- 1 Eylül 2017
- 963
- 1.248
- 113
- 38
- Konu Sahibi mein_traume
-
Sizi çok seviyor demek ki. Rahatsızlık derecesinde olmuş ama keşke eşim de beni böyle sevse..
aılenız sadece bılıyor mu yoksa herseyı bılıyor muAilemdeki herkes biliyor, muhatap olma cevap verme diyor onlar. Annemi de çok aradı, annem verdi ağzının payını aramıyor artık.
e tum arkadaslarınıza oluyorum dıye mesaj attıgında helva kavurup yeseydınız ya arkadasınız atsaydı helvanın resmını sukur kurtulduk senden dıyeCidden öyle değil, sorsan ölüyor benim için, tüm arkadaşlarıma ölüyorum diye mesaj atıyor, herkes bu devirde böyle aşk nasıl bulacaksın diyor ama işin aslı öyle değil. Sevdiği falan yok, kendisini bile manipule ediyor bu şekilde.
ıste sorun su bunu sıze dıyebılıyor olması sızın onu dınlemenız ne munasebet yanı dıyolaga gırıyorsunuz adam oyuzden tacız olarak davranmıyor ıkna etmeye calısıyor
hayatda tacıze ugramayan kadın yoktur sanırım benımde oldu bırtane boyle evlendıkten sonra devam ettı esıme durumu anlattım ama devreye esımı degıl babamı soktum
babam aradı ne soyledı bılmıyorum sadece 15 sanıye falan ıcerde telefonda bırsey dedı geldı o oldu bırdaha arayamadı
boyle bırsey lazım
evlenınce de kurtulamazsınız demın bırı konu acmıs evlenmıs coluk cocuga karısmıs adam ona ragmen aramıs hatta karsı daıresıne tasınmıs
sapık sapıktır evlı falan umursamaz takmıs cunku hasta adam normal degıl kı anlasın sızı
İlk tanıdığım kişiyi seviyordum onu değil deyince ikisini farklı kişi olarak algıladımBir insan ile niye sevgili olunur sorması ayıptır? Aşık oldum sevgili oldum, bu huylarını fark edince ayrıldım.
Resmen peşinizde takıntı yapmış.Bence arayın guzelce konuşun.Anlamıosa biraz hakaret edın ve dızı polıse vercem deyın.Heeiyesinide çöpeatıp resmı cekın gonderın.Merhaba Arkadaşlar,
Aslında bu konuyu hiç açmayacaktım kararımı vermiştim ama akıl akıldan üstündür benimkinden iyi bir fikir çıkar belki dedim.
Sevgilimden 1.5 yıl önce ayrıldım. Bana karşı bir saygısızlığı olmadı, anlaşamadık ayrıldık, o yüzden başlangıçta gayet güzel ayrıldım, meslektaşız, illa bir yerde görüşürüz, arkadaş kalalım, Allah yolunu açık etsin, sana karşı bir öfkem yok dedim. Öfke duyacak sebeplerim hiç yokta değildi aslında ama iyi ayrılalım istedim. Bu bunu kullandı bir süre peşimi bırakmadı, baktım güzellikten anlamıyor her yerden engelledim. Tüm ailesinden, arkadaşlarından yazdı, engelledim, mail attı, engelledim, pes etmedi yeni mail açtı attı sürekli cevap vermedim. Bütün bunları sevgilim var sanarken yaptı bir de, erkek arkadaşım rahatsız oluyor diyorum dinlemiyor, güya çok kıskançtı, ayrıldıktan 2 hafta sonra erkek arkadaşım var dedim, ne ara unuttun buldun falan diye zırvaladı biraz ama yine pes etmedi, 2-3 aya bir ayrıldın mı yazıyor, cevap yazmıyorum, aman pes eder dedim çok takmadım ama sürekli bir yerlerden çıkıp kendisini hatırlatmasından da aşırı rahatsızım aslında.
En son Aralıkta iş yerime çıkıp gelmiş, karşımda görünce kendimi o kadar kötü hissettim ki, fiziki olarak bile kötü hissettim, bunu da kendisine söyledim, baya sinirlendim, bir daha asla tekrarlanmasını istemiyorum diye üstüne basa basa uyardım. En son Şubatta hayatında biri yoksa görüşebilir miyiz lütfen yazmış, cevap vermedim kapandı konu ondan sonra.
