- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Hataya düşmüşsün keske atmasaydın mesaj ..Dayanamadım msj attım facede engellediğin kişinin numarasını da silmeni beklerdim yazdım bana sileyim mi yazmış ne saçma ya
Emin olsun sıkıntı değil o da beni takip ediyo her paylaştığıma bakıyo dengesizKeşke atmasaydınız biliyorum çok acı verici ama o kendi yolunu çizmiş.Onu takip ettiğinizi anlamış mesaj attığınızda hala bişeyler hissettiğinizden emin olmuş.Lütfen sizi cepte görmesine izin vermeyin.İnş Allah karşınıza öyle birini çıkartır ki hayırlısıyla iyi ki bitmiş dersiniz:)
Neden msj atmak kötü bişey mi? O da adam olsun biraz utansında engellediği insanın fotolarına bakmasınHataya düşmüşsün keske atmasaydın mesaj ..
Nasibinizde varsa her türlü yeniden bir araya gelirsiniz tabi orasını Allah bilir.Hakkınızda hayırlısı olsun:)Emin olsun sıkıntı değil o da beni takip ediyo her paylaştığıma bakıyo dengesiz
Nasibinizde varsa her türlü yeniden bir araya gelirsiniz tabi orasını Allah bilir.Hakkınızda hayırlısı olsun:)[/QUOTE
Haklısınız teşekkür ederim
Hayir kotu birşey değil tabi ki ama onu takip ediyormuş gibi olmuşsun sadeceNeden msj atmak kötü bişey mi? O da adam olsun biraz utansında engellediği insanın fotolarına bakmasın
Haklısın ama o da beni ediyo her attığım fotoya bakıyo bi de sevgilisi varHayir kotu birşey değil tabi ki ama onu takip ediyormuş gibi olmuşsun sadece
Onun yaptığı zaten cok kotu bisey yani ona dicek sözüm yok insallah unutursun bu kisiyiHaklısın ama o da beni ediyo her attığım fotoya bakıyo bi de sevgilisi var
Belli bi nedeni yok sorunlarım vardı ilişki istemiyordum hep ayrılalım istemiyorum dedim bitmesin dedi kapımda bile sabahladı çok şey yaptı ben istemedim sonrada başkasını bulduOnun yaptığı zaten cok kotu bisey yani ona dicek sözüm yok insallah unutursun bu kisiyi
Neden ayrılmıştınız?
E sen zaten bu adami çokta istemiyormuşsun yani bence hırs yapmissin suan baskasiyla oldugu icin kıymete binmis adamBelli bi nedeni yok sorunlarım vardı ilişki istemiyordum hep ayrılalım istemiyorum dedim bitmesin dedi kapımda bile sabahladı çok şey yaptı ben istemedim sonrada başkasını buldu
Hayır sevdiğimi kaybedince anladımE sen zaten bu adami çokta istemiyormuşsun yani bence hırs yapmissin suan baskasiyla oldugu icin kıymete binmis adam
Bu sevgi değil ..Hayır sevdiğimi kaybedince anladım
Ordan öyle gözükebilirBu sevgi değil ..
Ne farkeder ki dedimNe cevap verdin sileyim mi deyince?
Beni niye gözetliyorsun de :) unutamamis belli ki o da senin gibi. Belki barisirsiniz yine.Ne farkeder ki dedim
Ama beni faceden engelledi ve sevgilisi varBeni niye gözetliyorsun de :) unutamamis belli ki o da senin gibi. Belki barisirsiniz yine.
Görmesinden rahatszlık duymuyorum yaptıklarına anlam veremiyorum sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?