. Tatilde şort filan giyerim bir şey demezken, evlenince şort giyemezsin diyordu. Ben kılık kıyafet ve rahatlık olmadığı için Konyada yaşamak istemiyordum ileride . Tamam dükkanı İzmire taşırım dedi ama üsizeeine basması borçları ödeyetim ilerde yaparım diyordu . Ama ben annesini arkadaşlarını bırakmayacağını biliyordum. Babası küçükken vefat etmiş.Abisi Konyada yaşıyordu ama bilemiyorum. Yanyanayken iyidik ama telefonda konuşurken beni sinir edecek şekilde konular açıyordu ben de sinirlenip ters konuşuyordum o zamanlar . Şimdi öyle konuşmuyorum mesela . Kurban kesiyorlar mesela bendenişim ki hayvan haklarına aykırı :) Halbuki benim ailem de kesiyor onun kesmesine engel olucam sanmış ki öyle bi şey ne derim ne yaparım. ileride farklımbiri olacak gibi konuşuyordu ben de korkuyordum beni değiştirecekmiş kapatacakmış gbibi gelşyordu. Öyle biri değil yapmaz diyordum ama korkuyordum yine de annem de onlar seni kapatır diyordu. 2 sene ara ara konuşarak sürdü çok seviyordu beni ben de onu ama emin olamıyorduk galiba . yazın bir kere tatile gittik aramız düzelsin diye ben başkasıyla bi uygulaöadan konuştuğunu gördüm ayrıyız zaten dedi bana ve çok alınmıştım . O yazdan sonra 25 yaşındayken ben okulu bitiremiceğimi anladım. Ben napcam şimdi diye psikolojik çöküntüye fgirdim . Aradım ben Konyaya kaydımı aldırayım burda yapamadım hata ettim dedim. Gelme sen Konyayı istemiyorsun ki gelme deedi. O kadar çok ağladım ki kapatınca. bitti bu iş dedim. Bir daha da ne ararım ne sorarım dedim . O da bundan önce kendince bitirmiş zaten en son ben aramış oldum yani. Bir sene sonra görücü usulü evlenmiş . Ondan da 2 sene sonra ben artık başka şehirde çalışmaya başladığımda beni aradı görüşmek için hayır dedim evli olmada görüşürdüm ama evliydi . Çocukları olmuş . Şimdi yine görüşmek istiyor . Yaşım oldu 37 .Bu arada ben de kimseyle olmadım bir ilişkim oldu 8 aylık ama sevemedim . flörtler harici kimseyi beğenmedim hep onunla karşılaştırdım çünkü beni seven sahiplenen para konusunda cömert sevdiğim ve beni sevdiğini bildiğim mükemmel biriydi. Görüşmek istemiyorum ama şunu sormak istiyorum beni suçluyor senin yüzünden olamadık sen benim ailemi kabul edemedin kapalılar diye laf ettin diyor. Ben saygsızlık yapmazsım ama ailecek de içli dışlı olamazdık onunbiliyorum o yüzden İzmire al işini dedim, demiştim. Ben zaten sonrasında aldım İzmire işimi dedi. Sen sabretmedin dedi. Ama ben zaten ara ara da olsa onunla görüşürdüm ilişkiyi ben bitiremezdim bana gelme Konyaya dediği için bitirdim . O lafından bi sene sonra Konyaya da gittim ben ona haber vermeden. Bunu öğrendi nasıl haber vermezsin , o zaman başka olurdu diye beni suçluyor . Bir sene önce istemedin neden haber vereyim dedim vbenim gururum var , gururun batsın şimdi nolduk diyor . Ben büyük bir hata mı yaptım ? O zaman küçğk değildim 25 yaşında ama ben toydum ailesini kapalı diye beğenmiyordum . Şimdi öyle düşğnmüyorum tabii .onunla evlensek mutlu olur muyduk sizin yorumlarınızı merak ediyorum .
Mutlu olmadığı bi hayat kurduğunu söylüyorAdam evlenmis barklanmis, çocukları boyunca olmuştur.