2 gün önce eve bir geldim, kapının önünde üzerinde ismin yazan bir kutu. Masanın üzerine konan üzerinde unvan ve isminin yazdığı saatlikler var ya ondan yaptırmış. Mesleğimde yeni bir ünvan aldım onu yazdırmış, yeni ünvanımı hiçbir yere yazmadım, demek ki iş yeri sayfamı takip ediyor. En üst katta oturuyorum, oraya kadar cesaret edip çıkması acayip canımı sıktı, sürekli erkek arkadaşım var diyorum, belki erkek arkadaşımla gelicem eve, onunla karşılaşıcaz apartmanda, zor durumda kalıcam, onu da geçtim yüz yüze gelmek istemiyorum, bir insan bu kadar bencil olmaz ki. Arkadaşım gönder hediyesini kabul etti sanmasın dedi ama ben onunla muhatap olmak istemiyorum hiç, zaten maddi değeri olmayan bir şey çöpe atayım fikrindeyim. Sizce hangisi daha mantıklı olur?
Bir de şöyle bir konu var, ben yeni bir iş yerine başladım, o da aynı yere başvurmuş. İşe başlarsa sürekli yüz yüze geleceğiz, iş yerimi değiştirme imkanım da yok, devlette çalışıyorum, aman boşver diyorum ama eminim ki orada da rahat bırakmayacaktır beni. Yapabileceğim mantıklı bir şey var mı sizce?
e tum arkadaslarınıza oluyorum dıye mesaj attıgında helva kavurup yeseydınız ya arkadasınız atsaydı helvanın resmını sukur kurtulduk senden dıye
İlk tanıdığım kişiyi seviyordum onu değil deyince ikisini farklı kişi olarak algıladımafedersiniz
Resmen peşinizde takıntı yapmış.Bence arayın guzelce konuşun.Anlamıosa biraz hakaret edın ve dızı polıse vercem deyın.Heeiyesinide çöpeatıp resmı cekın gonderın.
Bu kişiden kurtulmanın tek yolu ağırlığı olan bi erkeğin (baba, abi, eş vs) onu arayıp ağzına .ıçmasıdır...bunlar başka türlü bırakmazlar, biraz ara verir yine başlarlar...2 yıl ara verir yine başlar..i...benim peşimde de vardı yıllarca en son babam aradı tehdit etti de kurtuldum
Yada haddını bıldırcek biri arasın.Ararsam ümitlenir gibi geliyor, of ya ben mi hatalı düşünüyorum
Banada boyle bir manyak dadanmisti tam 6 yil ne cektim nisanlandim bi sekilde numarami bulmus mesaj atmisti sonra esim numarami tekrar degistirdi sen tut bir kiz arkadasina annemgilin ev telefonunu arat kardesime de kiz ben kestanesekerinin arkadasiyim numarasini verirmisin de o da ne bilsin vermis evlendigim ilk zamanlar aradi elim ayagim titredi esime anlattim neyse engelledim ama her yabanci numara aradiginda dizlerimin bagi cozuluyordu yine o mu diye.sonra bir gun yine yabanci numara telefonu actim ama titreyerek onun sesi hamileyim elim ayagim bosaldi aglaya aglaya oldum yeter artik evlendim hamileyim ne ariyorsun hala diye bagirdim aklina hic gelmiyormuyum diye soruyor utanmadan hic cikmiyorsun da aman nerden cikacak acaba korkusundan neyse telefonu yuzune kapattim esime yine anlattim asla birseyi gizli tutamam esim numarasini aldi ben arama muhatap olma bak sen ise gidiyorsun ben evde yalnizim senin numarani ogrenirse herseyimizi desifre eder dedim sonra anneme arattirdim esi herseyi biliyor seni arayabilir dedirttim bu lutfen beni aramasin tm bi daha asla aramayacam falan demis esim numarami degistirdi ben rahatladim cok sukur 3 yildir ortaya cikmadi insallah cikmaz.basima gelen olayi anlattim boyleleri manyak oluyor suluk gibi yapisiyor evli hamile dinlemiyor psikopatlar
Daha önce benim de başıma bunun gibi olaylar geldi. Hiç cevap vermeyin bir süre sonra susuyorlar böyle tipler. Bazı erkeklerin istemiyorum dedikçe hoşlarına gidiyor sanırım.
Yalnız ben hamile değilim, onu geçtim evli bile değilim
Hangi amacla olursa olsun bunu kabul edemem teşekkürler ve uzun zaman sonra bunu dogru bulmuyorum ayrica istemiyorum hayatimda ki insana saygisizlik bu.. lutfen biraz empati kur. Yoluna bakmayı dene..
Sana hayatinda basarilar.
Dersen okuz degil heralde anlar...
Açıkcası ben o şekilde kurtulmuştum. İlk başlarda ben de kibarca reddediyordum. Bi tanesi 1 seneden fazla peşimi bırakmadı. Cevap vermedikçe azalarak bitti.Szile aynı düşünüyoruz, bende cevap vermedim. Buradaki arkadaşlar cevap vermiyorsun ondan yapıyor dediler ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?