Eski sevgiliden gelen hediye

Sizi çok seviyor demek ki. Rahatsızlık derecesinde olmuş ama keşke eşim de beni böyle sevse..

Cidden öyle değil, sorsan ölüyor benim için, tüm arkadaşlarıma ölüyorum diye mesaj atıyor, herkes bu devirde böyle aşk nasıl bulacaksın diyor ama işin aslı öyle değil. Sevdiği falan yok, kendisini bile manipule ediyor bu şekilde.

Ailemdeki herkes biliyor, muhatap olma cevap verme diyor onlar. Annemi de çok aradı, annem verdi ağzının payını aramıyor artık.
aılenız sadece bılıyor mu yoksa herseyı bılıyor mu
benım 3 bucuk yasında kızım var basına boyle sureklı rahatsız eden bır vaka gelse asla uyuyamam
tum herseyı bılıyormu aılenız ?

Banada boyle bir manyak dadanmisti tam 6 yil ne cektim nisanlandim bi sekilde numarami bulmus mesaj atmisti sonra esim numarami tekrar degistirdi sen tut bir kiz arkadasina annemgilin ev telefonunu arat kardesime de kiz ben kestanesekerinin arkadasiyim numarasini verirmisin de o da ne bilsin vermis evlendigim ilk zamanlar aradi elim ayagim titredi esime anlattim neyse engelledim ama her yabanci numara aradiginda dizlerimin bagi cozuluyordu yine o mu diye.sonra bir gun yine yabanci numara telefonu actim ama titreyerek onun sesi hamileyim elim ayagim bosaldi aglaya aglaya oldum yeter artik evlendim hamileyim ne ariyorsun hala diye bagirdim aklina hic gelmiyormuyum diye soruyor utanmadan hic cikmiyorsun da aman nerden cikacak acaba korkusundan neyse telefonu yuzune kapattim esime yine anlattim asla birseyi gizli tutamam esim numarasini aldi ben arama muhatap olma bak sen ise gidiyorsun ben evde yalnizim senin numarani ogrenirse herseyimizi desifre eder dedim sonra anneme arattirdim esi herseyi biliyor seni arayabilir dedirttim bu lutfen beni aramasin tm bi daha asla aramayacam falan demis esim numarami degistirdi ben rahatladim cok sukur 3 yildir ortaya cikmadi insallah cikmaz.basima gelen olayi anlattim boyleleri manyak oluyor suluk gibi yapisiyor evli hamile dinlemiyor psikopatlar

e tum arkadaslarınıza oluyorum dıye mesaj attıgında helva kavurup yeseydınız ya arkadasınız atsaydı helvanın resmını sukur kurtulduk senden dıye

Ben asla cevap vermiyorum, yazmış bunu da. Ben en son okula geldiğinde gördüm, sonra hiç muhatap olmadım.

Ben taciz olarak adlandırmayayım ama benzeri olaylar yaşamıştım, bir süre sonra mutlaka pes ediyor karşıdaki, ilk defa bu kadar süreni gördüm. Bunun benle alakası olduğunu sanmıyorum hiç, kişi takıntılı.

Allah korusun ya, o kadar hasta değildir umarım, hep dua ediyorum birisini bulsun da unutsun beni diye. Kendi evlenince bırakır illa ki.

Resmen peşinizde takıntı yapmış.Bence arayın guzelce konuşun.Anlamıosa biraz hakaret edın ve dızı polıse vercem deyın.Heeiyesinide çöpeatıp resmı cekın gonderın.

e tum arkadaslarınıza oluyorum dıye mesaj attıgında helva kavurup yeseydınız ya arkadasınız atsaydı helvanın resmını sukur kurtulduk senden dıye

Bir arkadaşımla hala instagramdan arkadaşlar mesela, çok kızıyorum o arkadaşıma da senin ne alakan var onunla, çıkarsana arkadaşlıktan. Kocaman insanlarız diye bir şey diyemiyorum arkadaşıma ama onun yaptığı da düşüncesizlik.

Bu kişiden kurtulmanın tek yolu ağırlığı olan bi erkeğin (baba, abi, eş vs) onu arayıp ağzına .ıçmasıdır...bunlar başka türlü bırakmazlar, biraz ara verir yine başlarlar...2 yıl ara verir yine başlar..i...benim peşimde de vardı yıllarca en son babam aradı tehdit etti de kurtuldum

Yalnız ben hamile değilim, onu geçtim evli bile değilim

Daha önce benim de başıma bunun gibi olaylar geldi. Hiç cevap vermeyin bir süre sonra susuyorlar böyle tipler. Bazı erkeklerin istemiyorum dedikçe hoşlarına gidiyor sanırım.

Ben ne okudum böyle Yok o kadar manyak olduğunu sanmıyorum, evlensem peşimi bırakır ama o peşimi bıraksın diye evleneyimmi, ne yapayım. Rabbim bu tür manyaklardan korusun bizi.

Daha önce benim de başıma bunun gibi olaylar geldi. Hiç cevap vermeyin bir süre sonra susuyorlar böyle tipler. Bazı erkeklerin istemiyorum dedikçe hoşlarına gidiyor sanırım.

Szile aynı düşünüyoruz, bende cevap vermedim. Buradaki arkadaşlar cevap vermiyorsun ondan yapıyor dediler ama.

Normal bir insanın anlaması lazım da bu anlamaz bu kadar naif sözlerden, öküz maalesef

Szile aynı düşünüyoruz, bende cevap vermedim. Buradaki arkadaşlar cevap vermiyorsun ondan yapıyor dediler ama.
Açıkcası ben o şekilde kurtulmuştum. İlk başlarda ben de kibarca reddediyordum. Bi tanesi 1 seneden fazla peşimi bırakmadı. Cevap vermedikçe azalarak bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…