Eski sevgili sorunu halen bitmeyen sevgi :((

Şöyle de düşünüyor bence bana yazdı beni unutamadı hemde mutsuz benle olsaydı kimseye yazmazdı mutlu olurdu ama gerçek bu değil maalesef çok kör bakıyor

Cocuklar varken elin kadinina yazmaya utanmiyormus da bosanmaya mi utaniyormus. Cocuklu oldugu halde bosanan bir suru insan var. Bosanmayacaksa sizden ne istiyor peki, metresi olmanizi mi?

Şöyle de düşünüyor bence bana yazdı beni unutamadı hemde mutsuz benle olsaydı kimseye yazmazdı mutlu olurdu ama gerçek bu değil maalesef çok kör bakıyor
Evet açıkçası böyle düşünüyorum. Çünkü biz birbirimizi çok seviyorduk o zamanlar ayrıyken bile yazdığında çok kere benden başkasıyla nasıl olacağını söylüyordu ama aileler konusunu ve birkaç dini vekıyafet konusunu maalesef ben o zamanlar aşamadığım için devam edemedik . O da sonra benden umudunu kestiğini söyledi . Ben açık biriyim o da ailesine uygun kapalı biriyle görücü usülü evlenmiş .

Geç bunları geç!!!Ne kadar meraklısınız kandırılmaya ,zorla evlenmiş zorla mı sevişmiş?!? Adama empati,kendinize empati yapınca ne müthiş insan oldunuz Ama dönüp adamın eşine empati yapmak yok değil mi? O sulara girince yaşadığınız şeyin çirkinliği Tokat gibi yüzünüze çarpacak Kaç Çocuk yapmak kaç kere sevişmek adamı ikna etti size geri döndü sözde??Kadına dokunmaya bilirdi ama yok çatır çatır sevişmek erkekliğin şanından, kadına güven verip çocuk doğurtmak vay be ne düşünceli adammış.Tam size göre alın tepe tepe kullanın .....

Aileniz ne kadar öngörülüymüş; evlenseydiniz sizin koca ve çocuk derdinizle uğraşacaktı. Kaç yaşında insansınız sizden hala faydalanıp egosunu tatmin ediyor adam. O adam sizin sayenizde karısından hiç boşanmaz, her türlü giderim var diyor sizinle. Evdekiyle mutlu mesut yaşarken dışarıda da kendisini bekleyen, bu sebepten hiç evlenmemiş bir kadın bile var. Vayyy beee adama bak,anasının gözü işte

Şu
Ailemin öngörüsünden evlilik düşünemedim onunla zaten! Tanımadan etmeden sadece Konyalılar farklılar diye laf ettiler . O zaman onların içine sinmediği bi şey yapmak istemedim açıkçası evliliği de hep otuza doğru düşünüyordum. Biz birbirimizin ilk aşkıydık benim zaten sonrasında sevdiğim biri olmadı . O da başkasıyla değil sürekli benimle irtibata geçmeye çalıştı.Biz evlensek başkasıyla olmazdı zaten . Ha evlenmeden önce beni arayıp sormadı o zaman onun aramasını sormasını bekledim, aramadı. sonradan benim bazı konulardaki katı düşüncelerimi değiştirmeye çalıştı ben de kabul etmedim huyuna gitmedim asi davrandım başka şehre okunaya gittim diye hep suçladı o da beni alttan almadı oyüzden olamamıştık.

Benden 3 sene sonra gelmisiniz Konya'ya.kiyafetten dolayı Konya'da kalmak istememiniİ anlayamadım. Konya da öyle insanların giydigine karisani gormedim öğrenci şehri zaten .imkanım olsa kalırdım valla ayrıca adam evli artik

Benim anlamadığım kısım tamam velev ki suçlu sizsiniz. Senin yüzünden oldu diyor. Eee? Sonuçta olan olmuş. Kimin yüzünden olduğunun ne önemi var ki buna kafa yoruyorsunuz? Siz diyorsunuz zaten o zaman daha katı düşünüyordum. O yüzden olmamış işte. Adam bambaşka bir hayat yaşıyor. Siz boşansa kabul edeceksiniz ama o boşanmayacak. Lütfen yolunuza bakın.

Tabii siz evlenseniz başkasıyla olmazdı zaten doğru demişsiniz.
Ee şimdi başkasıyla evli olduğuna göre ikinci bir kişi var diye anlaşılıyor bu cümlenizden,kim ki o ikinci kişi.
Bence siz de ona kanıp üçüncü olmayın.
Evlilik hayatında karısı ile mi uyuyor çocukları ile mi uyuyor falan bunları öğrenecek kadar da evli adamla konuşmayın ama iğrenç bu tür konuşmalar çünkü takdir edersiniz.

Kapalı giyiniyorlardı o zamanlar. Ben dizüstü etek , askılı badi filan giyemiyordum kimse giymiyordu. Rahat olamıyordum giymiyordum. İzmire taşı işini dediğimde önce borçlarım bitsin 2-3 yıla yaparım dedi . Sonra annemi bırakamam dedi . Şimdi de , o zaman bna ısrar etsen yapardım giderdik diyor . Bi öyle dedi bi böyle güvenedim ordan ayrılmayacağını da biliyordum annesine çok düşkündü arkadaşlarına da düşkündü bırakmazdı .

Onun da katı olduğu konular zamanla esnemiş benim de öyle . Şimdi konuşunca daha iyi anladık her şeyi. Evlenince şort giymezsin , faiz haram sana gelen parayı faize yatırma dinimizce şöyle bak filan demişti , sana ne benim paramdan demiştim . O zamanlar ona alındığını filan söyledi. Dini hassaiyetlerim azdır şimdi bunları anlayışla karşılıyor o zamanlar benim dediklerimi dinleyeceksin havasındaydı . Beni kapatacak mı acaba diyordum. (Böyle hasssiyetleri vardı ama alkol alırdı ben açıktım ama kapalı biriyle evlenmiş hala da alkol alıyormuş.) Bu iş olmayacak galiba demiştim sonra birbirimizi aramadık bitti gitti . Tekrar o arayıp böyle ılımlı konuşunca haliyle bende de hata yaptım fikri oluştu ve pişman oldum . O da pişman olduğunu söylüyor ama benim kadar olamaz . Yoluma bakacağım zaten ama bu sefer ‘ olmazdı onunla’ ile değil , aklımın kenarında ‘ olurmuşuz ‘ düşüncesiyle .. ve bu beni çok yıpratacak .

Ailem öngörülü değil önyargılıydılar ne kendisini ne ailesini tanıdılar . Bende de önyargı oluşturdular o aileyle sen yapamazsın vs diye . Önüme o kadar sevdiğim ve beni seven biri çıkmadı maalesef .

takılı kaldığı için ilk fırsatta evlenmiş birde üstüne iki çoçuk yapmış ya siz her söylenene ne güzel inanıyorsunuz böyle adam evli engelleyın heryerden kafanız hi boşuna karışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…