Rahatsızlık duymadığım için işteRahatsızlık duymuyorsanız anlam arama çabanız niye?
Faceden beni engelledi bu kişi engellediği insana neden bakarMerak sadece, anlam yüklememek lazım. Sırayla herkesin paylaşımlarına bakıyordur.
Evet unutamadımBu durum sizi neden bu kadar rahatsız etti ve bu kadar dikkatinizi çekti?
Yeni sevgiliniz ile işler yolunda gitmiyor mu?
Eski sevgilinizi mi unutamadınız?
Evet unutamadım
İyide hayatıma birini almış olduğumu nerden çıkardınız?O zaman neden yeni bir ilişkiye başlayarak, yeni hayatına almış olduğun kişiye haksızlık ediyorsun?
Önce unut, sonrasında sağlıklı kafa ile bir ilişkiye başla.
Kendini kandırman bir nokta da, başkasını kandırıyor olman çok yanlış...
Yanlış anlamışım o zaman, kusura bakmayın...İyide hayatıma birini almış olduğumu nerden çıkardınız?
çünkü altından anlam çıkaracak bir şey yok? numarayı silecek diye bir kaide yok al sen de silmemişsin numarasını sen ne yapmaya çalışıyorsun o zaman.hayatına devam et rüzgar esse altında anlam arayacaksın.Görmesinden rahatszlık duymuyorum yaptıklarına anlam veremiyorum sadece
Bende defalarca kendime altından anlam aramamalıyım olabilir bakabilir ne var bunda dedim ama olmuyo işte ben silmedim çünkü unutamadığım bi insanı neden sileyimçünkü altından anlam çıkaracak bir şey yok? numarayı silecek diye bir kaide yok al sen de silmemişsin numarasını sen ne yapmaya çalışıyorsun o zaman.hayatına devam et rüzgar esse altında anlam arayacaksın.
Ne yazmış?Dün ona msj attım öyle bi cvp vermiş ki aklım fikrim durdu çok kötü oldum ne cevap vericem yardım edin
Özele gelNe yazmış?
Dayanamadım yazdımEvet ne yazdı.. Keşke mesaj atmasaydın ya.
Merhaba arkadaşlar eski sevgilim yeni sevgili yapınca beni faceden engellemişti ama dengesiz numaramı silmedi 2 aydır watsapta her paylaştığıma bakıyo bu ne perhiz arkadaşlar
O benim eski sevgilimdi sıradan biri değilBu gençler de bir garip. Durum, hikaye paylaşıyorlar . Birisi bakınca da bu neden baktı acaba ? Yahu ben de açarım mesela İnsta hikayeleri kim ne paylaştıysa sırasıyla geçiyor zaten. Acaba millet de bana ''bu neden her gün benim hikayeme bakıyor?'' diyor mudur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?