Siz 10 kusur yildir yerinizde sayıp hayatinizi bosa harcarken adam kocaman bir hayat kurmus kendine.
Bu hikayede takili kalan sadece sizsiniz maalesef.
Kurmasaymis? Silah zoruyla mi evlendirdiler, elini kolunu bağlayip mi cocuk yaptirdilar, tehditle mi evliligini surduruyorlar?Mutlu olmadığı bi hayat kurduğunu söylüyor
Daha sevgiliyken sizi aldatan, sizinle karısını aldatmayı planlayan bir adamla çok mutlu olurdunuz eminim.Onunla güzel bir aile kurabilirdim .
Mutlu olmadığı bi hayat kurduğunu söylüyor
E ne diyecek size? Ooh cok mutluyum cok guzel bir hayatim var mi diyecek? Seneler sonra eski sevgilisine ulasan adam tabii ki mutlu olamadim diyecek.Sonrasında onun söylediğine göre , mutlu olamamış ve evet ben de olamadım . Onunla güzel bir aile kurabilirdim . O yüzden sanırım bu kadar çok kötü hissediyorum kendimi ve suçluyorum.
Konu sahibi boşan gel evlenelim dese çiciklirim vir diye ayakları totosuna vurarak kaçar.Kurmasaymis? Silah zoruyla mi evlendirdiler, elini kolunu bağlayip mi cocuk yaptirdilar, tehditle mi evliligini surduruyorlar?
Hepsini bile isteye yapmis. Sonra mitsizim. E bosansin o zaman?
Ne hatası ya,adam ilişki için çaba göstermemiş hep sizin herşeyi feda etmenizi istemiş ilişkinin tüm yükünü size yüklemiş.Arada başkalarıyla konuşmuş,sizinle olmasını aile istemeyince bahane edip ayrılmış, arkasından ailesinin istediği kadını almış çatır çatır sevişmiş,çocuk yapmış,şimdi canı metres hayatı yaşamak istiyor önce sizi suçlayacak sonra seviyorum affettim ,senin yüzünden evlemdim zart zırt .Sizi ne yerine koyduğunu dahi idrak edemiyorsunuz yazık gerçekten yazık ...O zamanlar seviyordum aslında unutmuştum başkaları da oldu hayatımda şimdi benimle iletişime geçince ben de kendimde hata aradım çok büyük bi hata yaptığımı düşündüm. Duygusal boşluğumdan faydalanmaya çalışacak sanırım.Haklısınız.
Hayir bir de gerçekten adam konu sahibini arayip sey mi diyecek "senden sonra evlendim işte cok iyi bir esim var Allah razi olsun. Cocuklarim da kocaman oldular. Is guc yerinde, baya guzel gidiyor hayat ya". Tabii ki adam mutsuzum diyecek. Karisindan baska kadina yanlayan her erkegin zaten ilk soylemi mutsuz hayat, çocuklar icin surdurulen evlilik, aslinda bosanirdim da iste bosanamiyorum. Cok mutluyum, keyfim yerinde ama rahat batti aldatmaya firsat kolluyorum diyen ben gormedim.Konu sahibi boşan gel evlenelim dese çiciklirim vir diye ayakları totosuna vurarak kaçar.
İşte 37 yaşında bir kadının bunu anlayamıyor olmasını ben anlayamıyorHayir bir de gerçekten adam konu sahibini arayip sey mi diyecek "senden sonra evlendim işte cok iyi bir esim var Allah razi olsun. Cocuklarim da kocaman oldular. Is guc yerinde, baya guzel gidiyor hayat ya". Tabii ki adam mutsuzum diyecek. Karisindan baska kadina yanlayan her erkegin zaten ilk soylemi mutsuz hayat, çocuklar icin surdurulen evlilik, aslinda bosanirdim da iste bosanamiyorum. Cok mutluyum, keyfim yerinde ama rahat batti aldatmaya firsat kolluyorum diyen ben gormedim.
Demek ki karşısına bu zamana kadar iyi, dürüst ,gururlu ,şerefli adam çıkmamış bunu adam zannediyor....İşte 37 yaşında bir kadının bunu anlayamıyor olmasını ben anlayamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?