Eski sevgili sorunu halen bitmeyen sevgi :((

Şey demedi mi? ‘Bizimki kağıt üzerinde sadece çocuklar için devam eden bir evlilik’
Konuşurken dedi , evet. Ben onun evliliğinin iyi kötü olmasııyla ilgilenmiyorum, beni ilgilendirmez . Ama mutlu değiliz şu anda , senin yüzünden diyor , kısacası. Üzerime tüm sorumluluğu atıyor. Bir de şimdiye kadar düzgün biri karşıma çıkmadı evlilik düşümdüğüm tek insan o olunca , sanırım şimdi algılarımla oynuyor.

Sonrasında onun söylediğine göre , mutlu olamamış ve evet ben de olamadım . Onunla güzel bir aile kurabilirdim . O yüzden sanırım bu kadar çok kötü hissediyorum kendimi ve suçluyorum.
Sizi bulacağı ilk kadınla aldatacağı için mi mutlu aile olurdunuz ? Sizi aldatmış, şimdi de karısını aldatıyor. Kimse değişmiyor yani…Olayın sizinle ilgisi yok adam karaktersiz, siz de bu adama inanıyorsanız siz de karaktersizsiniz demek ki…

Maalesef ki haklısınız
Oturun kendinizi dürüstçe eleştirin bu şerefsiz dahil hayatınıza giren tüm adamlar neden kötü, ne yapıyorsunuzda böyleleri sizi buluyor?Hayatta bir duruşunuz yok mu hep karşıdaki adamın istediği gibi mi davranıyorsunuz? Sınırınız kurallarınız yok mu? Aman beni bırakmasın diye herşeylerini kabul mü ediyorsunuz?

Bu kişiyi neden engellemiyosunuz? Siz konuştukça ikna edeceğini düşünüyor ki. Burdan da her an ikna olabilirmişsiniz gibi bir izlenim veriyosunuz. Tekrar soruyorum neden engellemediniz?
Neye ikna edebilir ki ben evli adamı ne yapayım. Engelledim zaten . Sadece pişmanlık yaşıyorum şimdi söyledikleri yüzünden , geçmişimle alakalı. Yoluma bakacağım

Öyle olsa niye gelip bana yazsın ki etrafındakilerle takılır yeniler , daha gençler vs. Sevgimizi geleceğimizi mahvettin seni unutamadım diye konuştu benimle .
Diyelim öyle madem evlenmiş çocuk yapmış baya bı yaşamış görmüş geçirmiş siz olmadan kaç gece kaç gündüz kaç yıl hem onun orda internette orda burda kimle ne yaptığıni nereden bileceksiniz inanmayın bu kadar boş söze işte ayrilmakla iyi yapmış olduğunuzun kanıtı.

Tam tersi . Herkes beni kendine göre şekillendirmeye çalıştı. Benim annem onu kabul eder , şunu kabul etmez diyenler oldu. Sorumluluk almaya yanaşmayanlar oldu .Kendimden ödün vermedim .

öncelikle gerçekten sizin için üzücü bir durum farkındayım ancak bu artık sevgi değil takıntı olmuş sizde. bir kere anneniz gayet haklı anlaşamazdınız konya insanı daha tutucu daha muhafazakardır izmir’e göre. ki anneniz öyle diyorsa demek ki farkında bazı şeylerin. tatildeyken adam sizin yokluğunuzda hemen başkasıyla da konuşmuş onun da farkında olun mümkünse. size gelme demiş. sonra üstüne üstlük hemen başkasıyla evlenmiş. bu sevgi değil sizi çok sevse size ayılıp bayılsa kimseyle evlenmezdi. bakın siz biriyle ilişki bile yapamamışsınız… eğer zamanında evlenseydiniz her şey iyi mi olurdu veya bunlar sizin suçunuz mu cevap vereyim: hayır. mutlu olamayacaktınız bence aileler uyumlu değil ve adamın gözü de dışarıda bu arada. evliyken size yazan adam sizle evliyken Allah bilir ne yapacaktı. eğer yapamıyorsanız aklınızdan çıkmıyorsa psikolojik destek alıp önünüze bakmanız iyi olacaktır. ayrıca evli bir insanla da iletişime geçmeyin mümkünse

ben zaten anlayamıyorum böyle insanlara mükemmel denmesini

Beni arayan soran kendisi şu anda. Ben görüşmüyorum tabii ki . Sadece beni o kadar ‘ senin yüzünden olamadık’ diye suçladı ki .. Kendimden şüphe ediyorum .
manipülasyonlara kanmayın kansanız ne olacak hadi gel evlenelim diyince karısını boşayıp sizinle mi evlenecek. ayrıca arayıp soruyorsa engel tuşuna basmak zor değil siz de iletişim kurmak istiyorsunuz boş yere kandırmayın kimseyş

ya gerçekten hala bu dediklerine inanıyor musunuz su an tamamen bizden aa evet siz suçlusunuz dememizi falan mı bekliyorsunuz. hanımefendi adam sizi sevmiyor, tamamen can sıkıntısı kendindeki. aradığını bulamamış size yazmış. ayrıca seven erkek neler neler yapar ya hiç mi hayatınızda görmediniz orada burada

Tam tersi . Herkes beni kendine göre şekillendirmeye çalıştı. Benim annem onu kabul eder , şunu kabul etmez diyenler oldu. Sorumluluk almaya yanaşmayanlar oldu .Kendimden ödün vermedim .
Ne güzel işte bu dik duruşu şimdi de gösterin,benim ahlakım seninle konuşacak kadar alçak değil diye adamı engelleyin.Bakış açınızı değiştirin evlenmek zorunda değilsiniz,gezin tozun yeni yerler yeni insanlar keşfedin belki kısmetiniz bambaşka bir yerde karşınıza çıkacak.Yarın kadın arayıp kocamla ne konuşuyorsun or. .. dese bunun altından nasıl çıkacaksın düşün ....

Sonrasında onun söylediğine göre , mutlu olamamış ve evet ben de olamadım . Onunla güzel bir aile kurabilirdim . O yüzden sanırım bu kadar çok kötü hissediyorum kendimi ve suçluyorum.
mutlu olmayacağı bir evlilik yapmasaymış. karı kızla gezip sevgilisini aldatıp görücü usulüne kalmasaydı o zaman. erkek adamın zorla görücüyle evlendirildiği nerede görülmüş

ben zaten anlayamıyorum böyle insanlara mükemmel denmesini
Güzel ve olumsuz yorumlar yapmamamız için açıklıyorlar adeta. İşte şöyle böyle ama “özünde iyi biri” “özünde mükemmel biri” bunu bilerek yazın, çizin olumsuz yorumlar yapmayın demek için.
Herif hem evli hem manipülatif kisilik. Bulmuş işte oyuncagını.

Evet ya adam konu sahibine gelene kadar kimleri aramış kimlerle yatmıştır, kimseyi düşüremediği anda konu sahibi aklına gelmiş dur iki de bunla yatarım diye ayak yapıyor ahlaksız adam.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…