Eski sevgili

Bahar034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
315
113
53
Merhaba arkadaşlar eski sevgilim yeni sevgili yapınca beni faceden engellemişti ama dengesiz numaramı silmedi 2 aydır watsapta her paylaştığıma bakıyo bu ne perhiz arkadaşlar

Numaranızı siz arayınca açmamak için silmemiştir belki. Paylaştıklarınız da sıradan açılıyordur öyle.
Ben onu arıyıp rahatsız edecek biri değilim öyle olsa facede engellediği gibi numaramıda engelleyebilirdi ama haklıda olabilirsimiz bilemedim bende

Belki onunda amacı hep gözünüzün önünde kalıp kendinin unutturmamaktır.silin numarasını.bakmayın ne yapıyor ediyor diye sizinde karşınıza elbet hayırlı biri çıkar.
Dayanamadım msj attım facede engellediğin kişinin numarasını da silmeni beklerdim yazdım bana sileyim mi yazmış ne saçma ya

Dayanamadım msj attım facede engellediğin kişinin numarasını da silmeni beklerdim yazdım bana sileyim mi yazmış ne saçma ya
Keşke atmasaydınız biliyorum çok acı verici ama o kendi yolunu çizmiş.Onu takip ettiğinizi anlamış mesaj attığınızda hala bişeyler hissettiğinizden emin olmuş.Lütfen sizi cepte görmesine izin vermeyin.İnş Allah karşınıza öyle birini çıkartır ki hayırlısıyla iyi ki bitmiş dersiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…